Arkadaşlar bu siteye üye olmayınnnnnnnnnnnn.
Mantığı bence verilerinizi almak. ben denemek için üye oldum inceledim ne var diye. iletişimleri bile yok gerçi olsa da fake hesap gibi onlarda böyle tel kullanıyorlar. neyse sen alışveriş yaparken bu siteden var olan linkle yapacakmışsın. eee senin banka bilgilerin vb onlarda olacak. markafoninin linki vardı sitede,markafoniye sordum böyle bir siteyle ilginiz var mı diye yok dediler. birde bu kullanıcı sadece bu mesajlar için yeni açılmış dikkat edelim birbirimiz böyle şeylerde uyaralım.Allah iyi şeylerle karşılaştırsın.
zizigo dan sürekli alışveriş yapıyorum çok kaliteli bir site. Bir de sürekli kullandığım modasor.com var orayı da tavsiye ederim bütün ayakkabıları tek sitede gösteriyor
Bana da geçen hafta bir arkadaşım ayakkabionline sitesini tarif etti.Birçok dünyaca ünlü ve orjinal ürünler satıyorlar.Bir sorunla yada sormak istediğiniz bişey olursa müşteri hizmetleri sıcakkanlı davranıyorlar.Ama ben sorun çıkıcağını unmuyorum.Bence bi deneyin
Vipdükkan da beni mağdur etti.Aldığım ayakkabı da gelmedi parası da iade edilmedi.Sonuç yok
Bambi'den aldım ben 1-2 ay önce kullanıyorum şu an.Trendyol da güzel ama gerçekten çok geç geliyo insanın hevesi kaçıyo