Doğuma Hazırlık internetten park yatak alan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hasankeyf

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
341
133
323
41
Adana
arkadaşlar park yatak almak istiyorum bulunduğum yerde pek fazla alternatif yok internetten park yatak alan var mı? varsa hangi marka ve hangi site yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

bende araştırma aşamasındayım da çok marka var.
hem uygun hemde güzel olsun istiyorum..
çok şey istiyorum sanırım ....

ben de internetten almayı düşünüyorum hepsiburada ya da bebefix olabilir ama o kadar çok çeşit var ki kararsız kalıyorum. park yatak kullanan arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse bizim için de çok ii olur

arkadaşlar ben internetten almadım ama park yatak konusunda size öneride bulunabilirim,ben gidip mağazada tüm modellere baktım neredeyse kraft ve chicco arasında kararsız kalmıştım ama chicco çok daha kaliteli ve sağlam,1,5 aydır kullanıyoruz çok memnunum chicco lulababy lx atmosphere modelini almıştık,titreşimi var müzik var bebeğimin altını değiştirirken açıyorum çok hoşuna gidiyor,gece lambası var,biz sevdik tavsiye ederim.

kızlar lütfen marka ve model belirtirmisiniz.. birde bu park yatakların içinde kendinden yatağı varmı ayrımı alınacak onuda belirtirseniz sevinirim...

park yataklarin incecik puf gibi bir yataklari oluyo normalde ama internetten alinca nasi oluyo bilmiyorum.
o yatak pek yeterli degil, bizimkiler de altina yun yorgani katlayip sermislerdi. baya kalin oldu oyle yumusak oldu..

ben de park yatak icin uyku seti almali mi yoksa yorgan nevresim takimi mi karar veremedim?

ben gittigidiyor dan aldım.kurduk kolay kurulumu falan.zaten hepsinde alt açma tireşim müzik var.civil bebedende bakabilirsin ordakilerde uygun.ben çok araştırdım kargo parasıyla bizimki 120 ye geldi.yatak ayrıca aldım.onu herhangi bir bebek magzasından aldım.uyku setleri seral diye bir site var kaliteli 70 tl kargo parasız .ama ben civil bebeden aldım 40 tl onun kadar iyi değil ama tercih meselesi seral daki uyku seti park yataklara büyük gibi geldi bana benim aldım uyku seti park yatak için 40 tl baya uyguna aldım.şimdi bebek arabası araştırıyorum.onuda netten baktım ama dışardakileri görüyorsun istedin renk oluyor.baby max yada go hatırlamıyorum markasını bir tane buldum 135 bana normal geldi

ben gittigidiyor dan aldım.kurduk kolay kurulumu falan.zaten hepsinde alt açma tireşim müzik var.civil bebedende bakabilirsin ordakilerde uygun.ben çok araştırdım kargo parasıyla bizimki 120 ye geldi.yatak ayrıca aldım.onu herhangi bir bebek magzasından aldım.uyku setleri seral diye bir site var kaliteli 70 tl kargo parasız .ama ben civil bebeden aldım 40 tl onun kadar iyi değil ama tercih meselesi seral daki uyku seti park yataklara büyük gibi geldi bana benim aldım uyku seti park yatak için 40 tl baya uyguna aldım.şimdi bebek arabası araştırıyorum.onuda netten baktım ama dışardakileri görüyorsun istedin renk oluyor.baby max yada go hatırlamıyorum markasını bir tane buldum 135 bana normal geldi

ne guzel iyi gunlerde kullansin pitircigin..
uyku setlerinde yatagin parmakliklarina takilan seyler var ya, park yataga nasil takiliyor ki?
ya da takmadin mi sen..

biz merakdan taktık.zaten yıkancağı için dedim takalım deniyelim.hemen kenarlarından baglanıyor.çok güzel durdu.

Back
X