internetten anket doldurarak para kazanma!!!

nurceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
32
0
36
İstanbul
Arkadaşlar oturduğunuz yerden günde 40 dakika ayırarak.20 dolar kazandıran anket siteleri varmış.üye olup para kazanan varmı?

evet bu tarz siteler var ama önce satılan e kitabı almanız gerekiyor
bu e kitapta hangi siteler paralı anket yayınlıo onları listelemişler
bende araştırmıştım bi ara ama pek güvenilir gelmediği için vazgeçtim
e kitap 85 liraydı sanırım

bi sitede 7 milyon karşılığında bu kitabı göndereceğini söylemiş biri eşimde araştırmadan hesaba 7 tl göndermiş.
kitap falan gelmedi
Allahtan fazla para değil.eşim üye olmuş.arada anket geliyor,ama ikide bir kriterlere uygun değilsiniz msj geliyor.boş işler.

bir ara kafayı takmıştım bende bunlara çok araştırdım fakat hiçbir güvenilirliği yok referans yok.e kitap satark yapıyorlar.vazgeçtim.

ben de takmıstım bi ara.
hatta bi siteye üye olup 40 dolar civarında bi para yatırdım
bi kac yerden de geldi anket formu ama mesela 0.25 cent vs. gibi karsılıgı ve onu da alabilmen için mesela bi kota var 50 dolar paran o kadar biriktirmeden vermiolar paranı vs uzun iş yani
tabi ben (yabancı dilim var) bu ingiliz siteyi baya bi arastırdım eger faydalanmazsınız paranız iade falan yazınca baya bi mail attım 15gün içinde paramı iade ettiler ki ben o parayı gözden cıkarmıstım
sasırmıstım da baya gelince
ama türkiyedeki sitelerde iade yapılcagını pek sanmam
anket işi için actıgım mail adresine gecenlerde baktım 100 tane falan mail vardı ama cogu reklam cünkü oturup bi liste var belki 500 tane adres onlara üye olusn ki ben 50 tane faln üye oldum onlardan gelen reklamlar.
ben önermiyorum ve sonuc cıkcagını sanmıorm son olarak ..

bu konuya şu sıralar ende baya bi takıldım. iş bulamıyorum paraya ihtiyacım var ve buna denk geldim. bilemiyorum ve güvenemiyorum. birçok yorum var çok kazanıyoruz diye. tabi sahtede olabilir. kısacası cesaret edemiyorum

bikaç gündür bende araştırıyorum.e-kitap şu anda 45 Tl ve anket başına minumum 5 $ veriyormuş şirketler ama ne kadar güvenilir bilmiyorum

ben katıldım anket başına 1.10 euro veriyodu yani iki tl falan ama anket geldi doldurdum siz hitap ettiğimiz kitle değilsiniz dedi bi daha mail gelmedi

aynen öyle ya anketin başında yada ortasında
pat uygun değilsin diyo 10 dk boşa gdiyo
kitabıda aldım 40 mı 50 mi neydi
liste geldi
o listede ki bir öçok adres ya kapalı yada hep aynı site çıktı
ve o kadar çok var ki
ne 20 dksı
sen baya baya gününü o işe harcayacaksın ki kazanasın
kazndığın para sana gelir mi onu bilmem benim daha küçük miktarlarda ama zaten çalışıyorum vakit ayırmam zor
heves edip almış oldu
isteyen varsa yollarım kitabı daaa
işe yarasın

Yok arkadaşlar sakın denemeyin bile.... Hatta kitabı benı facede ekle demişti yollıcam.. Mrkımdan baska hesap açtım ve ekledım onu yolladı bır pdf dosyasındakı formatta... Okudum. Bazı site adreslerı verıyor uye oluyorsunuz uyelık ucretsız ama hep daha fazla para kazandandırmaya yonelık sızden bıtakım (!) ucretler alıyorlar...ınternetten para kazanılabılır evet ama ınanın ki oyle bır dolandırıcılık kı bu msla btn gun reklam tıklayarak zamanınız gecıyor, yada anket doldurarak, ben denedim paypal hesabı da acıyorsunuz. Oraya kredı kartınızı tanımlıyorsunuz oraya yatırıyorlar... Ama ınanın ki çok cüzzi bir rakam msla ben ayda 4-5 tl kazanmıstım. Paypal da % bilmem kaç kesıntı yapıyor.....o kadar saatim boşa gitti 1 ayda inanamazsınız. Gözlerim bile agrımaya başladı... Denemeyın derım. ınternetten para kazananlar sunlar msla onu da belırteyım de download sıtelerı var bunları uye kullanıcılar lınklerı kendı sayfasına yukluyorlar, ziyaretci yada diğer uyeler tıklıyor ındırıyor ve para otomatik hesaba gecıyor. Bır de google adwords ten kazanılır bu da google ın sıte sahıplerıne verdıgı reklamlar uzerınden para geırısı. Msla sıtenız var sıteye reklam yukluorsunuz cuzzı bır rakamla. Gelen zıyaretcı yada uyelerın dıkkatı cekılıo ve tıklıolar o da szn hesabınıza googlın para yatırması ıcın uyarıyor google da yatırıyor.. Umarım yeterlı olmustur. Mrk eden sorabılır.....

bende kumpara diye bir yere üye oldum.1.75 tl para hesbımda yeni açıldı türk anket sitesi bana güvenilir geldi zamanla büyür daha çok yeni..isterseniz bir araştırınn derimm

Arkadaşlar ben de bu konuya merak salmıştım.

İlk defa bu konuda tatmin edici bir yazı gördüm.

Aşağıdaki blogda anket doldurarak para kazandıran sitelerle ilgili detaylı bilgi veriliyor. Ödeme kanıtları falan da var. Uçuk kaçık vaadlerin olmaması ve ücretsiz olması bana inandırıcı geldi.

Dilerseniz bir de siz göz atın..

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ara .....com da anket doldurarak para kazandım diğer anket sitelerine de benzemiyor , ödeme yaptıklarına dair sitelerine belgede koymuşlar. Ödememi de zamanında aldım. Ayrıca hediye çeki,kontör olarak da kullanılabiliyor.Bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…