hayır işte onu söyledim, sevdiğini hissetmezsem çıkar evliliği yapabilecek biriyse içime sindirmeyi bırakın anlaşmam devam edemem öyle biriyle.sana mesleğin için yaklaşan birini sen içine sindirebilcek misin peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır işte onu söyledim, sevdiğini hissetmezsem çıkar evliliği yapabilecek biriyse içime sindirmeyi bırakın anlaşmam devam edemem öyle biriyle.sana mesleğin için yaklaşan birini sen içine sindirebilcek misin peki?
anlıyorum bu da çok olan bir şey. tabi ki etkileşim olmayabilir görüşünce. o yüzden görüşecekse bile insan fazla uzatmadan baştan görüşmeli. üç yıl çokmuş. ama hoşlanmadıysan daha fazla ümitlendirme. kibarca ayrılCanim bnde internetten biriyle tanistim 3 yildir konusuyodum ama canli gorusmeye karar verdik oturdgm sehire geldi ama ben hic isinamadim kimseye tavsiye etmem cunku net ortamind ask olmaz resimlerde begenmek cok farkli...
Canim zaten ona karsi bisey hisseedigimi soyleyemedim bnde uzun sure konusarak hata yaptigimn farkina vardm simdi eskisi gibo degil ama yine de msjlasyrz ve hic kirmak istemiyorumanlıyorum bu da çok olan bir şey. tabi ki etkileşim olmayabilir görüşünce. o yüzden görüşecekse bile insan fazla uzatmadan baştan görüşmeli. üç yıl çokmuş. ama hoşlanmadıysan daha fazla ümitlendirme. kibarca ayrıl
eBenimde cevremde tanisip evlenen hatta suan cok mutlular olabiliyo canimbenim arkadasim internet üzerinden tanisti sevgilisiyle.
ama aralarinda uzak mesafe yoktu.. reele tasidilar bu tanismayi ve suan evlilik planlari kuruyorlar ve cok uyumlu ve mutlular.
arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
internetteki insanların bir kısmı da bizim gibi,herkesi katmıyorum tabi.arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
nedense ben olumlu şeyler hissetmedim bu çocukla ilgili canım, nedendir bilmem içime öyle doğdu şimdi..hayır işte onu söyledim, sevdiğini hissetmezsem çıkar evliliği yapabilecek biriyse içime sindirmeyi bırakın anlaşmam devam edemem öyle biriyle.
vahabi ne demek ?Çocuk vahabi çıktı kızlar, yani çok farklı inançlarımız var.
artık görüşsem mi diye düşünmeme bile gerek kalmadı.
vehhabi diye geçer, suudi bir mezhep ama bizim bildiğimiz 4 mezhepten farklı. ve bu dört mezhepten farklı inançları var.vahabi ne demek ?
müslüman mı oluyo?vehhabi diye geçer, suudi bir mezhep ama bizim bildiğimiz 4 mezhepten farklı. ve bu dört mezhepten farklı inançları var.
böyle diye diye üzüldük sonunda zaten..bence sanal diye öyle ön yargılı olmayın sadece teknoloji çağındayız ve her kötü insan olacak diye kural yok.şans tanıyın karşınızda ki insana belki gercekten iyi biri.
arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?