İnternetten alisveris.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Kizlar nelazimsa.net güvenli bir site mi ?
Ayakkabı beğendim ama oldukça düşük bir fiyata satiyorlar spor ayakkabiyi.
Orijinal olduğunu nerden anlariz ?

Demi ?
Aynisini düşünüyorum o nedenle kararsiz kaldim.
Yine bilindik bir site olsa neyse de bilmiyorum adini.

Magazalarda tozdan alerji oldugum icin interneti tercih ederim genelde,
bu dedigin siteyi hic kullanmadim ceylin,
ayrica ayak numarasi dogru olsa hatta markasi da dogru olsa bile ayak cok onemli... giyip deneyip almak gerek diye dusunuyorum, pimpirikliyim : )))

Kizlar nelazimsa.net güvenli bir site mi ?
Ayakkabı beğendim ama oldukça düşük bir fiyata satiyorlar spor ayakkabiyi.
Orijinal olduğunu nerden anlariz ?
Ayrica kurumsal bir alisveris sitesi neden com u degilde net uzantisini tercih etsin ki...

Bilen arkadaslar aydinlatir,
fakat sirf bu sebeple bile kredikartimi tshirt icin dahi vermek istemezdim.

Aynen canim haklisin .
%100 garantili falan yazmislar ama gerek yok gidip 2 katina orijinalini güvenle alirim :)
Ayrica kurumsal bir alisveris sitesi neden com u degilde net uzantisini tercih etsin ki...

Bilen arkadaslar aydinlatir,
fakat sirf bu sebeple bile kredikartimi tshirt icin dahi vermek istemezdim.

Vazgeçtim sanirim kizlar
70 lira ucuz dedim ama yok ya orjinal degildir falan
Sephora yazmisti sanirim 30liraya orjinal converse mi ne almisti morhipodan,
Ayakkabi olmasa da bu tip siteleri tercih ediyorum ben de,
o ayakkabinin benzerini kesin bulursun spor markalarinin gununu bekle sabahin korunde gir alisverisini yap ; )

Şikayet varda,haklarında bir sürü şikayet var,orayı okuyabilirsin.

Valla biz de bu aralar anneme çamaşır mak alıcaz mağaza mağaza gezdik internetten almaya karar verdik

Ben de hızlıal.com dan almayı düşünüyorum site hakkında bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir

Valla biz de bu aralar anneme çamaşır mak alıcaz mağaza mağaza gezdik internetten almaya karar verdik

Ben de hızlıal.com dan almayı düşünüyorum site hakkında bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir

Gold un iştiraki ve çok alisveris yapan gordum hic sorun yasayan duymadim.. Güvenilir bir yer olduğunu biliyorum

birçok siteden alırım ancak söylediğinizi henüz denemedim,
şikayetvardan bir inceleyin derim.

klasik ayakkabılarda sorun olmuyor ama,
spor ayakkabılarda hep değişir benim numara,
bazılarında 36, diğerinde 37 ya da 37,5 gibi
o yüzden iade koşullarını iyice araştırın da böyle bir durumla karşılaşırsanız gönderirsiniz..

fiyat düşük diye de orijinal değildir demeyin
ben de morhipo ve trendyoldan u.s polo, lee cooper ayakkabılar aldım çok uygun fiyatlara eşime de kendime de sorun yaşamadık

ben tanımadığım siteden sipariş vereceksem mutlaka şikayet sitelerini okuyorum. bir iki tane şikayet okudum. çakma olduğu söyleniyor. sende okumanı tavsiye ederim.

Ne olursa olsun sanal kart ya da 3d secure tercih edin. Kredi kartı bilgilerinizi güvendiğiniz sitelere bile vermeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…