Internetten Alis Veriss

GuzelDilos87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
12
0
0
İstanbul
Yaa kizlarr bir sey sorucam ben simdi boyle yeni seyler almaya bayiluyorum ama hani evden totosumu kaldirasim da gelmiyor. Ne yapmaliyim?? Online alisveris guvenli mi? Hangi siteleri kullaniyorsunuz??
Simdiden tesekkurler kizlarr

Bende oyleyim valla gezmek yerine ayakkabi,kiyafet aliyorum hep internetten :) markafoni,trendyol,gittigidiyor bu sitelerden sıklıkla yapiyorum alisveris hic bi sorunda yasamadim bu güne kadar..

Yaa kizlarr bir sey sorucam ben simdi boyle yeni seyler almaya bayiluyorum ama hani evden totosumu kaldirasim da gelmiyor. Ne yapmaliyim?? Online alisveris guvenli mi? Hangi siteleri kullaniyorsunuz??
Simdiden tesekkurler kizlarr

aynı şey bendede var insanın yazın dısarı çıkıp alışveriş yapası gelmiyor sıcak havadan dolayı ben bi siteden alışveriş yapıyorum hem kredi kartı hem kapıda ödeme fiyatlarıda uygun jiqlet .com bakmanı tavsiye ederim =)

Son düzenleme:
Morhipo, tozlu giyim, markofoni.. güzel elbiseler var ayrıca güvenli, iade falan var..

offffff havalar çok sıcak yaaa elbisem hazır ayakkabılarım hazır, ama hiç kapalıçarşıya falan gidip takılara falan bakmak istemiyorum. Önerisi olan?

Ya bence kesinlikle internetten al bu sıcakta oralarda gezmekle uğraşma şekerim. Trendyol, mizu falan da var ama lidyana da daha çok çeşit var ve daha kaliteli tasarımlar var. Bir kredi kartına bakarr

totişkom ben geçen bir mayoaldım göğüslerim sarktığı için biraz korkuyorum bikini giymeye ama kendime ait bir beden buldum internetten sen de netten bakabilirsin bence :))

Bence de bulabilirsin daha orijinal ürünler yaa. Böyle kişiye özelden tut ünlü tasarımcıların parçalarının olduğu site bile var. Bence başka yerlere baak aşkitom

hakikaten Morhipo'daki takılar herkeste var, sokağa bir çıkıyorum herkesin üzerinde benzer takılar. hiç hoşuma gitmiyor benim de, özellikle böyle çok şık bir elbise giyip farklı görünmek istediğimde. www.............'u kullanıyorum ben böyle durumlarda, kesinlikle tavsiye ederim şekerim :) hem tasarım takılar var, hem de kişiye özel takı da yapıyorlar. :)

az önce kahvegüzeli de söyleyince baktım, cidden lidyana.com çok güzele benziyor. Kampanyalar falan da varmış alcam artık şık bişeyler. Teşekkürler kızlar siteyi biraz inceleyeyim beğendiğim şeyler olursa fikirlerinizi sormak için buradan paylaşacağım. Yardımlarınızı bekliyorum..mucxxxx

selam! ben de internetten alışveriş manyağı olarak modagram ı öneririm. hem kargo bedava oluyor hem de iki güne gönderiyorlar

tozlu giyimin internet sitesinden alışveriş yapmak istiyorum. bir türlü güvenemedim. şikayetim varda bir sürü şikayet almış. son zamanlarda burdan alışveriş yapıp sorun yaşamayan varsa lütfen cevap versin ona göre beyendiklerimi dilediğim gibi alabilicem. şimdiden teşekkürler

canım sakın diyim. Ben geçenlerde bir çanta aldım, iç astarında yırtık çıktı ve geri almadılar. Çok kötü bir tecrübe edinmiş oldum. mümkünse bilinen alışveriş sitelerinden alışveriş yap. Giyimde trendyol, markafoniyi tercih edebilirsin. Aksesuarda da lidyana.com u. ben hepsinden alışveriş yapıyorum çok memnun kaldım

Biz bayanlarla alay eder gibi reklam mesajları yazmayı bırakın!!! şekerim tatlım bilmem ne çok komik oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…