- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
gez toz eylülüm..bak keyfine...fırsatlar güzelse değerlendir bence
güzel gibi görünüyor bakalım tatlım sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gez toz eylülüm..bak keyfine...fırsatlar güzelse değerlendir bence
öyle mi ama alırken ödüyorsun öyle çıkıyor baktığım yerlerde :26:
mekanı arayıp gidip ödedi bizimkiler tatlım..
büyükşehirin gözünü yediğim ender noktalardan biri![]()
Merhabalar Hayırlı ramazanlar şimdiden
Bir sorum olacaktı ramazanda farklı mekanlara gitmek istiyorum da , internette şehir fırsatları oluyor ya ramazan fırsatları falan bunlardan alıp rezervasyon yaptıran var mı :44:
Nasıl oluyor güvenilir mi sonradan sorun falan çıkıyor mu rezervasyon konusunda :26: daha önce giden varsa bilgi verebilir mi
teşekkürler![]()
Biz geçtiğimiz seneler de çok yararlandık o tip fırsatlardan ama hiç ramazan için almadık genel de kahvaltılar için aldığımız oldu mekanlarda sıkıntı olmadı hiç ödemedede yalnız sadece sorun oradan aldığımız için hizmet biraz daha düşük oluyor bana kalırsa yada bizim şansımıza gittiğimiz yerlerde öyle oldu![]()
Geçen ramazan iftar menüsü fırsatı aldık güzeldi, sorun yoktu. Fakat rezervasyonu çok önceden kesinlikle onaylatın sonra problem yaşamayın derim![]()
ödeme nasıl oluyo canım orada mı ödüyorsun :26: aa ne alaka ne kadar ayıp![]()
Ödeme aldığın siteden yapıyorsun biz öyle almıştık, ama dediğim gibi belki mekanla ilgilidir hizmet olayı bizzat kendin gittiğinde mekana insanlara hizmet daha başka fiyat farklı olduğu için ama şehir fırsatları gibi sitelerden aldığında hizmeti 2 sınıf oluyor.
evet telefonla arayıp onaylatıyoruz değil mi , teşekkürler :107::107:
anladım canım teşekkürler
yaptıkları çok ayıp yani artık bu çok yaygın bişey sonuçta![]()
Rica ederim. Dediğim gibi üstüne basa basa güzel bir masa isteyin çünkü bu tarz yerlerde 2. sınıf müşteri kategorisine atılma ihtimali yüksek oluyor. Sanki para ödemiyormuş gibi![]()
Aynen ama sen aklını karıştırma etkilemek istememumarım inşallah güzel mekanlarda memnun olacağın yerlerde iftarını açmayı nasip etsin Allah ım
:13:
Merhabalar Hayırlı ramazanlar şimdiden
Bir sorum olacaktı ramazanda farklı mekanlara gitmek istiyorum da , internette şehir fırsatları oluyor ya ramazan fırsatları falan bunlardan alıp rezervasyon yaptıran var mı :44:
Nasıl oluyor güvenilir mi sonradan sorun falan çıkıyor mu rezervasyon konusunda :26: daha önce giden varsa bilgi verebilir mi
teşekkürler![]()
Geçen sene ablamlarla birlikte iftara fırsatı aldık. Hiç bir sorun olmadı. Menü de söylendiği gibi geldi.
Arada bir alıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. Ama işyerinden arkadaşım kahvaltı menüsü almış. İki ay sonra gittiklerinden işletmeyi kapanmış olarak bulup orada başka yere girmişler. Belli bir süre geçtiyse gitmeden önce aramak gerekiyor bence.
Ben kahvaltı almıştım yeri biraz zor buldum onun dışında bir problem yaşamadım.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...