internetten aşk? yaş farkı?

tarja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
157
7
96
İstanbul
internette tanıştığım biri var kısaca anlatacağım, internetten tanıştık, konuştuk. aşk-sevgili olma durumumuz yoktu. beni görür görmez aşk nidaları atmaya başladı, bir hafta sonra oturduğum şehre geldi, rahatsız olmayayım diye ortak tanışıklığımız olacağını bildiği arkadaşlarını da çağırdı hatta gerçekten tanışık çıktılar. oturdum muhabbet ettik. aramızda 5 6 yaş fark var. ben 21 o 27 gerçekten aşık olduğunu her fırsatta dile getiriyor. en az 10 kez olmaz dedim hala ısrarlarına devam ediyor. yılmıyor.

hakkındaki fikrim iyi biri olduğu eğlenceli olduğu. yanındayken biraz tedirginlik dışında eğlendim.
ne yapmam gerektiği hakkında fikrim yok. internetten tanışmak? yaş farkı? zengin oğlan fakir kız? aklım karmakarışık.

fikirlerinizi duymam gerekli ablalarım-kardeşlerim.

İsterse altın kaplı olsun internetden birimi asla:19:
Ben böyle bi hataya seneler önce düşmüştüm.Nasıl bi insan olduğunu anlayıp ayrılmaya karar verdiğim de yediğim tehditlerin haddi hesabı yok en son ailem girdi devreye de konu haloldu ama boşuna huzursuzluk.
Ben kesinlikle tasvip etmiyorum.Evleneler bile var ama yok anacım dedim ya altınla kaplayıp önüme koysalar olmaz.

İyi her yerde iyi, kötü her durumda kötüdür.
İnternette tanışmanın bir cafede yada başka bir şekilde tanışmadan farkı yok bana göre
Her iki durumda da o insanla bir şeyler yaşamak için onu tanımak gerekir
Kendini yanlış tanıtacak adam bunu reelde de yapabilir
Şöyle ki; sadece nette kalan ilişkilere karşıyım mantıksız yani
Tanıma aşaması yüz yüze olursa sorun olmaz

Gelelim konuya
Aranızda çok fazla yaş farkı var zannettim
Ama makulmüş
Eğer içiniz ısınmadıysa başlamayın
Zorla güzellik olmaz

İnternetten başlayan aşk hiç sevmiyorum ya :26:
Gerçi artık çoğu insan öyle tanışıyor ama en güzeli yüz yüze başlaması, o heyecanlanma, bir daha nerede görürüm acaba demek, yüz yüze gelince utanmak falan :31:
Yaş farkı da öyle çok değil ki? Ben de baya yaş var sandım. Bir de baştan aşk nidaları atması da hoş gelmezdi bana. Ama sizin kriterleriniz önemli burada :31:

bende internette tanısılmasını garip bulmuyorum neticede o insan karaktersizse cafede de tanıssanız is ortamında da farketmez gosterir kisiligini yas farkı demissinizde 5-6 yas bence gayet normal..en azından tanıyabilirsin onada bunu soylersin ilişki degil arkadasca vakit gecirmek ve bu sırada sana goremi degilmi diye tanıman senin icinde iyi olabilir

ben eşimle internetten tanıştım, hem de 7 yaş var aramızda, 3 sene flört dönemi 2 senedir de evliyiz. mutluyuz.

ister görücü usulu olsun ister arkadaş ortamı ister netten tanış... ister senden büyük olsun küçük olsun yaşıt olun....

siz anlaştıktan sonra hiçbir şey fark etmez. anlaşmanız için de konuşacak konularınız ortak olmalı, eğitim seviyeleriniz birbirine yakınsa, kafa dengiyseniz, eğleniyorsanız, gülüyorsanız ee daha ne olsun..

genel bir internetten aşk olmaz kuralı elbette yok. buraya ben yaşadım pişmanım asla netten olmuyor gibi yazanlar olacaktır muhakkak. ama dediğim gibi karşılaştığın insandan insana fark var. her netten tanıştığın kötü olacak diye bir kural yok. yine her görücü evliliği de iyi çıkmadığı ve her arkadaş ortamında tanıştığın aşkın iyi birisi çıkmayacağı gibi..

genellemeleri önyargıları bir kenara bırakıp o kişiye odaklanmalısın, bu adam iyi mi, bana uygun mu, ilişkimiz yürür mü, ama bunları anlaman için de onu tanıman için de birlikte vakit geçirmelisiniz. flört dönemleri bu amaçlar içindir :34::34:

ben eşimle internetten tanıştım, hem de 7 yaş var aramızda, 3 sene flört dönemi 2 senedir de evliyiz. mutluyuz.

ister görücü usulu olsun ister arkadaş ortamı ister netten tanış... ister senden büyük olsun küçük olsun yaşıt olun....

siz anlaştıktan sonra hiçbir şey fark etmez. anlaşmanız için de konuşacak konularınız ortak olmalı, eğitim seviyeleriniz birbirine yakınsa, kafa dengiyseniz, eğleniyorsanız, gülüyorsanız ee daha ne olsun..

genel bir internetten aşk olmaz kuralı elbette yok. buraya ben yaşadım pişmanım asla netten olmuyor gibi yazanlar olacaktır muhakkak. ama dediğim gibi karşılaştığın insandan insana fark var. her netten tanıştığın kötü olacak diye bir kural yok. yine her görücü evliliği de iyi çıkmadığı ve her arkadaş ortamında tanıştığın aşkın iyi birisi çıkmayacağı gibi..

genellemeleri önyargıları bir kenara bırakıp o kişiye odaklanmalısın, bu adam iyi mi, bana uygun mu, ilişkimiz yürür mü, ama bunları anlaman için de onu tanıman için de birlikte vakit geçirmelisiniz. flört dönemleri bu amaçlar içindir :34::34:

teşekkür ederim, önyargılarımı biraz da olsa kırdın. konularımız ortak eğitim seviyelerimiz nerdeyse aynı, aile yapısı aynı çoğu şey ortak.
yaş farkı fazla gibi geliyor nedense. daha önce hiç böyle bi durum olmamıştı. :3: bir iki kez daha görüşüp konuşmaktan sıkıntı olmaz sanırım haklısın

bende internette tanısılmasını garip bulmuyorum neticede o insan karaktersizse cafede de tanıssanız is ortamında da farketmez gosterir kisiligini yas farkı demissinizde 5-6 yas bence gayet normal..en azından tanıyabilirsin onada bunu soylersin ilişki degil arkadasca vakit gecirmek ve bu sırada sana goremi degilmi diye tanıman senin icinde iyi olabilir

evet bir iki kere daha görüşmem lazım net bişey söylemek için haklısın =)

İnternetten başlayan aşk hiç sevmiyorum ya :26:
Gerçi artık çoğu insan öyle tanışıyor ama en güzeli yüz yüze başlaması, o heyecanlanma, bir daha nerede görürüm acaba demek, yüz yüze gelince utanmak falan :31:
Yaş farkı da öyle çok değil ki? Ben de baya yaş var sandım. Bir de baştan aşk nidaları atması da hoş gelmezdi bana. Ama sizin kriterleriniz önemli burada :31:

ben de internet aşkına tuhaf bakıyorum. evlensek ne diyeceğim çocuklarıma babanızı internette buldum mu diyeceğim. çok tuhaf bi durum gibi geliyo. bana yaş farkı çok gibi. ben daha okuyorum o bitirmiş evi arabası var askerlik bitmiş.

İyi her yerde iyi, kötü her durumda kötüdür.
İnternette tanışmanın bir cafede yada başka bir şekilde tanışmadan farkı yok bana göre
Her iki durumda da o insanla bir şeyler yaşamak için onu tanımak gerekir
Kendini yanlış tanıtacak adam bunu reelde de yapabilir
Şöyle ki; sadece nette kalan ilişkilere karşıyım mantıksız yani
Tanıma aşaması yüz yüze olursa sorun olmaz

Gelelim konuya
Aranızda çok fazla yaş farkı var zannettim
Ama makulmüş
Eğer içiniz ısınmadıysa başlamayın
Zorla güzellik olmaz

bir hafta sonra atladı geldi, nette devam ettirmedi. takdir ettim. içim ısınmadı değil. o zengin ben fakirim. yaş farkı var küçüğüm okuyorum bir sürü düşünce var aklımda.

teşekkür ederim, önyargılarımı biraz da olsa kırdın. konularımız ortak eğitim seviyelerimiz nerdeyse aynı, aile yapısı aynı çoğu şey ortak.
yaş farkı fazla gibi geliyor nedense. daha önce hiç böyle bi durum olmamıştı. :3: bir iki kez daha görüşüp konuşmaktan sıkıntı olmaz sanırım haklısın

önyargılarını kırdıysam ne mutlu bana :34:

bak işte pek çok ortak yönünüz var. 5 yaş inan çok değil, gerçi ben hep evleneceğim kişi benden 10 yaş büyük olmalı derdim, benim tercihim yaş farkı olmasından yanaydı, yaşıtım erkeklerle kafalarımız uyuşmaz, benim yanımda çok çocuk kalıyorlar, tercihim olgun aklı başında olmalı, eğitim seviyesi benden yüksek olmalı ki her an onun yanında öğreneyim gelişeyim, bunların yanında da eğlenmesini bilsin, gezmeyi tozmayı sevsin, ben hep böyle hayal ederdim ve çok şükür birbirimizi bulduk.

daha iyi bribirinizi tanımanıza fırsat ver, baktın olmadı herkes kendi yoluna gider, ama sonra acaba dememek için tanımaya devam :34:

internet deyince insan biraz duruyor ama iyice tanıdıktan sonra sorun olma diye düşünüyorum..

Ama mutlaka gerçek anlamda tanımadan ilişkiye başlama..

Yani sana saçma gelebilir ama nüfus cüzdanını mutlaka gör, evli olduğunu saklayan çok kişi gördük KK da..

Adı soyadı, ailesi, işi, yaşı bunları mutlaka gerçek kaynaklarından araştır, baştan sakın fazla güvenme..

Bana güvenmiyor musn ? derse..evet güvenmiyorum..de gerekirse..

Sana aşığım ölüyorum..laflarına da hemen kanma..

Kusurabakma biraz fazla güvensiz öneriler verdim ama neler duyuyoruz okuyoruz..

sen işini sağlama al da gerisi gelir.

İsterse altın kaplı olsun internetden birimi asla:19:
Ben böyle bi hataya seneler önce düşmüştüm.Nasıl bi insan olduğunu anlayıp ayrılmaya karar verdiğim de yediğim tehditlerin haddi hesabı yok en son ailem girdi devreye de konu haloldu ama boşuna huzursuzluk.
Ben kesinlikle tasvip etmiyorum.Evleneler bile var ama yok anacım dedim ya altınla kaplayıp önüme koysalar olmaz.

başıma bela olabilecek bi tip değil. onu anlayabildim hiç değilse. zarar veremez bana. çok dişli olduğumu da biliyor.

önyargılarını kırdıysam ne mutlu bana :34:

bak işte pek çok ortak yönünüz var. 5 yaş inan çok değil, gerçi ben hep evleneceğim kişi benden 10 yaş büyük olmalı derdim, benim tercihim yaş farkı olmasından yanaydı, yaşıtım erkeklerle kafalarımız uyuşmaz, benim yanımda çok çocuk kalıyorlar, tercihim olgun aklı başında olmalı, eğitim seviyesi benden yüksek olmalı ki her an onun yanında öğreneyim gelişeyim, bunların yanında da eğlenmesini bilsin, gezmeyi tozmayı sevsin, ben hep böyle hayal ederdim ve çok şükür birbirimizi bulduk.

daha iyi bribirinizi tanımanıza fırsat ver, baktın olmadı herkes kendi yoluna gider, ama sonra acaba dememek için tanımaya devam :34:

mesaj attım şimdi. bi kez daha görüşelim cafeye gidelim oturalım bakalım nasılız nasıl gidiyo. olmayacaksa olmaz diyip kalkalım vaktimizi çalmayalım dedim. tamam dedi. gelecek sanırım yakında. bekliyorum.

ben de internet aşkına tuhaf bakıyorum. evlensek ne diyeceğim çocuklarıma babanızı internette buldum mu diyeceğim. çok tuhaf bi durum gibi geliyo. bana yaş farkı çok gibi. ben daha okuyorum o bitirmiş evi arabası var askerlik bitmiş.

devir teknoloji devri :1: çocuklarına rahat rahat anlatırsın merak etme :1:

okumuş, askerliğini yapmış, evi arabası var, sanki bunlar kötü özelliklermiş gibi :1: oturup asker yolu mu gözleyeceksin bu yaştan sonra, ne güzel geleceğini de kurmuş, işte sana daha iyi destek olabilir manevi anlamda, çünkü okumanın hayatı düzene sokmanın değerini bilmiş.. ne güzel..

internet deyince insan biraz duruyor ama iyice tanıdıktan sonra sorun olma diye düşünüyorum..

Ama mutlaka gerçek anlamda tanımadan ilişkiye başlama..

Yani sana saçma gelebilir ama nüfus cüzdanını mutlaka gör, evli olduğunu saklayan çok kişi gördük KK da..

Adı soyadı, ailesi, işi, yaşı bunları mutlaka gerçek kaynaklarından araştır, baştan sakın fazla güvenme..

Bana güvenmiyor musn ? derse..evet güvenmiyorum..de gerekirse..

Sana aşığım ölüyorum..laflarına da hemen kanma..

Kusurabakma biraz fazla güvensiz öneriler verdim ama neler duyuyoruz okuyoruz..

sen işini sağlama al da gerisi gelir.

gördüm her şeyini gördüm. ben gibi çok boşboğaz neyi nesi varsa söylüyor. içinde tutamıyor. ailesini vs de öğrendim. çok bilindik tanındık bir ailenin oğlu. sülalecek çok zenginler. yerel halktan herkes biliyor. hiç yüz vermedim aslında o yüzden kıvranıyor. memleketimden bir kıza sana yalvardığım kadar yalvarsaydım evlenirdik ilk defa yalvarıyorum birine dedi. dedim ben senin köyden saf bi kız değilim beni kolay kandıramazsın.

devir teknoloji devri :1: çocuklarına rahat rahat anlatırsın merak etme :1:

okumuş, askerliğini yapmış, evi arabası var, sanki bunlar kötü özelliklermiş gibi :1: oturup asker yolu mu gözleyeceksin bu yaştan sonra, ne güzel geleceğini de kurmuş, işte sana daha iyi destek olabilir manevi anlamda, çünkü okumanın hayatı düzene sokmanın değerini bilmiş.. ne güzel..

benim hiç bi şeyim yok ama. beş sene beni bekler mi bu adam beklemez. evlenmeye kalksak çeyiz şu bu ben nasıl karşılarım hepsini. zengin çocuğu yoktan anlamaz ki.

Yadırgamam yargılamam, internetten tanışılabilir, yaş farkı çok abartılacak gibi değil.
Sadece temkinli ol, iyice tanı, zamanla anlarsın zaten.
Kendine dikkat et yeter
Olmaz diye bişey yok ;)

Sizin ki tam olarak internet aşkı denilen şeye uymuyor. Sonuçta adam atlamış gelmiş, ortak tanıdıklarınız çıkmış, internette kalmamış yani arkadaşlarında dediği gibi tanışma ve devam etme evresi yüz yüze olduktan sonra ha internette tanışmışsın ha kafede aynı gibi.. Eğer ısındıysanız ona bir şeyler hissettiyseniz zenginlikmiş fakirlikmiş yaş farkıymış bunlar çokta önemli değil. Ayrıca aranızda uçurumlar yok yaş olarakta. Hem erkekler daha geç olgunlaştığından emin ol ki aynı seviyedesinizdir birbirinizi taşıyabilirsiniz diye düşünüyorum :)

Yadırgamam yargılamam, internetten tanışılabilir, yaş farkı çok abartılacak gibi değil.
Sadece temkinli ol, iyice tanı, zamanla anlarsın zaten.
Kendine dikkat et yeter
Olmaz diye bişey yok ;)

hayırlısı artık ya. normalde tanıdığım adam seni seviyorum canım dedikten 2 gün sonra aklım karışık dedi terk etti. 7 aydır beraberdik. belki böylesi kısmettir diye görüşmeyi kabul ettim zaten. yoksa evde oturuyordum görüşmeyecektim. güç bela ikna etti.

Back
X