internetten aşk? yaş farkı?

Bu devirde güvenilecek insan bulmak çok zor. Erkeklere gelince çok çok daha zor. Birçok arkadaşın dediği gibi erkekler aşk oyununu okadar severki her türlü yalanı söylemek ( ben huri istemem sen bana yetersin , huri olsa ancak senin kadar güzel olurdu, benim gözüm senden başkasını görmüyor , evet bir gözü görmüyordur, evlenince beş çocuğumuz olsun , evimizin gelini, burnumda tütüyosun yanında başkası varken bile seni çok çok özlediğini söyleyebilir ) onlar için mübahtır. kalp kıracaklarını karşılarındakinin bağlanacağını düşünmezler. Tanış ölç tart nereye kadar. Bir insan hakkında bildiklerin onun söyledikleriyle sınırlı olduğu anda 10 / 0 yeniksin demektir. Tüm ömrünü etkileyecek mevzularda kolay kanmamak çıkarlarını düşünmek gerekir. Aşk dedikleri duygu okadar basitleşmiştir ki bazıları her önüne çıkana aşık olup peşinden koşup istediğini alınca başkasına doğru yol alır. Sevgiye çok önem veririm aşk geçicidir diyenleri bile eve ifffetli güzel bir kız atayım eşim olsun , dışarda gönülde eğlendireyim elimin kiri diye düşünebilir. Onların elimin kiri dedikleri senin ömrünü değiştirecek olan hayata karşı gülümsemen , iç huzurun , mutluluğun ise ... Allah tüm genç kızlara yardımcı olsun diyebiliyorum.

allah bana acısın ne diyeyim. kötü insan her zaman kötü.

Arkadasim lutfen kizma tum iyi niyetimle soyluyorum ki cingoz gecinen asiri saf bir insansin :) yani tam adamin istedigi lokmasin..internetten tanistigin bir adamin her soyledigine inanip annene bahsedicek kadar safsin yani adam amacina ulasmis nerdeyse sirada hevesi gecene kadar kullanma kismi ve evlilik vaadiyle kandirma kismi var..zaten bir sure sonrada ilgisizliginden sikayetci olarak konu acarsiniz iliski ilerlediginde sonrada bitis :)
birincisi o aldatmaz doymus , soyle zengin boyle zengin, basima dert olmaz falan gibi laflarla inanilmaz saf oldugunu kanitliyosun..baban hakkinda bu cumleleri kurmaman gerektigini bilirdin erkekleri biraz tanisaydin :) cidden namus anlaminda soylemiyorum ama cok kolay lokmasin erkekler icin..

bir adam daha internetten tanistigi insani kamerada resimde gorup begenip ertesi gun yasadigi yere geliyorsa kesinlikle niyeti ciddi olamaz zaten bir insan bir insana 3 gunde asik olamaz oldum diyen boylesine hizli giden adam yalan soyluyodur burdan bircok kiside soylemis sana ama pembe bulutlarin ustunde oldugun icin asla negatif yorumlari kaale almiyosun ve adami savunuyosun hemde neye dayanarak? adamin sana soylediklerine dayanarak :)

diger ikincisi bence zenginligi senin ilgini cekmis hernekadar bunu bir sorun gibi gostermeye calissanda ..o aslinda beni asagilarlar korkusundan..bahsettigin kadar zengin olan insanlarin ciddi bir sosyal cevresi ve hayati vardir internetten kiz aramaz ve tipini begendi diye senle evlenicem muhabbetine girmezler uzgunum buyuk ihtimal zenginlikte yalan :)

zaten aileyle tanistirma,evlilik muhabbeti yapma bunlar cok klasik taktiklerdir bizim evlenmeye merakli turk kizlarimizi nasil kafaliycaklarini ezbere bilir turk erkekleri..cunku bu muhabbet ciddi oldugunu dusunup yelkenleri suya indirmeni saglicak..

sana insanlik vazifemi yapip; tek birsey soluycem ki benim hislerim normal bir insaninki gibi degildir kalbime dogan kesinlikle dogrudur..bu adamdan siddetle uzak dur...sen bu adamla evlen bana mesaj at bende kendimi imha ederim o kadar kesin konusuyorum :) uzak dur uzak dur uzak dur

şu anki yüz ifadem bu :53: Allahım yarabbim ben bu kadar safsalak bi kız mıyım :53:

Nereden tanıştığınız bence farketmiyor. Eğer ilişki internetten devam ederse orda bir gariplik olur ama sadece tanışmak bence sorun olmaz. Aldatan, yalan söyleyen erkek her yerde var her zaman söyler. Reelden tanışınca da çıkıyor böyle arızalar. İnternet ile sınırlamaya gerek yok bence. Yaş farkı da fazla değil, bir şans verebilirsiniz.

İnternet derken bi arkadaşlık sitesi mi chat mi bence bu önemli

Back
X