biz onunla benim sıkıntılı bir dönemimde, arkadaşlarımında bulunduğu bir siteye üye olduğumda tanıştık..2006 kasım tarihinde.sitede sadece arkadaşlarımın bana mesaj atmasına izin veriyordum, diğer insanlarla muhatab olmamak için, ve kişilerin bana ulaşması ancak bana arkadaşlık teklif etmesiyle gerçekleşebiliyordu..onun o anda bana mesaj atmayıp arkadaş olarak eklemek istemesi bence 'hala söylerim' mucizedir kaderimizde varmışız:asigim: bana ark. teklif etti ve bende kabul ettim, ama baktım birsürü kız var ark. listesinde .. dedim ben olmasaydım ölürmüydün birader? CADIARZU ölürdüm dedi ve 2007 nisana kdr da hep internetten konuşmaya devam ettik.. 27nisan ilk buluştuğumuz gündü:asigim: ona söylemediğim şeyler vardı buluşmamızı benim açımdan engelleyen ..dişlerimde tel vardı hahahah..bayağı bi erteledim çünkü buluşalım die ısrar ediyordu. neyseki doktorlarımı ikna edip onun için tellerimi çıkardım ve 2gün sonra buluştuka.s çok güzel bir ilişki başladı çok mutlu ettik birbirimizi.ama buluşma sorunumuz oluyodu o karşıda oturuyodu anadolu yakasında ..ve beni evime bırakıp geri dönüyordu zavallım :1rolleyes: ama bilin bakalım ben şimdi neredeyim? onun burnunun dibindee =) karşıya taşındım hemde çok yakınına geçenlerde de yüzük taktık annesiyle zaten 8. ayımızda tanışmıştım..babasıyla da 5aydır tanışıyorum ...burda güzel bir iş buldum o da bu yıl spor akademisini kazandı ve okuyor önümüzde evlenmemiz için çok yıl var ama zaten biz daha 21imizdeyiz
acelemiz yok...hayatımın aşkı o, ondan önce kimse olmadı zaten ilk'im olduğu içinde çok seviniyorum...diyorum ki allaha kaderim olur inşallah o da ister ve bizi ayırmaz..