İnternetten biri ile tanıştım ve sanırım ona alıştım.

ilk gorusmeye anne ve babasiyla mi geldii, sebebi neydi cok stresli olmadi mi sizin icin? ya begenmeseydiniz?

ben de esımle nette tanıstım.. 6 ayın sonunda ılk gorusmeye annesı ve babasıyla geldı.. sonrada 1 yıl ıcınde evlendık zaten sımdı askerde kocam :( 3 yasında oglum var ve cok mutluyuz Allah bozmasın.. ıcındekı sese kulak ver.. o en dogruyu soyler..

canim 5 ay gorusme suresinde kamerali mi gorustunuz yazisarak mi?

Eşimle netten tanıştık bir forum yoluyla hemde :23:
Kendisi moderatördü :31:
Şimdiyse benim kocam :4:
Çok severek evlendik ...:13:
Biz 5 ay göüştük netten sonra yüzyüze görüşelm dedik görüş o görüş :38:
Sonra 1.5 sene sonucunda evlendk.
Herkes iyi çıkmaz tabi ama herkesde kötü çıkmaz.
Zamanla ortaya çıkar konuşmalardan nasıl biri olduğu.

merak ettim esiniz turk mu yabanci mi? :)

Ben de eşimle internet üzerinden tanıştım :) Önce arkadaştık, dediğin gibi çok yanlız olduğum bir dönemdi, arkadaşlarımdan falan çok soğumuştum, hayattaki tek amacım kariyerim üzerine yoğunlaşmaktı, onu da bu amaç için uğraşırken buldum. Neyse, en başta sadece arkadaştık, sohbeti hoşuma gidiyordu, çok güzel konulardan konuşuyorduk benim ufkumu açıyordu resmen. Ben internette 4 5 saat harcıyordum bir de yurtta kalıyordum, ay ya her gün 6-7 TL veriyordum...Sonra ben zamanla aşık olduğumu fark ettim. Kendisi yurtdışındaydı, herkes olmaz dedi. Bir de o ara sevgilisi tarafından bıçaklanan kız cinayetleri artmıştı. Arkadaşlarımın hepsi beni DELİ ilan etti. Ama içimden bir ses onun aradığım kişi olduğunu söylüyordu. Kalkıp Türkiyeye geldi beni görmek için. Ve iki sene de böyle bekledik birbirimizi sonra evlendik.

Ama tabiki bu güzel bir örnekken, kötü örnekler de çok. Mesela çok yakın bir tanıdığım internetten tanıştığı biri ile buluşuyor, adam ilk 5 dakikada dudaklarından öpmeye kalkıyor, o da tokatı basıp geliyor, ya da adam evli çıkıyor, ya da sapık çıkıyor vs. Buna karar vermeden önce onu ne kadar tanıdığını düşün, hislerine güven, kötü bir his alıyorsan görüşme. Ama çok iyi biri de çıkabilme ihtimali var, kalabalık bir yerde buluşabilirsin.

Görünce soğursan da yapacak birşey yok, görünce soğursam korkusundan belki de güzel bir birlikteliği katletmiş olma:)

Dipnot: telefonda konuşurken eğer konuyu cinselliğe getirdiği olduysa, görüşme derim. Kesin altından sapık ruhlu bir insan çıkacaktır.

görüşülebilir tabiki neden olmasın...

bi kafede oturur konuşursunuz.

zaten ilk görüşmede belli eder kendini.. devam edip etmeyeceğini anlarsın.

hem reelde tanıştığımız insanlar çok mu güvenilir...

bi şans verilmeli bence..

kısmetin nerden geleceği belli olmaz...:)

İnternetten birine guven olmuyor gercek hayatta guvenemezken internet tehlikeli geliyor bana olabilir de nasibin kismetin nereden gelecegi belli olmaz dikkatli olmakta fayda var niyeti ne bilemeyiz

aklını başına al. insanlar gözünün içine baktığı halde ne yalanlar söyleyebiliyorken, hele ki internet. yarın çok pişman olursun

Back
X