- Konu Sahibi GuzelDilos87
-
Yaa kizlarr bir sey sorucam ben simdi boyle yeni seyler almaya bayiluyorum ama hani evden totosumu kaldirasim da gelmiyor. Ne yapmaliyim?? Online alisveris guvenli mi? Hangi siteleri kullaniyorsunuz??
Simdiden tesekkurler kizlarr
Yaa kizlarr bir sey sorucam ben simdi boyle yeni seyler almaya bayiluyorum ama hani evden totosumu kaldirasim da gelmiyor. Ne yapmaliyim?? Online alisveris guvenli mi? Hangi siteleri kullaniyorsunuz??
Simdiden tesekkurler kizlarr
offffff havalar çok sıcak yaaaelbisem hazır ayakkabılarım hazır, ama hiç kapalıçarşıya falan gidip takılara falan bakmak istemiyorum. Önerisi olan?
çok sade çok şık bi elbise, takılarla hareketlendirmem lazım. Oturduğum yerden sipariş vermek istiyorum. Başlığın resmen imdadıma yetişti güzeldiloş. Morhipo'daki takılar herkesin üstünde var o yuzden başka siteler varmı acabaaaaa??Aaa cok sicak valla ya sen neler aldin ne trz kiyafet
çok sade çok şık bi elbise, takılarla hareketlendirmem lazım. Oturduğum yerden sipariş vermek istiyorum. Başlığın resmen imdadıma yetişti güzeldiloş. Morhipo'daki takılar herkesin üstünde var o yuzden başka siteler varmı acabaaaaa??
çok sade çok şık bi elbise, takılarla hareketlendirmem lazım. Oturduğum yerden sipariş vermek istiyorum. Başlığın resmen imdadıma yetişti güzeldiloş. Morhipo'daki takılar herkesin üstünde var o yuzden başka siteler varmı acabaaaaa??
az önce kahvegüzeli de söyleyince baktım, cidden lidyana.com çok güzele benziyor. Kampanyalar falan da varmış alcam artık şık bişeyler. Teşekkürler kızlar siteyi biraz inceleyeyim beğendiğim şeyler olursa fikirlerinizi sormak için buradan paylaşacağım. Yardımlarınızı bekliyorum..mucxxxxhakikaten Morhipo'daki takılar herkeste var, sokağa bir çıkıyorum herkesin üzerinde benzer takılar. hiç hoşuma gitmiyor benim de, özellikle böyle çok şık bir elbise giyip farklı görünmek istediğimde. www.lidyana.com'u kullanıyorum ben böyle durumlarda, kesinlikle tavsiye ederim şekerim :) hem tasarım takılar var, hem de kişiye özel takı da yapıyorlar. :)
az önce kahvegüzeli de söyleyince baktım, cidden lidyana.com çok güzele benziyor. Kampanyalar falan da varmış alcam artık şık bişeyler. Teşekkürler kızlar siteyi biraz inceleyeyim beğendiğim şeyler olursa fikirlerinizi sormak için buradan paylaşacağım. Yardımlarınızı bekliyorum..mucxxxx
canım sakın diyim. Ben geçenlerde bir çanta aldım, iç astarında yırtık çıktı ve geri almadılar. Çok kötü bir tecrübe edinmiş oldum. mümkünse bilinen alışveriş sitelerinden alışveriş yap. Giyimde trendyol, markafoniyi tercih edebilirsin. Aksesuarda da lidyana.com u. ben hepsinden alışveriş yapıyorum çok memnun kaldımtozlu giyimin internet sitesinden alışveriş yapmak istiyorum. bir türlü güvenemedim. şikayetim varda bir sürü şikayet almış. son zamanlarda burdan alışveriş yapıp sorun yaşamayan varsa lütfen cevap versin ona göre beyendiklerimi dilediğim gibi alabilicem. şimdiden teşekkürler
canım sakın diyim. Ben geçenlerde bir çanta aldım, iç astarında yırtık çıktı ve geri almadılar. .........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?