• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten aşk

Bende eşimle bir forum sitesinde tanıştım ama sadece tanışma kısmı nette kaldı bir süre arkadaş olarak konuştuktansonra yüzyüze tanıştık ve oldu ama o ilk buluşmaya hangi cesaretle gittim hala daha anlamış değilim yani 9 yıl oldu tanışalı 5 yıldır evliyiz eğer bir etkileşim olduysa güvendiyseniz insan olarak reelde görüşüp karar verebilirsiniz ama uzun süre nette devam eden aşklara ben pek inanmıyorum (görüşmeden)

arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.

Merhaba canım yıllar yıllar önce olsa güvenebilirsin derdim ama artık öyle bir zamandayız ki maalesef altından farklı nedenler çıkabiliyor... Bundan 9.5 yıl önce eşimle internetten tanıştım o farklı bir ilde olduğu için 1 ay messengerdan görüntülü konuştuk sonra benim yaşadığım ilde dayısı oturuyormuş onun yanına gelme bahanesi ile ilk kez karşılaşmıştık... Rabbime şükürler olsun ki çok iyi yetişmiş huyu suyu iyi evine ailesine düşkün saygılı bir insandı. 2 ci gün anneannesi ve dayısı ile tanıştım sonrası kendiliğinden geldi... Kaderinize yazılmışsa yaşıyorsunuz arkadaşlar mesafe veya nerede karşılaştığını pek etken olmuyor :KK76:

Bu arada 5.5 yıldır evliyiz :)

ben ıkı ay kdr sanal ortamdan knstm.daha sonra goruntulu konustuk farklı sehırlerdeyız 4 saatlık bır yol farkı varyaklask 3 4 ay snra yanıma geldı yuzyuze gorustuk dha snra annesyle ablasyla knstm oyle cnm ben guvendım ınandm bı yanlıslarnıda gormedım yasadıgı yerede gıttım gordum.bu cesaret nası oldu bılmıyorum bende kendıme sasırıyorum smdkı aklım olsa belkıde yapmam korkarım ama ozamn yaptm :)gayet ıı ınsanlardı ama senınkı nasıl olur blmyrm
hala devam ediyomusunuz o kişiyle?

arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?

Eşimin ailesinde böyle bir olay var adamın eski karısı aldatıyor ayrılıyor internetten biri ile tanışıyor altı ay içinde evleniyor ve şimdi çocukları var

Kişiye göre değişir tanımak lazım internetten huyunu halini tavrını öğrenemezsin reeldeki kadar ama insanın sütünde biraz Çiğlik varsa

İster yüz yüze görüş ister sanal fark yok yani

Benim sahsen oldu öyle bir iliskim ve uzun soluklu oldu ama sonra benimle ciddi düsünüyordu ki hayatimda gördügm en müthis insandir kendisi ama ben o zaman hem yasimdan kaynakli hemde kendimi hazr hssetmedigimden ayrildk aramizdada 6-7 yas felan vardi harikaa bir insandi ama tabi herks bn kadar şanslı olmayabilir illa sizin karsinizada böyle harika biri cikacak diye birsey yok

Aahahhahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: Ben bugüne bugün Cherryim başkalarını benimle kıyaslamayalım bu birrrrrr.:KK70::p

Yani ben birazcık garip bir çeşidim zaten her erkeğe alıcı gözüyle bakamam içimin ısınması gerek o da zr oluyor. Son 5 yılda 2 kişiden hoşlandım onlar da birbirlerinden b.k çıktılar. İyisi mi bu topike yazdığım mesajları yok sayın.:KK19:

İçimden sana Sıla'nın VUR KADEHİ USTAM şarkısını armağan etmek geldi :KK24:

direk mesleğin için yaklaşmış sana.. kaç..
neden böyle düşündünüz ? tek derdi meslek olsa öğretmen kız çok etrafında, bu sitede ilgi gören biri kızlar tarafından biraz havası var yazıp çizdikleriyle. bu yüzden çapkın olabilir diye düşündüm aslında.

Güvenilir mi değil mi bilemem. Bunu siz de tanışmadan bilemezsiniz. Şu an benim çok yakın olduğum bir arkadaşım var netten tanıştığım. On numara bir insan. Hayatım boyunca iyi ki tanımışım diyebileceğim bir insan. Genellemeleri sevmem ama erkeklerin çoğunun amacı belli (nette tanışmada). Burada bile insana huzur vermiyorlar.:KK11:

Güvenilir mi değil mi bilemem. Bunu siz de tanışmadan bilemezsiniz. Şu an benim çok yakın olduğum bir arkadaşım var netten tanıştığım. On numara bir insan. Hayatım boyunca iyi ki tanımışım diyebileceğim bir insan. Genellemeleri sevmem ama erkeklerin çoğunun amacı belli (nette tanışmada). Burada bile insana huzur vermiyorlar.:KK11:
açıkcası bana farklı amaçlarla yaklaşamaycağını anlayacak kadar kafası çalışıyor gibi görünüyor. ben hayat görüşümü ve yaşantımı bu anlamda belli ettim daha önce ona. flört olarak benimle en fazla oturup bir çay içebileceğini biliyor bence. sırf bunun için kalkıp bir doğu ilinden istanbula gelmeyi düşünmez herhalde bir erkek.

benim is arkadasimda esiyle netten tanismis..esi turk degil,6 sene netten gorustukten sonra evlendiler.bu 6 sene icinde sanirim 2 kere yuzyuze gorusmusler..
cocuk cok ama cok harika biri cikti,tertemiz o kadar duzgun biri ki..
simdi bebeklerini bekliyorlar :KK36:

ama her insan bu kadar sansli olmayabilir,dikkat etmekte fayda var.

benim is arkadasimda esiyle netten tanismis..esi turk degil,6 sene netten gorustukten sonra evlendiler.bu 6 sene icinde sanirim 2 kere yuzyuze gorusmusler..
cocuk cok ama cok harika biri cikti,tertemiz o kadar duzgun biri ki..
simdi bebeklerini bekliyorlar :KK36:

ama her insan bu kadar sansli olmayabilir,dikkat etmekte fayda var.
2 mi 6 yılda 2 kere he. ilginç bir ilişkiymiş onların ki de. çocuğun iyi olduğu belli altı yıl bi kızı beklemesinden :)

Yazisin tanisin. Devir degisti. Millet cocuklarini tanimadiklariyla 2 haftada evlendirip o tanimadigi adamlarla gerdege sokturuyo. Boyle bi zihniyetin internetten edinilen flortleri kotulemesine anlam veremiyorum

açıkcası bana farklı amaçlarla yaklaşamaycağını anlayacak kadar kafası çalışıyor gibi görünüyor. ben hayat görüşümü ve yaşantımı bu anlamda belli ettim daha önce ona. flört olarak benimle en fazla oturup bir çay içebileceğini biliyor bence. sırf bunun için kalkıp bir doğu ilinden istanbula gelmeyi düşünmez herhalde bir erkek.

Gelir canım gelir. Yurtdışından bile gelir. Onların mantık nasıl çalışır biz tahmin edemeyiz. En azından ben hala kestiremiyorum. Sadece sanalda değil reeldeki insanlara da çok dikkat etmek gerekiyor artık.

neden böyle düşündünüz ? tek derdi meslek olsa öğretmen kız çok etrafında, bu sitede ilgi gören biri kızlar tarafından biraz havası var yazıp çizdikleriyle. bu yüzden çapkın olabilir diye düşündüm aslında.
işte öğretmen kız peşinde, sen ya da bi başkası ama öğretmen..

işte öğretmen kız peşinde, sen ya da bi başkası ama öğretmen..
olabilir, herkes aşık olduğu için evlenmiyor insalar uygun birini arıyor çoğu zaman(bunu tasvip ettiğimden söylemiyorum) kadınlar mesleği şu olsun bu olsun derken bir erkeğin öğretmen bir eş istemesini yadırgamam. ama zaten hissiyatsız bir insansa benim onla diyalogum fazla süremeyecektir.

olabilir, herkes aşık olduğu için evlenmiyor insalar uygun birini arıyor çoğu zaman(bunu tasvip ettiğimden söylemiyorum) kadınlar mesleği şu olsun bu olsun derken bir erkeğin öğretmen bir eş istemesini yadırgamam. ama zaten hissiyatsız bir insansa benim onla diyalogum fazla süremeyecektir.
sana mesleğin için yaklaşan birini sen içine sindirebilcek misin peki?

Canim bnde internetten biriyle tanistim 3 yildir konusuyodum ama canli gorusmeye karar verdik oturdgm sehire geldi ama ben hic isinamadim kimseye tavsiye etmem cunku net ortamind ask olmaz resimlerde begenmek cok farkli...

Back
X