• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internette unlu kadin aratmak..

acikadres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
275
11
68
İstanbul
Selam arkadaslar hemen konuya giriyorum. Sevgilimin bilgisayarinda google arama kutusuna birsey yazarken onceden aratilmis 2 sey gordum, baktim birkac yil once isvicre guzeli secilmis bir kadin. Ozellikle aratmis belli, once adini yanlis yazmis falan :/ ona bunla ilgili birsey soylemedim daha ama icerlemedim de degil. Eskiden olsa direkt sorardim herhalde ama her erkek arkadasimda ayni seyle karsilastm, bezdim resmen. Sorsam bir sekilde kivirmaya calisacak sonucta. Yapma desem tamam diyecek ben yokken yine bakacak. Siz bu durumda ne yapardiniz? Her erkek illa ki bakiyor mu? Hayir guzellik olarak da beni cok begendigini her firsatta soyler, samimi oldugunu biliyorum bu konuda. Ama o zaman niye bakiyor baska kadin resimlerine :(

bunda birşey yok ben de bir sürü ünlü ismi aratıyorum. kızın adı bir yerde ekşi sözlükte falan karşısına çıkmıştır kim bu diye aratmıştır merak da etmiştir. teee bilmemnerenin güzelinden kıskanmıyorsun umarım sevgilini.

brad pittt
robert pattinson
mehmet günsür

hergün hergün yılmadan fotolarına baktığım,hatta dibim düşen resimleri ara ara facede paylaştığım insanlar

bu durumda kocamın bacaklarımı kırıp elime vermesi gerekir dimi ne dersin :1::1:

not: eşim bu durumda şu tepkiyi verir hep " ergenliğe geç giren karım benim"

Son düzenleme:
Sormam ne arattığına bakmam bile, çok çocuksu geliyor bana böyle bilgisayar ekranındaki kadınları kıskanmak :34:

Sormazdiniz yani? Acaba ben mi abartiyorum :/

Yoo. Nolcak ki öyle merak etmiş bakmıştır ben de bakıyorum geçen bir filmdeki bir oyuncuya bakmıştım merak edip gerçekte nasıl göründüğüne :1:

Hatta keşke bir kaç kez baksa da bana problem etmese bunları :1: Ben şu ünlü yakışıklı vs. derdim o da Jennifer Lopez dimi Shakira dimi esmer kadın şu diyor (daha bilmiyor sarışınlıklarını bile :60:) kıskanayım diye ama yok etkilemiyor :52:

Olabilir valla çok güzel kadınlar diyorum ya da güzel kadın görsem de söylerim, o da artniyet kullanıp bakmaz :D

Bence rahat ol sen de biraz :1:

Bende her gün Murat Boz'un resimlerine bakıyorum.
Eee ne olacak şimdi?
Sevgiliminde bana kızması mı gerek?
Bence sakın bahsini bile açmayın.
Direk sıkılır yani.
:ssz:

Selam arkadaslar hemen konuya giriyorum. Sevgilimin bilgisayarinda google arama kutusuna birsey yazarken onceden aratilmis 2 sey gordum, baktim birkac yil once isvicre guzeli secilmis bir kadin. Ozellikle aratmis belli, once adini yanlis yazmis falan :/ ona bunla ilgili birsey soylemedim daha ama icerlemedim de degil. Eskiden olsa direkt sorardim herhalde ama her erkek arkadasimda ayni seyle karsilastm, bezdim resmen. Sorsam bir sekilde kivirmaya calisacak sonucta. Yapma desem tamam diyecek ben yokken yine bakacak. Siz bu durumda ne yapardiniz? Her erkek illa ki bakiyor mu? Hayir guzellik olarak da beni cok begendigini her firsatta soyler, samimi oldugunu biliyorum bu konuda. Ama o zaman niye bakiyor baska kadin resimlerine :(

:1::1::1::1::1: ben her fırsatta kadın, erkek aklıma gelen ünlüleri aratıyorum ne varki bunda. Dua et özellikle çıplak kadın fotoğrafları aratmamış. Yoksa çıldırırdın alimallah :52::52: bu arada yaşınız kaç?

Her erkek arkadaşında bu durumla karşılaşıyorsan bence bakmamayı denemelisin. Bazı şeyleri bilmemek iyidir çoğu zaman :34:

Ayrıca bu büyütülecek bir şey değil canım. Erkeklerin çoğu yapıyordur bunu diye tahmin ediyorum. Merak işte :)

Arattığı kadın bu mu?
6856603749_fdb79e5ec3_z.jpg

Lütfen... Bu kadınlar biblo gibi ben bile bakıyorum bebek gibiler diyorum onları ne diye kıskanayım? :55::34:

Son düzenleyen: Moderatör:

Nevarki bunda ben anlayamadım sanırım :44: benimde george clooney,kıvanç tatlıtuğ falan diye arattığım olmuştur google'da:1: O öyle bakıyo die seni sevmediği veya güzel olmadığın anlamına gelmezki, kimine 1 saniye bakılır kimine 1 ömür :8: bence abartıyosun :82:

hergün milliyet haber e giriyom en alt sayfada açık seçik kadın erkek resimleri oluyo hepsine bakıyom valla sapıkmıyım ben şimdi :D

brad pittt
robert pattinson
mehmet günsür

hergün hergün yılmadan fotolarına baktığım,hatta dibim düşen resimleri ara ara facede paylaştığım insanlar

bu durumda kocamın bacaklarımı kırıp elime vermesi gerekir dimi ne dersin :1::1:

not: eşim bu durumda şu tepkiyi verir hep " ergenliğe geç giren karım benim"
okuyunca şok oldum bende aynı isimleri arıyorum zırt pırt eşim robert pattinson ı görünce krize giriyor ama bakıyorum ay ne var o da avril lavigne beğeniyor .bende sapığım heralde baksa ne olcakki ayol alıp koynuna sokamayacağına göre anca bakar :D

E ben de Gerard Butler'ı aratıyorum bazen nolmuş :27:
Her şeyin altında bi şey aramak, şüpheciliği doğurur bu da hayatı çekilmez yapar.
Ayrıca ben de kız veya erkek aratırım googleda. Niye var o zaman bu arama motorları :1:

Back
X