internetten giyim alışverişi

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
İnternetten kıyafet alışverişi yapmak istiyorum markafoni,limangoya colins,ltb kotlar gelmişti hem fiyatlar çook uygundu ama alamadım çünkü bedeni olur mu olmaz mı bilemedim aranızda internetten kot alan ya da başka bir kıyafet bedeninizi nasıl biliyorsunuz çünkü her markanın bedeni değişiyor kesimine göre bile farklılık gösteriyor lütfen bana yardımcı olun küçük bir ilçede oturuyorum oturduğum yerde doğru düzgün bir kot markası bile yok isteğime uygun birşey bulamıyorum.

yıllardır internetten alışveriş yapıyorum bu markafoni vs. gibi siteler çıkmadan çok önceleri başlamıştım. çünkü çok daha kolay , her çeşit model önünüze geliyor fiyat karşılaştırması yapabiliyorsun ayrıca bu dediğin sitelerde eğer uymazsa ücretsiz iade hakkın var zaten. tek yapman gereken beden ölçünü iyi bilmen, o mağazalara bir kerelik git ve beden ne uyuyor dene, sonra netten alışverişe devam, eve poşet taşıma derdim olmuyor çok memnunum

abor evet ben de interneti bu yüzden seviyorum gerçekten çok büyük vakit kazancı herşey toplu bir arada ve de daha ucuzinternetten elektronik,terlik vs şeyler aldım ama kıyafet hiç almadım mağazalara git den diyorsun ama bizim burada ne colins ne ltb ne de mavi var ve kilo verdiğim için beden ölçüm değişti bayaa kilo verdim de önceden mavinin kotunda 33/32 giyiyordum şimdi 29/30 giyiyorum collezionedan yeni kot aldım onun bedeni bu yani bayaa kilo verdim diğer markalarda nasıl olur bilmiyorum.

hem vakıt hemde paradan kazanıyorsunuz.Ayrıca cok avantajlı kampanyaları oluyor. ayrıca benım gıbı haftasonları da calıstıgınız bır ısınız varsa cok ısınıze gelıyor

ben markafonide colin's marka bi kot almıştım gerçekten colin's kotlar ucuz ve markafoni çok güvenilir bi site 5 6 günde en fazla 1 haftada ulaşıyor ürün size sipariş kısmında bütün detayları veriyorlar kargo nerde ne zaman gelecek vs. Bu arada boyunu ve kilonu yazsaydın yardımcı olabilrdm mesala benm boyum 1.60 kilom 50, 27-32 giyiyorum ama istediğim kotta 27-32 kalmamıştı bende 27-34 sipariş ettim 27 zaten bel ölçüsü 34 bacak ölçüsü beli tam oturdu boyu uzundu zatn uzun geleceğini bilyiordm gidip terzide kestirdim çokta memnunum kotumdan gören herkez bayılıyor

Son düzenleme:
Bende bilinen internet sitelerinden cok alisveris yaptim.
Dedigin gibi kiyafetlerde beden konusu beni de hep tedirgin ederdi.
Elbise ve etek tarzi kiyafetlerde 1 beden buyuk soyluyorum genelde, sonuc itibari ile daraltabilme sorunum olmasin diye.
Kot tarzi birsey almadim hic, cunku dedigin gibi bedenler marka ve modele gore cok degisebiliyor.
ama sen kendi kot bedenini biliyorsan bir sorun yasayacagini sanmam.
Ofis arkadaslarim bu sekilde cok alisveris yaptiklari icin, kendi bedenlerini tam anlamiyla biliyorlar.
Aldiklari hersey cuk diye oturuyor, sende bu sekilde alisveris yapabilirsin.
Yeterki bedenini tam olarak bil!
Bir diger alternatifte farkli kot modellerini yakininda bulunan bir magazada deneyebilir, hangi bedenin senin icin uygun oldugunu aklinda tutabilirsin.
Bu gibi internet alisverislerinde de modellere uygun bedenleri secebilirsin... sadece bir oneri

internetten çok kıyafet aldım,ayakkabı,çizme falan bile
kot da aldım,kapri de aldım hem fiyatları daha uygun hem de olmazsa para iadesi yapılabiliyor

bende bu ve benzerı sıteelrden alısverıs yapıyorum cok memnuunum. ayrıca bebend olmadıgında ıade kabule dıyorlar. ben hıc ıade etmedım aldıklrımı hepsınde beden numara tuttu ama:):)

bedenini bilmiyorsan yinede yaklaşık tahmin edersin. mesela ben 30-32 giyiyorum ama resimde kotun kesimi dar gibi duruyorsa 1 beden büyük alıyorum mankenlerinde vücut ölçüleri ve kıyafet ölçüleri yazıyor zaten o şekilde kıyaslama yapıyorum. sende başta emin değilsen tahmin ettiğin 2 bedenide sipariş ver geldiğinde hangisi üzerine olursa onu al diğerini iade et.

Özellikle üst beden ve elbise benim için kolay ama alt bedende özellikle oturacak bir modelse internetten almayı çok tercih etmiyorum. Ama onun haricinde ne varsa interneten alırım :)

***Reklam İçerikli Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…