Internetten biriyle tanısip görüsme hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Amelie25

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
163
78
13
29
Bu güne kadar hep önyargıyla karsiladım bu durumu hep reddettim. Kanimda isinmadi bir kac kez konustuklarimla bastim engeli. Cok bi sosyal cevrem yok. hatta hic yok.Etrafımdakiler bana uygun degil. Benim istediklerim beni istemiyor. beni isteyenleride ben begenmiyorum.Bu yaşima kadar dogru düzgün bi sevgilim bile olmadi ki ciddi düsunup evleneyim.
Aslinda bu konuda tavrim netti ama bi arkadasim kafami karistirdi. Bu zamanda herkes buyuk bi cogunluk internetten buluyo nerden bulacaksin dedi. Dusundum ve beni ekleyen tanimadigim birine sans vermek istedim. Suan cok erken duzgun biri gibi duruyo ama bilemiyorum. Efendi kac gundur bi saygisiz kelime yazmadi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ayni okuldan mezunmuşuz hatta okuldan bi hoca ve bi arkadas ortak arkadasimiz.
Yanlis mi yapiyorum sizce. Aranizda bu sekilde tanisip evlenen mutlu olan var mi?

Yani sonuçta sende internetten arkadaş bulma çabası içindesin; oda senin gibi biri olabilir, hem ortak arkadaşlarınızda varmış,bi sorup soruşturun yinede sağlam adımlarla ilerleyin...
Bende internetten tanıştım ve çok güzel bir evliliğim var fakat her insan bir değil o yüzden ince eleyip sık dokuyun!!

Aynen neler duyuyoruz görüyoruz ayni okul ve aynj bölümden mezun olmjs olmamiz ve ortak arkadaslarda var o yuzden biraz güvendim ama iste bellide olmaz.

bir de söyle birsey tavsiye de bulunabilirim; internet ve telefon üzeri muhabbetinizi cok fazla uzatmadan yüz yüze görüsün

en iyi bu sekil de taniyabilirsiniz
ayrica, sadece telefonda görüstügümüz bir insani kafamizda cok farkli kurup, görüstügümzde beklentilerimizi karsilamadigi taktirde daha büyük hayal kirikligina ugrayabiliriz

kismet bu nerede karsina cikacak belli olmaz.burnun dibinden efendi gorunen biri ile evlenirsinde manyak cikar sans isi bu isler.kalabalik yerlerde bulusursunuz ilerde guvenirsen neden olmasin

Dört sene oldu okey oyununda tanistik simdi iki yillk evliyiz tabi ki sakladigi seyler oldu ama nasipmis evlendik cok dikkat edin vve tanimaya calisin .

bundan yıllar yıllar önce, 90'ların son yıllarıydı galiba, bilgisayar öğretmenimiz bir internet cafe sahibiyle chatten tanışıp evlenmişti (hala evliler) o zaman çok şaşırmış yadırgamıştık

ama şimdi bana o kadar absürd gelmiyor, neden olmasın? sonuçta yüz yüze de gelinecek bir şekilde. artık enformasyon çağında yaşıyoruz, dijital platformda bir çok bağlantı kuruyoruz, bunu da onlardan biri olarak düşünebilirsiniz.
akışına bırakın, farz edin ki o şahsı biri tavsiye etti siz de eklediniz birbirinizi.

daha once de yazdim yine yazıyorum herkes ayni olacak degil tabi ama bizim yasadigimiz yerde gecen yil bir kiz internetten biri ile tanışıyor. sonra sevgili oluyorlar telde vs konusuyorlar sonra oglan yakin ilceden kizi ziyaretw geliyo. parkin wcsinde kiza tecavuz ediyor. yani nasil güvenebilirsiniz ki bilmiyorum ortalık sapik dolu .

wc de tecavüz mü ?
daracık mekanda nasıl başarmış bunu ? hiç akla yatkın gelmedi.

Evet çok doğru çoğu insan sosyal medyadan tanışıyor Mutlu olanlarda var ama bana riskli geliyor
Ben korkardım şahsen

wc de tecavüz mü ?
daracık mekanda nasıl başarmış bunu ? hiç akla yatkın gelmedi.

aynen!
ve ayrica internetden tanidigi, ilk defa bulustugu biriyle neden parkta bulusur ki insan? cesarete bak

ben internetten biriyle tanışmanın çok kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. sonuçta internette karşıdaki insan da bizim gibi bi insan. sokakta çarpışarak karşılaşmakla, bi barda kafede tanışmakla ya da bi kütüphanede tanışmakla arasında bi fark görmüyorum.

reelden biriyle tanıştığında bile güvenilir biri olduğunu nerden biliyoruz ki? sanal reel farketmez. önemli olan karşıdaki kişi kendini gerçekten tanıttığı gibi mi, sahte mi değil mi bunları bilebilmek.

o yüzden internetten çok uzatmadan yüz yüze buluşup görüşün, gerçek hayatta tanımaya çalışın. tabi ilk buluşman kesinlikle kalabalık bi mekanda olsun, güvenilir yerde yani. internetten tanışmaya olumlu bakıyorum ama sonuçta neler duyuyoruz, temkinli ol.

bak benim takip ettiğim bi vlogger var, o da eşiyle internette tanışmış, şu an çok mutlular. internetten tanışma hikayesini anlatmıştı, nasıl buluştuğunu, dikkatli olduğunu falan. sıkılmazsan izleyip tavsiyelerini bi dinlemeni öneririm.

not : çok konuşuyor gerçekten, o yüzden videoları hep uzun uzundur, gerçi ben izlemeyi seviyorum ama :) sıkılırım diyorsan direk 07.20'den başlatıp seni ilgilendiren kısmı bitene kadar dinleyebilirsin, işine yarayacaktır tavsiyeleri :)

ayakta tecavüz olası bir durum değil.. yada o tecavüz değil..

aynen dimi biraz erkek tarafi icin zor gibi
bide yasadigimiz yer denilince, aklima kücük yerler geliyor... dolayisiyla sanki kiz tarafi hikayeyi kendine göre biraz degistirip demi anlatmis hissi uyandiriyor bende

kimsenin günahini almak istemiyorum ama böyle cok duyuyoruz ama üzerinde düsününce baya bi sacma geliyor

Cok dikkat etmek gerek
ALLAH muhafaza.
Bende internetten tanisip evlendim. Umarim internetten tanisip evlenenler benim kadar şanslı olurlar.
Ben tavla oynarken tanistim. O gun bana sen benim.kismetimsin demisti esim. Dua yerine gecti galiba. O gunden sonra pesimi birakmadi. Tanidiktan 3 sene sonra sevgilisi olmayı kabul ettim 4 sene sonrada evlendik. 7 yil surdu yani
.guvennem kolay olmadi. Iyi düşünmek gerek. Intenetten cikan piyangom derdim hep. Ben cok sansliyim ama cokta sapik var. Dikkat etmek lazim. Ben ancak 7 yil.somra evlenmeye karar verdim. 30 yasinda nisanladim 23 yasinda iken tanistim :)

Mutlu olup evlenenlerde vardir lanet olsun sununla tanistigim gunu diyende vardir. Bir adamin yalan soyleme potansiyeli sosyal medyada evet daha fazla. Ama direk yuzyuze tanistigin adaminda yalan soyleme ihtimalini azaltmiyor.

Kanin isinmadigi insanla konusma zaten. Ben deli gibi begendigim kanim isindigi adamla gorustum. Fos cikti. Ama pisman degilim yakindan dahada tatliymis aslanim.

Bu kadar kasma yani olmazsa basarsin engeli olur biter. Her yazana da gorusme sozu tabiki verilmez isinman sart.

aklima gelmiskennn isinamadigim bir adam vardi instagramdan yazardi. 2 3 ay yazdi yazdi. Ama gorusme sansimiz olmadi surekli istemesine ragmen. Facebooktan bir baktim adamin 2009dan beri iliskisi var boyle pislikleride cikiyor.

ayrica gecen bIr soz okudum. Kadinlar internetten tanistigi adamlarin sapik olmasindan erkekler ise kadinlarn sisman olmalarindan kokarmiss. Ne kadar dogruj bilememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…