internetteki ovulasyon hesap makinesi doğrumu?

ozgurtoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
207
0
46
Ankara
kızlar internetten baktığım ovulasyon hesaplama makinesi tarihlerine göre yumurtlama tarihim 20.07.11 tarihinde başladı. ama benim akıntım 24.07.11 de başladı. eşim bugün şehir dışına gidicek. biz şimdi boşuna mı uğraşmış olduk. bu ay da sanırım bana koskoca bir hüsran varr :((((( bu hesap makinesi doğrumu sizce. hiç umudum yok biz doğal yollardan çocuk sahibi olamayacağız galiba. çünkü bende artık bu durum saplantı oldu. her tarihi yazıyorum hesaplıyorum... çok mutsuzum bu yüzden. :14: keşke eczaneden yumurtala testleri alsaydımm

canım o hesaplar genel, ortalama değerler
kadından kadına değişir, bence özellikle adetten sonra ki iki hafta deneyin, zaten vucut sinyal veriyo, sen vucudunu dinle belli belirsiz ağrı gibi bişey oluyo, özellikle dikkat edersen anlaşılcak bişey yani

eşim ayda sadece 1 hafta evde sonra iş için şehir dışında bu ay denk geldi sevindik ama malesef bugün gidiyor. yani 1 hafta boşuna uğraşmış olduk:(((

slm canım hesaplamalar dogru ama bazı kadınlar geç yada erken yumurtlayabiliyor sen o ovulasyon hesaplamalarına takılma kendini kontrol et senden sümüksü bir akıntı gelirse o zaman yumurtlaman oluyor demektir ayrıca sperm 2 gün yaşayabiliyor 1 ay içinde 3 kere birlikte olupta hamile kalan var benim gibi:17::17: allahım en kısa zamanda bebik nasip etsin size:emir_bebek:

canım o hesaplar genel, ortalama değerler
kadından kadına değişir, bence özellikle adetten sonra ki iki hafta deneyin, zaten vucut sinyal veriyo, sen vucudunu dinle belli belirsiz ağrı gibi bişey oluyo, özellikle dikkat edersen anlaşılcak bişey yani

o kadar çok takıntı olmaya başladıki bu bende bel ağrısı kasık ağrısı. ilişkiden sonra yok çok uykum geldi sık idrara çıktım. artık vücüdumada güvenemiyorum. en ufacık belirtiyle umutlanıyorum :((

slm canım hesaplamalar dogru ama bazı kadınlar geç yada erken yumurtlayabiliyor sen o ovulasyon hesaplamalarına takılma kendini kontrol et senden sümüksü bir akıntı gelirse o zaman yumurtlaman oluyor demektir ayrıca sperm 2 gün yaşayabiliyor 1 ay içinde 3 kere birlikte olupta hamile kalan var benim gibi:17::17: allahım en kısa zamanda bebik nasip etsin size:emir_bebek:

saol canım. Allah bebek isteyen tüm ailelere yardım etsin

ilişkiden önce eşin ve sen kesinlikle banyo yapmayın sıcak su sperm sayısını azaltıyor bayanda ise vajinanın dogal ıslaklıgını yok ediyor
ilişki sonrası hemen kalkıp tuvalete gitme banyo yapma en az yarım saat 1 saat arası belinin altına yastık koyup yat :34:

ilişkiden önce eşin ve sen kesinlikle banyo yapmayın sıcak su sperm sayısını azaltıyor bayanda ise vajinanın dogal ıslaklıgını yok ediyor
ilişki sonrası hemen kalkıp tuvalete gitme banyo yapma en az yarım saat 1 saat arası belinin altına yastık koyup yat :34:

ewt tatlım hepsini denedikk :))) sabaha kadar yatıyorum belim altına yastık koyup. tuvalete bile çıkmıyorum.... :)))) ya aslında bu kadar takıntılı olmamı sevgili yakınlarıma borçluyum. her gün biri tutturur ne zaman çocuk yapıcaksınız artık yapın yok falancanın oldu sizin niye yok. saolsun olanlarda gözümüze sokucak nerdeyse bebelerini. ayrıca yakın arkadaşımda iki gündr mail atıyor. hamileymiş ben senden önce hamile kaldım. bende doğal olarak morel falan kalmadı... mail attım ona bir daha bana böyle mailler atma diye.

Son düzenleme:
ewt tatlım hepsini denedikk :))) sabaha kadar yatıyorum belim altına yastık koyup. tuvalete bile çıkmıyorum.... :)))) ya aslında bu kadar takıntılı olmamı sevgili yakınlarıma borçluyum. her gün biri tutturur ne zaman çocuk yapıcaksınız artık yapın yok falancanın oldu sizin niye yok. saolsun olanlarda gözümüze sokucak nerdeyse bebelerini. ayrıca yakın arkadaşımda iki gündr mail atıyor. hamileymiş ben senden önce hamile kaldım. falan bende doğal olarak morel falan kalmadı... mail attım ona bir daha bana böyle mailler atma diye.

ne kadarlık evlisin?kaç aydır deniyorsunuz ve doktora gidip jinekolojik muayene oldunmu??
ayrıca arkadaşının böyle msj atması hiç hoş değil ayıp etmiş :20::20:takıntı yapma herşeyin zamanı var diye düşünüyorum
bu benim 3. gebeliğim 2 kere düşük yaptım allahım hayırlısını versin üzülme sakın olmuyor diye eninde sonunda olacak
ümitsizliğe kapılmak yok kolay bişey değil dünyaya can getirmek patavatsız insanların sözlerini dinleme sakın

ne kadarlık evlisin?kaç aydır deniyorsunuz ve doktora gidip jinekolojik muayene oldunmu??
ayrıca arkadaşının böyle msj atması hiç hoş değil ayıp etmiş :20::20:takıntı yapma herşeyin zamanı var diye düşünüyorum
bu benim 3. gebeliğim 2 kere düşük yaptım allahım hayırlısını versin üzülme sakın olmuyor diye eninde sonunda olacak
ümitsizliğe kapılmak yok kolay bişey değil dünyaya can getirmek patavatsız insanların sözlerini dinleme sakın

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah meleğinizi. ayrıca saol tatlım 3yıllık evliğim doktora gittim. bir sorun olmadığını söyledi. 5. ay denememiz daha yeni ama dengesiz insanların konuşmaları canımı sıkıyor. birde eşimin işi malesef ayda sadece 1 hafta evde bilmiyorum yani. aslında sanki bugün daha çok umutsuzum gibi. böyle davranmaklada günaha giriyorum ama elimde değil kızlar. sinirlerim bozuldu bugünnn ara ara oluyor işte :26:

Konu içeriği nedeniyle "Gebelik" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X