internette yazıştığım adama aşık oldum :(

nosugar

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
12
0
16
Adıyaman
ne yapıcam ben ya.onu unutamıyorum.biliyorum çok saçma bişi.ama unutamıyorum.o beni sevmiyor biliyorum.sıkıldı benden hatta.bana yardım edin ne yapmalıyım.nasıl unuturum onu.

peki konuyu biraz açar mısın ne zamandır yazışıyorsunuz hiç görüştüniz mü, neden senden sıkıldığını düşünüyorsun çok kapalı olmuş konu

internetteki adamların yüzde 98 nin amacı başka,ve her kıza yazarlar. o amaca ulaşana kadar da aşık rolünü oynarlar. lütfen böyle saçma bi nedenden canını sıkma başka adam kalmadıda internettekinemi aşık oluyorsun:27: burda bir sürü şey okuyoruz

internetten tanıştığın birine aşık olabilirsin ama görmen lazım adamı .. görmeden nasıl aşık olabiliyorsun anlamadım .... seni takmıyorsa sende takma yapılcak başka bir şeyin yok ...

sadece nette görüştük.
utanıyorrum kendimden bunları yazarken bile.ne kadar aciz bir insan oldum.hiç tanımadığım birini sevdiğimi sanıyorum.
kızlar bu içinde bulunduğum durumun saçma olduğu biliyorum ama içimdeki his gitmiyor :(
bana yardım edin ne olur.

bende birinle tanışmıştım netten .... biz telle falanda konuşuyorduk .. arıyordu falan filan .... neyse farklı şehirlerdeydik .... gelicekti benim yaşadığım yere ama adam bazı şeyler ima etmeye başladı bende salladım .. netteki erkeklerin amacı cinsellik oluyor ... evli bile çıkabilir herşeyolabilir ....genelde amaçları karşıındakini kullanma ... biz bayanlarda işte bazen boşluktan bazen çevremizdekilerden sıkıldığımızdan nettekilerden medet umuyoruzz ... bide bu konuştuğum adam epey önemli bir kariyere sahipti hatta şaşırmıştım bu adamın burda işi ne diye .. sanırım çapkınlıklarını çevre görmesin diye netten takılıyorlar ... her kızada ben bunu kullanır atarım mantığına yaklaşıyorlar ...
sana nasıl yardım edebilirz ki mevburen unutucaksın ....

internete girme boşlukta olduğun belli yoksa böle birşey yapmazdın sevgiye ihtiyacın olabilir biran önce vazgeç bu durumdan yoksa ileride büyük sorunlar yaşarsın....

Hislerin karşılıklı olsa , hadi bir tanış diyeyim de...

Zaten sana ilgisi yokmuş , unutmak için bundan ala sebeb aramaya ne gerek ?

Peşinde koşulup , insanı çaresiz hissettirecek aşk başka bir şeydir . Bu değil emin olun :ssz:

sanal tani$abilirsin ama i$ reele donmeden a$ik olunmaz
bende net de tani$tim e$imle,farkli $ehirlerdeydik
1 ay sonra ve surekli yanima geliyordu ( hiç bi $ekilde farkli istegi olmadi, olsa aninda biterdi bu i$)
gayet cidiydi benle ,hatta sonradan ,yanina geldigimde sen çok fazla samimi davransaydin evlenmezdim senle bile dedi :))

yani seninki $u an a$ik olmak sevmek degil,bi insani canli olarak gormeden a$ik olunmaz !!
a$k sevgi çok daha farkli ve ciddi bi konu , çocuk oyuncagi deil ..

Son düzenleme:
aman diyim aman kafanı dağıtmaya çalış, çık dolaş, film izle ama kendini bu işe kaptırma,

Daha çok gençsin belli ....İleride karşına çok daha iyileri çıkar.....O adamı hiiçç düşünme bile....:19:

iyi birisi.kendisi öğretmen.ben onunla ilgili herşeyi biliyorum.saklamıyorki.evini adresini.nerde çalıştığını.adını soyadını.
ben ondan kötülük görmedim açıkçası.
ama ben ona karşı belki boşluktan bilmiyorum artık nedense yakınlık hissettim.sevgi besledim içimden.
oof ya kendi salaklığım.kaptırdım kendimi işte :(

arkada$im iyi biride olsa melek gibi adam da olsa
msn den faceden cicili bicili smileyler gondermeyle a$ik olunmaz, bunun adina a$k denmez
biliyorum senin için durum farkli gibi geliyo sana ama degil i$te
smiley den çiçek bocek vs bunlar gozunu boyamamali
gerçegide boyamamali tabi çiçegin :))

adam soguk duruyorsa belki evlidir
ba$ka du$unceleri vardir
sanal platoni(k a$kida ilk duyuyorum :)

Son düzenleme:
şu sanal aşkları hiç bi zaman anlayamayacagım sanal aşk deyince 14 15 16 17 18 en fazla 19 yaşında ergenler geliyor aklıma :)

canım faceten filan aşk olmaz
hatta büyük ihtimalle evli filandır o adamdır

sanki gerçek hayatta karşılaşsanız sana orda davrandığı gibi mi davranacak
orda canları nası isterse öyle yazıyolar bi sınır yok
belki görsen hiç beğenmiceksin
boşver o yüzden

Back
X