• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten aşk mı olur? oldu vallaa =) bi okuyun..

LadyOne

ßaL saçlı
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
90
0
86
37
İstanbul
biz onunla benim sıkıntılı bir dönemimde, arkadaşlarımında bulunduğu bir siteye üye olduğumda tanıştık..2006 kasım tarihinde.sitede sadece arkadaşlarımın bana mesaj atmasına izin veriyordum, diğer insanlarla muhatab olmamak için, ve kişilerin bana ulaşması ancak bana arkadaşlık teklif etmesiyle gerçekleşebiliyordu..onun o anda bana mesaj atmayıp arkadaş olarak eklemek istemesi bence 'hala söylerim' mucizedir kaderimizde varmışız:asigim: bana ark. teklif etti ve bende kabul ettim, ama baktım birsürü kız var ark. listesinde .. dedim ben olmasaydım ölürmüydün birader? CADIARZU ölürdüm dedi ve 2007 nisana kdr da hep internetten konuşmaya devam ettik.. 27nisan ilk buluştuğumuz gündü:asigim: ona söylemediğim şeyler vardı buluşmamızı benim açımdan engelleyen ..dişlerimde tel vardı hahahah..bayağı bi erteledim çünkü buluşalım die ısrar ediyordu. neyseki doktorlarımı ikna edip onun için tellerimi çıkardım ve 2gün sonra buluştuka.s çok güzel bir ilişki başladı çok mutlu ettik birbirimizi.ama buluşma sorunumuz oluyodu o karşıda oturuyodu anadolu yakasında ..ve beni evime bırakıp geri dönüyordu zavallım :1rolleyes: ama bilin bakalım ben şimdi neredeyim? onun burnunun dibindee =) karşıya taşındım hemde çok yakınına geçenlerde de yüzük taktık annesiyle zaten 8. ayımızda tanışmıştım..babasıyla da 5aydır tanışıyorum ...burda güzel bir iş buldum o da bu yıl spor akademisini kazandı ve okuyor önümüzde evlenmemiz için çok yıl var ama zaten biz daha 21imizdeyiz :utangac: acelemiz yok...hayatımın aşkı o, ondan önce kimse olmadı zaten ilk'im olduğu içinde çok seviniyorum...diyorum ki allaha kaderim olur inşallah o da ister ve bizi ayırmaz..

kızlar allah mutluluğunuzu da aşkınızı da daim etsin...
aşk'ın hikayelerini okumak bile heyecan ve tebessüm verici bir his..bunu yaşattınız bana şuan sabaha karşı:)ahhhhh..ahhhhhhhhhh........ benim aşkım da nöbetteeee:)))))
ne aşkımız ,nede gülen yüzlerimiz solsun...
aşk bizi besleyen duru bir su olsun,bizler birer gül,erkekler de dikenleri hiç batmayacak ve bizi hiç acıtmayacak kaktüs olsun:)))))))))))

haha sabah sabah güldürdün :D

amin canim insallah... bende senin ask hikayeni okumustum bi kac gün önce gercekten harikaydi ya cok sansli birisin :)

hahah süpersiniz kızlar ..yeni gördüm msjları sağolun aynen bnmde bütün iyi dileklerim sizinle ..Allah mutluluğumuzu kat kat arttırsın...bu internet aşkına karşı çıkan varsa da buyursun; tartışıp konuşup ikna ederis de mi ? =)) kader bu, kiminle ne zaman karşılaşacağını sadece yukarıdaki bilir :) biz de oynarız ;)

bende internetten biriyle tanıştım ama olmadı benimde ilkimdi inş sen mutlu olursun biz kavuşamadık

bende internetten biriyle tanıştım ama olmadı benimde ilkimdi inş sen mutlu olursun biz kavuşamadık

saol canım.. ama bişey söyliyim mi üzmemişsindir inş. kendini..çünkü şöyle de 1 gerçek var arkadaşım..ordan iyi birini bulmak, adam gibisini bulmak zor ve yanlış yapma riskin çokk çokk yüksek.. belki bu senin için hayırlıdır sakın üzülme derim ben..:teselli:

biz onunla benim sıkıntılı bir dönemimde, arkadaşlarımında bulunduğu bir siteye üye olduğumda tanıştık..2006 kasım tarihinde.sitede sadece arkadaşlarımın bana mesaj atmasına izin veriyordum, diğer insanlarla muhatab olmamak için, ve kişilerin bana ulaşması ancak bana arkadaşlık teklif etmesiyle gerçekleşebiliyordu..onun o anda bana mesaj atmayıp arkadaş olarak eklemek istemesi bence 'hala söylerim' mucizedir kaderimizde varmışız:asigim: bana ark. teklif etti ve bende kabul ettim, ama baktım birsürü kız var ark. listesinde .. dedim ben olmasaydım ölürmüydün birader? CADIARZU ölürdüm dedi ve 2007 nisana kdr da hep internetten konuşmaya devam ettik.. 27nisan ilk buluştuğumuz gündü:asigim: ona söylemediğim şeyler vardı buluşmamızı benim açımdan engelleyen ..dişlerimde tel vardı hahahah..bayağı bi erteledim çünkü buluşalım die ısrar ediyordu. neyseki doktorlarımı ikna edip onun için tellerimi çıkardım ve 2gün sonra buluştuka.s çok güzel bir ilişki başladı çok mutlu ettik birbirimizi.ama buluşma sorunumuz oluyodu o karşıda oturuyodu anadolu yakasında ..ve beni evime bırakıp geri dönüyordu zavallım :1rolleyes: ama bilin bakalım ben şimdi neredeyim? onun burnunun dibindee =) karşıya taşındım hemde çok yakınına geçenlerde de yüzük taktık annesiyle zaten 8. ayımızda tanışmıştım..babasıyla da 5aydır tanışıyorum ...burda güzel bir iş buldum o da bu yıl spor akademisini kazandı ve okuyor önümüzde evlenmemiz için çok yıl var ama zaten biz daha 21imizdeyiz :utangac: acelemiz yok...hayatımın aşkı o, ondan önce kimse olmadı zaten ilk'im olduğu içinde çok seviniyorum...diyorum ki allaha kaderim olur inşallah o da ister ve bizi ayırmaz..

Allah mutluluğunu bozmasın bir yastıkta kocatsın..
ama...
internette biriyle tanıştın ve çok iyi bir insan oldugunu anladın flört ediyorsun çok mutlusunuz diye herkesin öyle olacak değil ya hayatım..gazetelerde okuyoruz haberlerini,internette tanıştı bıçaklandı,öldürüldü,tecavüz edildi,kavası betonla ezildi vb. Ne mutlu sana ki şanslıymışsın çok iyi biriyle tanışmışsın ve mutlusun hepte öyle olsun inşallah.Ama dediğim gibi sen şanslıymışsın..şansında hep yaver gitsin..
yasakkelime
Mutlu Yıllar :içelim:

ama...
internette biriyle tanıştın ve çok iyi bir insan oldugunu anladın flört ediyorsun çok mutlusunuz diye herkesin öyle olacak değil ya hayatım..gazetelerde okuyoruz haberlerini,internette tanıştı bıçaklandı,öldürüldü,tecavüz edildi,kavası betonla ezildi vb. Ne mutlu sana ki şanslıymışsın çok iyi biriyle tanışmışsın ve mutlusun hepte öyle olsun inşallah.Ama dediğim gibi sen şanslıymışsın..şansında hep yaver gitsin..
yasakkelime

evt çok haklısın şiddetle katılıyorum sana, hepsi böyle olucak diye de bişey yok.. onun için kalabalık yerlerde buluşalım heheh:jeyyar: öle bi durumda çok akıllı davranmak lazım..ben az önce bi arkadaşı uyardım zaten 'ben ayrıldım' dedi, bölesi hayırlıdır dedim.. hemen herkese öle kaptırmamak gerekir ..iyi örnekler gibi kötüleride var biliorum ..ßen şanslı tarafta olduğumun farkındayım yerimseniben ve mutluluğumu paylaşmak için bu yazıyı ekledim :asigim:

ama...
yasakkelime

evet tabi her tanistigin adam cikcak diye bise yok

15 yasinda bi kuzenim var almanyadayiz ve burda netten tanisip bulusmak falan cok normal karsilaniyo biriyle tanisinca hemen bulusalim diyolar gidiyolar ama ben kuzenime cok kiziyorum ve yalniz gitmesi yasak kesinlikle

ya benimle gidiyo yada bi arkadasiyla falan ama yalniz yollamiyorum nolur nolmaz herkese güvenmemek lazim :S

Son düzenleme:
Olur kızlar ya neden olmasın ve görüyoruz ki oluyor da

İnş. hep mutlu olursun canım

valla bizim akrabalardan çok var internette tanşıpta evlenen hemde bazıları tanışıp kaçıyo bile.hepsinide boy boy çocukları var mutlularda

benimde var arkadaşım, evlendiler çok mutlular =) hep derim, ne zaman karşına kimin çıkacağını, nerede çıkacağını bilemezsin.. bana da böle bişey denk geldi ve yaşıorum.. çok riskli bi yer evt dikkatli olmak gerekio.. ama katılıorum nette konuşa konuşa saf değilsen anlayabiliosun bi zaman sonra yalanı doğruyu..tabi karşındaki kötü niyetliyse çok güzel oyun oynayabilir..ama şunu söyliyim hayatımda bulabileceğim en mükemmel insanı buldum! şu sanal alemde denk gelmesi imkansız neredeyse..dediğim gibi herkes bu kdr şanslı olmuyo biliorum üzülenler de çok. ne diyim o zaman herkesin karşısına hayırlı ve iyi niyetli insanlaar çıksın inşallah.. :)

sanal,internet diye bakmamak lazım bazen güzel aşklar çıkabiliyor nettende..dürüst olduktan sonra..
Allah daim etsin mutluluğunuzu ..

evt bakış açısını biraz geniş tutmak lazım..aşkı kategorize etmek doğru değil.. burdan doğru insan çıkar , şurdan yanlış çıkar die bişi de yok.. yanlış yani.. sonuçta yanlışı yaşayacaksan, yıllardır tanıdığın biri de sana yanlış yapabilir ;)

ben badem gözlümle int chat yaparken tanıştım
hayatımın en iyi kararıydı
aşk herzaman aşktır
sanal olansa aşk değil insanın yüreğidir

ben onceden ınanmazdım oralardan adam cıkarmı derdım ama bundan 3 bucuk yıl once oyun sıtelerının bırınde bırıyle tanıstım ve hayatımı bastan asagı degıstırdı 3 bucuk senededır beraberız ve ıyıkı karsıma cıkmıs hersey o kadar guzelkı umarım sonu hayırlısı olur

Onunla çok ünlü bir sitede tanıştık, başta çok iyi arkadaştık, ikili ilişkilerden hiç bahsetmiyorduk, havadan sudan konuşuyorduk. Sonra o telefon numaramı istedi, hala arkadaşça sürüyordu ilişkimiz ama. Birgün bana "Ece ben kendimi sensiz düşünemez oldum, ben senin aşkın olmak istiyorum, her an aklımdasın." dedi. Ben de karşılıksız bırakmadım tabi söylediklerini:$ Tanıştığımızda ben liseyi daha bitirmemiştim, son sınıftaydım, o zaman da görüşemiyorduk fazla, hatta bir ara hiç görüşemedik 3 ay boyunca. Ama birbirimize olan sevgimiz hiç bitmedi, günden güne artıyor, çok seviyorum onu.. O Ankara'daydı ben İstanbul'daydım, ama üniversiteyi kazandım ve onun yanına geldim. Şu an yanımda olduğu için büyük mutluluk duyuyorum.. Birkaç sene sonra da evlenmeyi düşünüyoruz. Keşke nette tanışan herkes benim gibi şanslı olabilse. Etrafımda beni seven o kadar çok kişi vardı ki, ama ben Fatihimi seçtim, çünkü onda kendimi görüyordum. Kimseye kulak asmadık, sadece kalbimizin sesini dinledik ve şimdi mutluyuz. Çektiğimiz acılara değdi. Offf çok aşığım ona:)

Back
X