• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette tanıştığım kişi evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Birkaç ay önce biriyle internette tanışıp buluşmuştum. Sadece 1 kere buluşup 1 hafta da wp muhabbeti yaptık. Ama etkilenmedigim için devami gelmedi. Yakın zamanlarda internet hesaplarına ve google'dan ismini aratıp bakinca bir şeyler gördüm. Sosyal medya hesaplarinda kendini pek belli etmiyordu ama sanirim bu kişi evliydi. Yani yanlış anlama ihtimalim pek yok gibi. Evli gibi takilmiyor ama bir şeyler apaçık evli olduğunu gösteriyor. Eşini de bulamadim, kim olduğunu bir türlü anlayamadim ama moralim bozuldu. Resmen aptal yerine koyulmak bu. Bu gibi insanlardan kendimizi veya cocuklariniz varsa onları nasıl koruyacağız?

İyice tanımadan, araştırmadan, kim olduğunu tam anlamıyla bilmeden konusmayacağız. Ama bazen başa gelebiliyor işte Allah korusun böylelerinden. Geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe olmuş senin için.
Teşekürler, ama insanin aklinin ucundan geçmiyor ne yazik ki.

Sanal ortamda rastgele bulduğunuz birinin size yalan söylemesi saşırılacak bir şey değil zaten. Yalana en müsait bir ortamda tanışmışsınız. Daha doğrusu tanışamamışsınız.

Burdaki üyelerin dahi cinsiyetinden emin değiliz dimi. Neticede görmedik.
Haklisiniz ama şaşırdığım bir konu da bu kişinin meb de ogretmen olması. Rezil etmek istiyorum ama başıma bela acilir mi diye korkuyorum.

Haklisiniz ama şaşırdığım bir konu da bu kişinin meb de ogretmen olması. Rezil etmek istiyorum ama başıma bela acilir mi diye korkuyorum.
İnce bir çizgi sanki. Etsen bir dert etmesen için içini yiyecek.

Böyle yüzlerce konu var herkesin başına gelebilir. Çok öteye gitmemişsiniz şükür. Bir daha böyle birşey yaşamamaya dikkat edin.
Dediginiz gibi iyi ki ileri bir şey olmadı. Herkesin dikkatli olması gerekiyor. Kadın erkek farketmiyor. Herkes bekar gibi hareket ediyor sanal ortamda. Sanırım eşinin de haberi var ve bu beni daha da sinirlendirdi. Amaçları neydi merak ettim gerçekten.

Herhangi bir şekilde tanıştığımız kişide evli olup yalan söyleyebilir bu internete özel değilki. Birinden emin olmak için o kişiye yakın olman gerekir komşu iş okuş arkadaşı gibi

Dediginiz gibi iyi ki ileri bir şey olmadı. Herkesin dikkatli olması gerekiyor. Kadın erkek farketmiyor. Herkes bekar gibi hareket ediyor sanal ortamda. Sanırım eşinin de haberi var ve bu beni daha da sinirlendirdi. Amaçları neydi merak ettim gerçekten.
Nasıl yani haberi var?

Yok artık. Ayol çete olmasın bunlar :KK53:

Nasıl yani haberi var?
Çünkü beni rahatça sosyal medya hesaplarina ekleyebildi. Orada da bekar gibi görünüyor. Ama çevresi ekli. Vs vs. Anladığım kadarıyla grup cinsel ilişki için gibi geldi ne yazık ki.

Çünkü beni rahatça sosyal medya hesaplarina ekleyebildi. Orada da bekar gibi görünüyor. Ama çevresi ekli. Vs vs. Anladığım kadarıyla grup cinsel ilişki için gibi geldi ne yazık ki.
Anaaa tövbe ucuz yırtmışın o zaman 😳😳

Karısıyla tanışmadığım evli arkadaşlarım var (flört vs değil tabii ki, arkadaş). Hepsinin de sosyal medyasında varım, birbirimizin fotoğraflarını beğeniriz, mesajlaşırız, yorumlaşırız vs.

Karısı eğer sosyal medyasında kim var diye didiklemiyorsa sizin varlığınızı fark etmez. Bu illa sizden haberi olduğu ama göz yumduğu veya grup seks istedikleri anlamına gelmez. Karısı eğer dedektif gibi takip etmiyorsa kimi eklediğini bilmiyordur, siz de arada kaynıyorsunuzdur. Kadının günahını almayın yani.

Bu arada ben de bir uygulamada nişanlı bir arkadaşımı gördüm. Mesaj attım, "nasıl rahat geziyorsun, X görse ne diyeceksin nişanlı adamsın sen" diye. "Onun haberi var, evlenene kadar serbest bıraktı beni, bir şey olmaz" diye yanıt geldi ki gerçekten çok rahat takılıyor uygulamalarda. Belki öyle bir durum da olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X