• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten alışveriş

beyza26

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
31
2
18
Eskişehir
Merhabalaar benim sizlere sorum şu internetten nasıl alışveriş yapıyorsunuz yani mesela defacto lc waikiki gibi defactodan yapmak istiyorum ama ödeme nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorum gelen kargocuyamı :D nereye nasıl yapıyoruz ödemeyi detaylı anlatırmısınız :) <3

kapıda ödeme varsa o şekilde..:ssz:
yoksa kart numaranızı giriyorsunuz ..
:51:

evt vardı Kart numarasıı tehlikeli değil mi acaba bide bizim internet alışverişine kapalı en iyisi kapıda ödeme o zaman şipşak :))

tehlikeli değil,bilindik siteler..:21:
kartınızda nereyene kadar çekildiği görülürr..:36:
kapıda ödeme olmayan sitelerde napcaksın
:72:

Alışveriş Yapmicam o zaman :D zaten ilk defa olcak bi tek defactodan yapmayı düşünüyorum :)

bende yapıyorum internetten alısweris ..:ssz:
sefamerve , tozlugiyim vs .. :51:

Tesettürlüsünüz Galiba :) bende düşünüyorum vede çok güzel siteler bayılıyorum onların ürünlerine çok şıık :) tesettürlenince kapanınca bende o sitelerden almayı düşünüyorum :)

evet .. insallah .. :3:

korkulacak birşey yok aslında özellikle büyük sitelere güvenilir, tabii ay sonuda kredi kartınızdan kim ne kadar çekmiş bakmalısınız. ben trendyol ve markafoniyi öneririm onlar haricinde modasor.com ve n11.com var

***Reklam İçerikli Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X