• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten aşk mı olur? oldu vallaa =) bi okuyun..

Netten tanışıp evlenmek üzere olan biri olarak sonuna kadar mutluluk diliyorum sana herşey gönlünce olsun a.s.:nazar:

konuş be sevdalımyerimseniben
ayynen böle işte...bu kdr ön yargılı yaklaşmayın herşeye, kapalı kutu olmayın, at gözlüklerinizi çıkarın... kime yazık neye yazık söyliyim... o bakış açısıyla yaşayan herkese yazık... kimbilir neler kaçırdınız hayatta...kulaktan dolma saçma sapan düşüncelerle...işte sırf ön yargılarınız için kaçırdığınız fırsatlar için yazık derim ben... kimin nerede ne bulacağı belli olmuyor işte... ben Aşk buldum, maden buldum...hayatımı anlamlı kılacak kişiyi buldum, yarımı, ruh ikizimi buldum... rabbim böyle yazmış sen mi karşı geliyorsun... :1rolleyes: gelemezsin ki =)

a.s.kaydirigubbakcemile5

internetten tanışmak güzel ama sonuca bağlamak önemli karşıdaki kişi dürüst doğru ise ve evlenmek niyetinde ise çok güzel
ama benim gibi şansız iseniz çok hüsran sadece ümit edip birden yok olduklarını görürsünüz malesef ben bunları gördüm ve artık internetten sevgi aşk gibi kişilerle tanışmak bile istemiyorum yüreğim çok yaralandısenağlama

şans biraz da ne diyebilirim... kendini uyanık zanneden çok.. biz de safız herşeye kanıyoruz direkt umutlanıyoruz.. öle olmamak gerekli ama söyliyim.. boşver vardır herşeyde 1 hayır öle düşün cnm ...senin kısmetin orda değilmiş ki olmamış zaten.. hiç sanalı bırak 1 erkek için üzme kendini..hepsi değmio çünkü ;) öptüm bisürüüüü...

hiiiii çokk sevindim yaww hayatcım çok mutlu oldum inş. bnmde sonum böle olur.. çokk mutlu oll emi =))

ayy ne güzell :asigim: Allah mutluluğunu daim etsin tamamını erdirsin inlallah :Saruboceq:

valla tanışalı yaklaşık 5,5 yıl, evleneli 4 yıl oldu bizim :) ön yargılardan uzak olun. otobüs durağında tanışsaydım ne değişecekti sanki....

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım benimde buna benzer bir hikayem var radyoda tanıştık bizde ilk gün söz taktık ve hala devam ediyor ilişkim şükürler olsun yakında nişanımız var nasibinde bu varsa böyler yaşanıyo ben çok tedirgin olmuştum nasıl olcak diye ve bnmde tellerim vardı ama o beni öylede çok beğendi tabii şuan yok mutluyuz sizde evlenirsiniz inşallah :)

biz onunla benim sıkıntılı bir dönemimde, arkadaşlarımında bulunduğu bir siteye üye olduğumda tanıştık..2006 kasım tarihinde.sitede sadece arkadaşlarımın bana mesaj atmasına izin veriyordum, diğer insanlarla muhatab olmamak için, ve kişilerin bana ulaşması ancak bana arkadaşlık teklif etmesiyle gerçekleşebiliyordu..onun o anda bana mesaj atmayıp arkadaş olarak eklemek istemesi bence 'hala söylerim' mucizedir kaderimizde varmışız:asigim: bana ark. teklif etti ve bende kabul ettim, ama baktım birsürü kız var ark. listesinde .. dedim ben olmasaydım ölürmüydün birader? CADIARZU ölürdüm dedi ve 2007 nisana kdr da hep internetten konuşmaya devam ettik.. 27nisan ilk buluştuğumuz gündü:asigim: ona söylemediğim şeyler vardı buluşmamızı benim açımdan engelleyen ..dişlerimde tel vardı hahahah..bayağı bi erteledim çünkü buluşalım die ısrar ediyordu. neyseki doktorlarımı ikna edip onun için tellerimi çıkardım ve 2gün sonra buluştuka.s çok güzel bir ilişki başladı çok mutlu ettik birbirimizi.ama buluşma sorunumuz oluyodu o karşıda oturuyodu anadolu yakasında ..ve beni evime bırakıp geri dönüyordu zavallım :1rolleyes: ama bilin bakalım ben şimdi neredeyim? onun burnunun dibindee =) karşıya taşındım hemde çok yakınına geçenlerde de yüzük taktık annesiyle zaten 8. ayımızda tanışmıştım..babasıyla da 5aydır tanışıyorum ...burda güzel bir iş buldum o da bu yıl spor akademisini kazandı ve okuyor önümüzde evlenmemiz için çok yıl var ama zaten biz daha 21imizdeyiz :eek: acelemiz yok...hayatımın aşkı o, ondan önce kimse olmadı zaten ilk'im olduğu içinde çok seviniyorum...diyorum ki allaha kaderim olur inşallah o da ister ve bizi ayırmaz..
Paylaşımı 2008 de yapmışsınız.
Evlendıniz mi acaba ?
Bizde ınternette tanıştık şuan 3,5 yıllık evlıyız :))

Back
X