• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten aşk mı olur? oldu vallaa =) bi okuyun..

evet olur niye olmasın seçmesini bilirsen ha internette tanışmışın ya sokakta ha kafede aynı yere çıkıo internet sadece bir vasıta aracı

netten aşk şöyle olur...

netten tanışırsınız fakat en kısa zamanda buluşur beraber bir çok zamanı değerlendirirsiniz ve yaşadığınız duygunun adı aşk olur zamanla sevgiye dönüşür..

fakat netten tanışırsınız ve bu hep nette devam ediyorsa yada telefonda devam ediyorsa mesafeler uzaksa ve 6-7 -8-9 ayda bir ancak bir araya geliyorsanız yada gelemiyorsanız genellikle bence bu aşk olamaz sadece uzaktaki birine duyulan bağlılıktır..
yanlızlığınızı paylaştığınız bir birlikteliktir..
aşık olduğunuz telefonda duyduğunuz bir sestir bence..

halbuki aşk onunla beraber olup tatmaktır herşeyi..
beraber gezmek..
sinemada gittiğiniz korku filminde sarıldığınız kolun verdiği verdiği güven
beraber yemek yerken oluşan komik görüntüler
saçma sapan mutlulukları yaşamak ama tutmak elini
yüzünün her halini görmek
saçlarının dağınıklığını yüzünün acısını tatlısını görmek
en mutsuz anında elini tuttuğunda verdiği güveni almak
gözlerinizin gülerken biririnize verdiğiniz mutluluğu tatmak
budur aşk....
berber tatmak herşeyi...

İnternette aşk olur ama dediğiniz gibi sağlam olanı bulmak çok zor ve sanırım biz bu sanslı kişilerdeniz:)Bende biricik sevgilimle nette tanıştım.Çok yorgun bi aşktan çıkmıstım,onu tanıdıgımda artık aşk yoktu.Ama o öyle ıiyi geldiki bana ruhumu temizledi sanki.İlk önceleri bir ay kadar nette sürdü.Sonra 9 şubat 2008de bulustuk kızkulesinde.Ben sakaryadayım o istanbulda.Yapamayız sanıyodum dayanamazdı aşk bukadarına ama dayandık herşey mükemmel.İlk buluştugumuz gün yarın bulusmak üzere ayrıldık sabah bi uyandım benim Fatih'im apandist ameliyatı ıcın hastanede:):):)ama ben bişe yapmadım walla:):)yanına gıttıgımde elini tuttum sıcacıktı o an içimden bişey ona dogru aktı sanki.Hele narkozdan cıkarken adımı sayıklaması beni bitirdi zaten:):)Çok zor bi kişiliktim çok kavga ettik bu duruma gelene kadar ama hep aramızdaki aşk tuttu bizi.İyi ki tutmuş.Şuan öyle aşığım ki 20 ocakta tam 1 yılımız doldu.Biz mesafelere kurban olmadan aşkımızı tüm gerçekliğiyle yaşıyoruz.Denizcilik sektöründe kendisi ilk önce dalga gecerdim denizlerin fatihi diye ama gelin görün ki şimdi KALBİMİN FATİH'i..Onu çok seviyorummmmm..:)ALLAH hepimizi mutlu etsin..AMİN :):)

ben pek böle sanaldan tanışılmasına karşıyım ama sbu benim düşüncem size saygı duyarım
mutluluklar
:kahve:

Ama fark etmiyor ki cafede otururken bile aşk bulabilir seni,yada otobüste yanına oturan biri yada sokakta çarpıstıgın biri:):)kader biraz bence..

arkadaşlar biz de 5 Aralık 2007 de internette tanıştık, 19 Aralık ta ben onun ailesiyle tanıştım , 22 Aralıkta o benim ailemle tanıştı , 8 Mart 2008 de istemeye geldiler ,12 Nisan 2008 de nişanlandık , 24 Mayıs 2008 de evlendik. Hayatımda verdiğim en iyi karar ve en doğru insan , Allah nazarlardan saklasın mükemmel bir evliliğimiz var , birbirimizi çok seviyoruz ...
internette aşk olur hem de süper olur.

senin adına çok sevindim canım :teytey: bende biriyle tanıştım internette ama daha çok çok yeni 1 hafta oldu laelaelaelaelae ben doğuda okuyorum ve ne tesadüfki benim okuduğum şehirde yaşıyo ama ben orda okuduğumu söyleyemedim hala izmirliyim izmir'de okuyorum sanıyor eğer söylersem ilerde bi ilişkimiz olma ihtimali var ama bu şekilde yok dahası benim gücüm yok şimdilik böyle gitsin bakalım arkadaşım olsun...zaman...:tomato:

sen en iyisini bilirsin cnm.. bende baştan biçok şey sölemedim..hazır oldugumda herşeyi anlattım..sende bak bakalım tanı önce öle başla anlatmaya bişeyleri çünkü daha çok yeni tanıman şart.. yerimseniben

olur olurrrr netten olur cnmmmm neden olmasın kı herseyin hayırlısı kaderde ne warsa onu yasıcaz:delphin:allah mutluulnu daim etsin

duayla değişmeyen 3 şey var;
- doğup öleceğin zaman
evleneceğin insan ve vakti -ömür boyunca kazanacağın rızık

evt haklıısn .. önümüzde uzun yıllar var, evlenmek için küçüğüz birimiz okuyo, birimiz çalışıyo.. ne olur biter bilemeyiz o vakte kdr. ama şunu biliriz Allah gönlümüzün güzelliği kadar verir herşeyi . he bildiğim bişey daha var; Onurum'un bana nasip olması için duamı asla esirgemem.. Allah'ın istemediği olmaz ya; biz milyon tane insanın arasından birbirimizi bulduysak vardır bu işte bi keramet bi hayır ;) hala mucize olduğunu düşünüyorum =) burda yukarıdakinin parmağı var rahat olun =)sengözlerimebaksanab

böyle bişii yok. sanal aşk yalan. maksatları belli. akıllı olun, kendinize güvenli olun, sosyalleşin.
türkiye'nin gerçeği burada yazılan savunucu yazılar. yazık..
:1closedeyes:

Hıhı evet evet aynıydı....:1closedeyes:
Arkadaşımda sizin gibi diyordu...
Ama şimdi 2 yıllık evli birde çocuğu var çokda mutlu....:1closedeyes:

Evlilik kaderdir herkesin kimle evleneceği defterine yazılmıştır........:1closedeyes:

- doğup öleceğin zaman

Hıhı evet evet aynıydı....:1closedeyes:
Arkadaşımda sizin gibi diyordu...
Ama şimdi 2 yıllık evli birde çocuğu var çokda mutlu....:1closedeyes:

Evlilik kaderdir herkesin kimle evleneceği defterine yazılmıştır........:1closedeyes:

- doğup öleceğin zaman

konuş be sevdalımyerimseniben
ayynen böle işte...bu kdr ön yargılı yaklaşmayın herşeye, kapalı kutu olmayın, at gözlüklerinizi çıkarın... kime yazık neye yazık söyliyim... o bakış açısıyla yaşayan herkese yazık... kimbilir neler kaçırdınız hayatta...kulaktan dolma saçma sapan düşüncelerle...işte sırf ön yargılarınız için kaçırdığınız fırsatlar için yazık derim ben... kimin nerede ne bulacağı belli olmuyor işte... ben Aşk buldum, maden buldum...hayatımı anlamlı kılacak kişiyi buldum, yarımı, ruh ikizimi buldum... rabbim böyle yazmış sen mi karşı geliyorsun... :1rolleyes: gelemezsin ki =)

Olur niye oLmasın ki..:delphin:

Sadece önyargıLı davranmamak gerekiyor..

Allah mutlulugunuzu daim etsin..................

Back
X