Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalaar benim sizlere sorum şu internetten nasıl alışveriş yapıyorsunuz yani mesela defacto lc waikiki gibi defactodan yapmak istiyorum ama ödeme nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorum gelen kargocuyamı nereye nasıl yapıyoruz ödemeyi detaylı anlatırmısınız :) <3
Tesettürlüsünüz Galiba :) bende düşünüyorum vede çok güzel siteler bayılıyorum onların ürünlerine çok şıık :) tesettürlenince kapanınca bende o sitelerden almayı düşünüyorum :)
Tesettürlüsünüz Galiba :) bende düşünüyorum vede çok güzel siteler bayılıyorum onların ürünlerine çok şıık :) tesettürlenince kapanınca bende o sitelerden almayı düşünüyorum :)
korkulacak birşey yok aslında özellikle büyük sitelere güvenilir, tabii ay sonuda kredi kartınızdan kim ne kadar çekmiş bakmalısınız. ben trendyol ve markafoniyi öneririm onlar haricinde modasor.com ve n11.com var