Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
internetten site açarak ,blog açarak para kazanmak!!!
ben size yardımcı olabilirim. ama başta şunu söylemeliyim ki kesinlikle o internette gördüğünüz dolandırıcı yazılardan değil bu. tamamen yardım amaçlı yazıyorum. netlioo diye bir site var. oraya üye olarak kolay bir şekilde para kazanabilirsin. nasıl bir site biliyor musun trendyol gibi, morhipo gibi yüzlerce markayı bünyesine toplamış. ama tek bi eksiği var o da henüz çok adı duyulmamış. işte bu noktada site para karşılığı reklam yaptırıyor. reklam derkende biraz gözünü korkutmayayım :) sadece sosyal medyada markaları retweetleyerek veya facebookta paylaşarak para kazanabiliyorsun. reteweet başına 35 kuruştan günde 3 tweetle 1 tl ayda eder 30 tl. kimden kötü. olmadı ben paylaşmam diyosan ben gibi siteyi böyle yerlerde tanıtarakta para kazanabilirsin. cidden basit yani linkten tıklarsan senin adına da faydalı olur. çünkü sayfa referansa önem veriyo.. inşallah faydalı olur canım.. <3