• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette yaptığım araştırmalara göre diyete başlıyorum. NOT: Biraz sağlıksız olabilir

Ilk gununuz nasıl geçti? Hiç protein yağ almadan sadece meyve suyu ile ve bu kadar yoğun egzersiz ile ne kadar süre dayanabileceginizi gercekten merak ediyorum
Ilk günüm yorgundu. Bide kedi ısırdı.Aşi falan vuruldum. Önemli olan istemek. Kısacası yorgun ve uykusuzum. Ama karnımin acıkmasindan uyuyamiyorum.

Dengeli beslenmek her şeyden Azda olsa yiyebilmektir.Besinler arası dengeyi kurmaktır.Vucut sadece ne katı nede sıvı kabul eder.Mutlaka bir yerde vücut yan tesir gösterip düzene girmeniz için sizi uyaracaktır.Yani siz bizleri dinlemesenizde vücudunuzu dinlemek zorunda kalacaksınız.Ben Kasım ayında düzenli beslenmeye geçtim.Abur cuburu o zamandan bu zaman belki iki defa yemisimdir.Zaren hiç aramıyorum da.74 belkide 76 idi kilom başladığımda su anda 65 kiloyum.Kacamaklarim da oldu kendime ödül verdiğim zamanlar.Arada yürüyüş yaptım Allah'a şükür çok sağlıklı kilo verdim.Ne sarkma ne bir şey yaşamadım .Siz birde üstelik farklı ilaçmi yada başka bir seymi bilmem bunları alıyorsunuz.Yanlus yapıyorsunuz.Gunluk yediğimiz yiycekler ile zayiflamamiz gerekli.Bunuda koruyarak yolumuza devam etmeliyiz.Tabi siz bilirsiniz .

Sen bunu değil 8 hafta 1 hafta yaparsan burada sana pro üyelik falan hediye etsinler 😂 çok ağır bu çooook😂

Back
X