Internette unlu kadin aratmak..

Cevap yazan herkese cok tesekkur ederim..toptan cevap vereyim ben de-ozellikle bakmadim gecmise, birsey ararken karsima cikti kendiliginden. Bakan sapiktir da demiyorum. Sadece emin olamadim kafaya takilacak birsey mi degil mi diye. Icimi rahatlattiniz, sagolun :)

oda biseymi seninki sadece aratmis benimi indirmisti bide adriana lima resmini.
sonuc bune dedim ve sildim telofonundan fazla ustune gitmedim.
Unutma erkek denen canli herzaman zeytinyagi gibi uste cikar bide suclu sen olursun.sen benim ozelimi niye karistiriyorsun diye baslar durdurana ask olsun.

benim de Johnny Depp'le alakam aynı...eşim seninkinin filmi varmış-hadi gidelim mi diyor

niye sizi güzel buluyor diye başka kimseyi güzel bulamaz mı?
normal bir zamanda falancanın kızı çok güzel dese öldürmeyi düşünür müsün?
ünlüyü bu kadar kafana taktığına göre, ünsüzü ne yaparsın onu merak ettim de

Bende Jensen Ackles hastasıyım hacı telefonumda bile var kaç fotoğrafı sevgilim atsın mı beni uçurumdan

benimkide haber sitelerinde bilmem kim plajda bikiniyle yakalandı diye resimlere bakarken yakalanmıştı.bu ne böyle sen çıplaklara mı bakıosun diyincede ne alakası var aşkım haber niteliği var diye bakıyorum demişti ogün bugündür hala dalga geçerim ve bende haber niteliği taşıyan her resme bakarım

Ne olacak ki bundan ? Hepimiz bakmıyor muyuz ? Mehmet Günsür hastasıyım mesela ben Benimki bunu biliyor bi olamadık şu adam gibi der

benim için top sakal da bıraktı yarim:) ama boncuklayacak kadar uzatamadık....ahahaah:))))

ama tabi ki de ben monica belluciden-ayşegül aldinçten daha güzelim

Sanırım 3-4 yıl kadar önce boşanmıştı ben çok sevinmiştim niye bilmem salak salak sevinmiştim işte hoplayıp zıplayıp sonra just kendine gel adam senle evlencek sanki dedim

Bununla ilgili bir araştırma var. Erkekler içgüdüsel olarak hayatını paylaştığı bir kadın olsa bile başka kadınlara bakıyorlarmış. Hem araştırmaya göre eski kadını yenisine kıyasla daha az çekici buluyorlarmış. Bilinsin

Arkadaşlar gereken cevabı vermiş zaten bende merak ettigim ünlüleri(kadın-erkek)aratırım bunda kızacak sinirlenecek bir durum yok.

insanlar kendıne dert bulamadkça bu tarz seylere taklmaya başladı herlde.dedğin o kadr ufak bışeykı her ınsan yapar bunu .bnları dert edıyosan senn ışın zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…