internetten alışveriş hakkında bilgisi olanlar!!

KIZ DERMOLOGİCA kullandım ben ama dediğin gibi burdaki eczanelerde dermoürünler çok pahalı ,arada kampanyalar oluyo dr.murad ı istiyorum ben deee ./(, sen iyice araştır da vergi-gümrük derken astarı kumaşından pahalıya gelmesin
Ben de dr.murad kullanmıştım. Hatta bi iki sene önce Anneme Anneler gününde setini hediye etmiştim ama cildimize iyi gelmedi bizim malesef. Sen hangisinden kullandın dermo.nun?

çok bilindik siteden alışveriş yapmıştı bi kaç kez bi arkadaşım. Hepside geldi ürünlerinin. Ufak tefek şeyleri ama öyle büyük şeyler değil. 30 - 40 liralık. Hadi 50 olsun yani.
Daha büyük şeylerde sıkıntı çıkar mı bilmem.

Her mal gumrukten gecmiyo 70tl altida olsa. Dedem gumruk muhafaza muduru. Sordugumda koskoca bi kitap var gunrukte takilcak mallarin ozellikleriyle ilgili ama mevzuati bilen yok kafaya göre takilabilir derdi

Dermalogica daily microfoliant. Duydunuz mu hiç. Ben çok iyi şeyler duydum hakkında

Baktim simdi. Icinde greyfurt yagi var. Eger cildin hassas degilse sorun olmaz ama hassas bir cildin varsa irite edebilir. Kullanan bir arkadasin varsa bir kez yuzunde dene almadan.

Back
X