Ortak arkadaslariniza nasil biri oldugunu sordunuz mu varsa imkan sorun iciniz rahat gorusursunuzAynen neler duyuyoruz görüyoruz ayni okul ve aynj bölümden mezun olmjs olmamiz ve ortak arkadaslarda var o yuzden biraz güvendim ama iste bellide olmaz.
kismet bu nerede karsina cikacak belli olmaz.burnun dibinden efendi gorunen biri ile evlenirsinde manyak cikar sans isi bu isler.kalabalik yerlerde bulusursunuz ilerde guvenirsen neden olmasinBu güne kadar hep önyargıyla karsiladım bu durumu hep reddettim. Kanimda isinmadi bir kac kez konustuklarimla bastim engeli. Cok bi sosyal cevrem yok. hatta hic yok.Etrafımdakiler bana uygun degil. Benim istediklerim beni istemiyor. beni isteyenleride ben begenmiyorum.Bu yaşima kadar dogru düzgün bi sevgilim bile olmadi ki ciddi düsunup evleneyim.
Aslinda bu konuda tavrim netti ama bi arkadasim kafami karistirdi. Bu zamanda herkes buyuk bi cogunluk internetten buluyo nerden bulacaksin dedi. Dusundum ve beni ekleyen tanimadigim birine sans vermek istedim. Suan cok erken duzgun biri gibi duruyo ama bilemiyorum. Efendi kac gundur bi saygisiz kelime yazmadi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ayni okuldan mezunmuşuz hatta okuldan bi hoca ve bi arkadas ortak arkadasimiz.
Yanlis mi yapiyorum sizce. Aranizda bu sekilde tanisip evlenen mutlu olan var mi?
Dört sene oldu okey oyununda tanistik simdi iki yillk evliyiz tabi ki sakladigi seyler oldu ama nasipmis evlendik cok dikkat edin vve tanimaya calisin .Bu güne kadar hep önyargıyla karsiladım bu durumu hep reddettim. Kanimda isinmadi bir kac kez konustuklarimla bastim engeli. Cok bi sosyal cevrem yok. hatta hic yok.Etrafımdakiler bana uygun degil. Benim istediklerim beni istemiyor. beni isteyenleride ben begenmiyorum.Bu yaşima kadar dogru düzgün bi sevgilim bile olmadi ki ciddi düsunup evleneyim.
Aslinda bu konuda tavrim netti ama bi arkadasim kafami karistirdi. Bu zamanda herkes buyuk bi cogunluk internetten buluyo nerden bulacaksin dedi. Dusundum ve beni ekleyen tanimadigim birine sans vermek istedim. Suan cok erken duzgun biri gibi duruyo ama bilemiyorum. Efendi kac gundur bi saygisiz kelime yazmadi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ayni okuldan mezunmuşuz hatta okuldan bi hoca ve bi arkadas ortak arkadasimiz.
Yanlis mi yapiyorum sizce. Aranizda bu sekilde tanisip evlenen mutlu olan var mi?
daha once de yazdim yine yazıyorum herkes ayni olacak degil tabi ama bizim yasadigimiz yerde gecen yil bir kiz internetten biri ile tanışıyor. sonra sevgili oluyorlar telde vs konusuyorlar sonra oglan yakin ilceden kizi ziyaretw geliyo. parkin wcsinde kiza tecavuz ediyor. yani nasil güvenebilirsiniz ki bilmiyorumortalık sapik dolu .
daha once de yazdim yine yazıyorum herkes ayni olacak degil tabi ama bizim yasadigimiz yerde gecen yil bir kiz internetten biri ile tanışıyor. sonra sevgili oluyorlar telde vs konusuyorlar sonra oglan yakin ilceden kizi ziyaretw geliyo. parkin wcsinde kiza tecavuz ediyor. yani nasil güvenebilirsiniz ki bilmiyorumortalık sapik dolu .
wc de tecavüz mü ?
daracık mekanda nasıl başarmış bunu ? hiç akla yatkın gelmedi.
aynen!
ve ayrica internetden tanidigi, ilk defa bulustugu biriyle neden parkta bulusur ki insan? cesarete bak
ayakta tecavüz olası bir durum değil.. yada o tecavüz değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?