İnternetten bir erkekle tanisir misiniz?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Arkadaslar internetten bir erkekle tanismak hakkinda fikirleriniz nelerdir? Denemedim denemek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Gunumuzde kizlar hep boyle evleniyor ilk atagi kizlar atiyor vs diyorlar bu dogru mu? Arada diyelim sadece ortak bir ksi var onla bile samimi degilsiniz bu tur atak gosterir misiniz merak ettim...

Arkadaslar internetten bir erkekle tanismak hakkinda fikirleriniz nelerdir? Denemedim denemek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Gunumuzde kizlar hep boyle evleniyor ilk atagi kizlar atiyor vs diyorlar bu dogru mu? Arada diyelim sadece ortak bir ksi var onla bile samimi degilsiniz bu tur atak gosterir misiniz merak ettim...
Eskiden tanismalar oluyordu tabi hatta evlenen bile var ama şu zamanda ne kadar güvenilir bilinmez

Hayır. Hepsi evlenmeyle bitmiyo. Haberleri okursan evlilik vaadiyle kandırıp tecavüz edenler, öldürenler de var.

kızların ilk atağı atıyor filan öyle bir durum yok ancak internetten tanışmalar fazla ancak bunun da yeri önemli bence yani dandik bir chat sitesinden tanıdığın erkekle ne bileyim bir araba sitesinden tanıdığın erkek aynı olmaz.

ancak benim görüşüme göre de kaliteli bir erkeğin internette sevgili araması saçma yani etrafında hiç kadın yok mu ya da onlar beğenmemiş mi de internetten birilerini arama derdine düşmüş hani kendi yaşamında hiçbir kadın ilgilenmemişse demek ki adamda bir falso var diye düşünürüm.

Yani tanışmak istiyorsam yolu açardım ama beklerdim açıkçası. Hani o ilk adımı atsın diye elimden ne gelirse yaparım gerisine bulaşmam

dalga geçmek , zaman doldurmak amaçlı ünide evlendirme sitesine girmiştim bikaç kere, hemen hepsi acınacak durumda insanlarla dolu... ve beni hep şüphelendirmiştir bu insanlar günlük hayatlarında hiç mi kimseyle anlaşamıyor da böyle gereksiz bir maceraya atılıyorlar diye..

ama netten tanışmadan kastın facebook vs gibi sosyal paylaşım sitesi ise olabilir belki... ben de eşimle facebooktan ekleşmiş tlf nomu orda vermiştim, sonra yüzyüze karşılaşınca msj attım falan net sayesinde oldu yani bir açıdan(ama kendisi dersaneden sınıf arkadaşımdı seneler önce)

kızların ilk atağı atıyor filan öyle bir durum yok ancak internetten tanışmalar fazla ancak bunun da yeri önemli bence yani dandik bir chat sitesinden tanıdığın erkekle ne bileyim bir araba sitesinden tanıdığın erkek aynı olmaz.

ancak benim görüşüme göre de kaliteli bir erkeğin internette sevgili araması saçma yani etrafında hiç kadın yok mu ya da onlar beğenmemiş mi de internetten birilerini arama derdine düşmüş hani kendi yaşamında hiçbir kadın ilgilenmemişse demek ki adamda bir falso var diye düşünürüm.

+1
Kaliteli erkek internette ne arasın?!?

kısmetse bu işler internetten de olur neden olmasın diyenlerdenim ben,
ama 3. sayfa haberlerini de unutmadan hareket etmek gerek.

Cok sacma geliyor bana. Ha tanisan var ama bi kere güven duymazdim. Benimle konusuyorsa bir sürü kişiyle de konusuyordur yani, aliskanlik bile olmuştur evlendikten sonra belki devam edecektir..
Hem katili hirsizi tecavuzcusu ooo neler neler. Uzak dur bence..

Çok tehlikeli. Normal insan değiller

Mesela sizin okudugunuz okulda okumustur yada gorusleriniz benzemistir ama hic karsilasmamissinizdir gibi soruyorum

Biz eşimle forumların moda olduğu zamanlarda bir forumda tanıştık. O forumdan çok iyi insanlarla da tanıştım ayrıca.

Yanlis anlamayin arkadaslar ben ayni sinifta okudugum kisileri bile kabul etmiyorim yuzyuze tanimadgm birini istemem ama herkes boyle diyorlar etrafimdakiler ondan sizler neler yaptiniz merak ettim

Mesela sizin okudugunuz okulda okumustur yada gorusleriniz benzemistir ama hic karsilasmamissinizdir gibi soruyorum

benimle her aynı okula gidenle tanışsaydık ohooo..
durumun bu kadar umutsuz mu da internete sarma derdindesin hiç mi etrafında düzgün bekar bir erkek yok?

Bence bir farkı yok
İnsanlara garip gelmesinin sebebi geçmişi iyi, bugünün şartlarını kötü algılamak
Önceden pastanede falan tanışılıyordu, o zamanki ana babalar da belki
"çok tehlikeli, bence görüşmeden evlenin" falan diyordu :işsiz:
Karşılıklı bir güven oluştuysa, yüz yüze tanışıp ederseniz bir sorun olacağını sanmıyorum

benimle her aynı okula gidenle tanışsaydık ohooo..
durumun bu kadar umutsuz mu da internete sarma derdindesin hiç mi etrafında düzgün bekar bir erkek yok?
Bu ise saracak en son kisiyim bana cok sacma geliyor zaten aklimda da biri var sadece meraktan dolayi sordum niye yanlis anliyosunuz

Ne cikicagi belli olmaz korkarim ben açıkçası manyakmi sapik mi böbrekcimi allah korusun :bicak:

Back
X