• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

ben tanıştığım hiçbir insanlar "birisi beni sevsin" niyetiyle tanışmadım.
maalesef bu niyetle yola çıkıp internetten birileri ile görüşmeye çalışan hanım arkadaşımlarımın hepsinin ilişkisi istismar edilmesiyle sonlandı. bu aşamada maksadınız yeni insanlar tanımak ise ancak sizi olumlu bir noktaya yaklaştırıyor.
ben seni seviyorum diyip konu cinselliğe geliyor onu da istemem

Bir yerde çalıştığınıza gore azda olsa sosyal cevreniz vardır. Hayatınıza biri almak istediğinizden bahsetseniz illa birinin tanıdığı vesile olacaktır diye düşünüyorum. İnternet hiç güvenli gelmiyor. Öğleden sonra yayına giren gündüz kuşak meselelerine döner felan hiç cesaret edilecek iş degil... Sosyal cevrenizin networklerini kullanmak daha mantıklı daha once soylediniz mi çevrenize biri ile tanışmak istediğinizi?

eşimle internetten tanıştım. İki de yakın arkadaşım var internetten tanıştığım. Niye kendimi sıkıcı bulduğum iş arkadaşlarıma mahkum edeyim? Ama sigridin dediği gibi doğalında gelişen bir diyalog ve yazışma rutinimiz vardı. Direkt evlilik sitesi, tanışma sitesi, tinder sıkıntı geliyor bana. Onda bile evlendim mutluyum diyenler çıkıyor. Sosyopatlar, katiller, sapıklar da işe gidiyor, bir apartmanda oturuyor, reel hayatın içindeler internet botu değiller. Reelde tanışmanız birini güvenilir yapmaz.
yaşım 43 biraz bundan sıkıntı duyuyorum birde konu cinselliğe geliyor hoşlandım birinden yaşı ufak askeri kıyafetleri var ama isthbarattayım diyip telegram dan yazıyor sonra numarasını verecekmiş birliğe gidince verecekmiş sanş vereyim mi konuyu nasıl yönetmem uygun olur kapılıp üzülmek istemem

yaşım 43 biraz bundan sıkıntı duyuyorum birde konu cinselliğe geliyor hoşlandım birinden yaşı ufak askeri kıyafetleri var ama isthbarattayım diyip telegram dan yazıyor sonra numarasını verecekmiş birliğe gidince verecekmiş sanş vereyim mi konuyu nasıl yönetmem uygun olur kapılıp üzülmek istemem
askerden bi cacık olmaz genelde bulaşma

eşimle internetten tanıştım. İki de yakın arkadaşım var internetten tanıştığım. Niye kendimi sıkıcı bulduğum iş arkadaşlarıma mahkum edeyim? Ama sigridin dediği gibi doğalında gelişen bir diyalog ve yazışma rutinimiz vardı. Direkt evlilik sitesi, tanışma sitesi, tinder sıkıntı geliyor bana. Onda bile evlendim mutluyum diyenler çıkıyor. Sosyopatlar, katiller, sapıklar da işe gidiyor, bir apartmanda oturuyor, reel hayatın içindeler internet botu değiller. Reelde tanışmanız birini güvenilir yapmaz.
yaşı küçükler yaşıyor eski eşimde 6 yaş küçüktü tam süreci nasıl yönetsem bilmiyorum sapık çok var elbette

neden öyle dediniz acar mısınız? bana da evli gibi geldi istıhbarahta askeri kamuflajı var ortadan kayboluyor konuyu cinselliğe getiriyor hoş biri ama ben online onunca tavlamak için ağzı iyi laf yapıyor olabilir
abaza oluyorlar cinselliğe getirmesinden anlaşılmıyor nıyetın evlilikse evlilik düşünen adamlarla beraber olman lazım yokmu çevrende evlilik düşünen birileri yada tavsıye

Bir yerde çalıştığınıza gore azda olsa sosyal cevreniz vardır. Hayatınıza biri almak istediğinizden bahsetseniz illa birinin tanıdığı vesile olacaktır diye düşünüyorum. İnternet hiç güvenli gelmiyor. Öğleden sonra yayına giren gündüz kuşak meselelerine döner felan hiç cesaret edilecek iş degil... Sosyal cevrenizin networklerini kullanmak daha mantıklı daha once soylediniz mi çevrenize biri ile tanışmak istediğinizi?
utanıyorum yeni işe girdim ailem de evlenme diyor yaşadıklarımdan dolayı

ben de geçmişte l.dn gibi siteden tanışmıştım yürümedi konuyu cinselliğe getiriyorlar ordan aşka nasıl gider bilmiyorum

cinsellk para pul kullanılmaktan bende korkuyorum aslında konuyu tam da bunun için açtım yaşı küçükler yazdı mesela normal numarasını vermiyor istihbarattayım diyor ama evli olup sadece netten konuşmak isteyebilir asker askeri kıyafetleri var mesela konuyu cinselliğe getirmeye çalışınca çıkıyorum ordan
Ben aşk olarak başlamadım konuşur eğlenir geçerim diyordum, ilişki gibi niyetim yoktu, sadece sonradan böyle evrildi, aşk yarandı. Yoksa hiç aklımda yoktu internetten tanışıp evleneceğim.

abaza oluyorlar cinselliğe getirmesinden anlaşılmıyor nıyetın evlilikse evlilik düşünen adamlarla beraber olman lazım yokmu çevrende evlilik düşünen birileri yada tavsıye
abaza ve evli olma ihtimali yüksek normal numarası neden olmasın ki

utanıyorum yeni işe girdim ailem de evlenme diyor yaşadıklarımdan dolayı
Ne zaman ayrıldınız ki ? Birde neden hayatınıza birini almak utanç verici olsun ki başkası ile yakalayamadığınız mutluluğu 2. baharınızda yakalarsınız. Bence anlayışla karşılayacaklardır.

Ne zaman ayrıldınız ki ? Birde neden hayatınıza birini almak utanç verici olsun ki başkası ile yakalayamadığınız mutluluğu 2. baharınızda yakalarsınız. Bence anlayışla karşılayacaklardır.
aralıkta ayrıldım ölüm tehditleri aldığım bir evlilikti babam sorunlu bir adam kavga çıkarmaya yer arar o

istihbarattaki adam ben istihbarattayım diyemez ki bunun gizli bilgi olması gerekmiyor mu?
ayrıca konuyu direkt cinselliğe getiren insana şans filan vermeyin ne olur. o kadar açık ki ne yapmaya çalıştığı.

Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
Ben buldum evlendim hatta

aralıkta ayrıldım ölüm tehditleri aldığım bir evlilikti babam sorunlu bir adam kavga çıkarmaya yer arar o
Hımmm Peki zor bir süreçten geçmişsiniz kendinizi toplayabildiniz mi ? Bu konuda destek aldınız mı ? Belki de şuan ihtiyacınız olan hayatınızda birini almak değilde derdinizi paylaşmak içinizi dokmek kendinizi yenilemek olabilir mi ? Bu duygusal boşlukları kapatmak için birini isteyebiliriz fakat asıl mesele daha derinde ruhun ve duygularınızın iyileşmesi.

istihbarattaki adam ben istihbarattayım diyemez ki bunun gizli bilgi olması gerekmiyor mu?
ayrıca konuyu direkt cinselliğe getiren insana şans filan vermeyin ne olur. o kadar açık ki ne yapmaya çalıştığı.
istıhbaratta olsa sivil kıyafeti olur evet ben hoş bulduğum için iyileştirmeye çalışıyorum yüzde 85 evli bölükten kız düşüyo tabiri cazisse

Back
X