İnternetten tanışanlar?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...

Son düzenleme:
Valla benim yazlıktan bir arkadaşım oyunda tanışmış kendinden küçük bir erkekle hem de evlendiler bir de kızları oldu.
Dışarıdan mutlu gibiler içlerini bilemem

Biliyorum sitede bu konuda birçok konu ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...

benim tanıdığım 45-50 yaş bir çift var
uzun süre çıktılar
4 seneye yakın evli kaldılar
adamın kendi anne ve ailesine düşkünlüğünü aşamadılar
boşandılar

Ben esimle bir sitede oyun oynarken tanistim yani oyun masasinda sohbet ediyorduk adimi ve okudugum okulu soylemistim soyadimi falan bilmiyordu. Bana mail adresini gondermisti faceden ekle diye eklemedim sonra net koptu oyundan cikmis oldum sonra ertesi gun universitede dersteyken bi baktim faceden esim bana mesaj gondermis sok oldum beni nasil buldugunu anlamadim falan bir suru kisi cikiyor cunku simdi 3 aylik evliyiz toplamda 3.5 sene sevgili 1 sene nisanli kaldik. Basta guvenmek zor oluyor gercekten ama kismetinde varsa o seni her turlu buluyor :) evliligimde cok sukur iyi esimin ailesi disinda sorunumuz yok :)

en yakın lise arkadaşımın yaptığı hata kendisiyle ve ailesiyle ilgi baya bir palavra attı baktı iş ciddiye biniyor açıkladı benim saf arkadaşım önemsemedi en sonunda ayrıldılar yalan çok oluyor yani..

Simdi evlilik kumar gibi birşey zaten. İyi olur kotu olur pek bilinmez.

İnternetten de iyi adam çıkma yüzdesi epey bir düşük.

Bu şartlarda durumun pozitif olma olasılığını bir gözden geçir derim.

Bahsettiğiniz kriterlere giriyorsa,
Paylaşım sitesinden tanıdığının tanıdığıyla tanışıp evlenen tanıdıklarım var,
Mutlular mı bilmiyorum, inşallah mutlulardır

Ben esimle bir sitede oyun oynarken tanistim yani oyun masasinda sohbet ediyorduk adimi ve okudugum okulu soylemistim soyadimi falan bilmiyordu. Bana mail adresini gondermisti faceden ekle diye eklemedim sonra net koptu oyundan cikmis oldum sonra ertesi gun universitede dersteyken bi baktim faceden esim bana mesaj gondermis sok oldum beni nasil buldugunu anlamadim falan bir suru kisi cikiyor cunku simdi 3 aylik evliyiz toplamda 3.5 sene sevgili 1 sene nisanli kaldik. Basta guvenmek zor oluyor gercekten ama kismetinde varsa o seni her turlu buluyor :) evliligimde cok sukur iyi esimin ailesi disinda sorunumuz yok :)
Nasıl buldu eşinizi sizi soyadınız bilmeden,oyun oynadığınız sitede profilinizde mail adresiniz mi ekliydi faceden mail adresinizi yazarak mı buldu ilginç geldi.:KK45:

Ortak hobimizle ilgili bir forumda tanıştık 2005 yılında. 2006 ortasında görüştük, 2007 de sevgili olduk. 2012 de evlendik. Yaklaşık 10 senedir bir sıkıntımız yok, ilerisi için garanti veremem.
Ama şöyle bir durum var sevgili olalım, aşk yaşayalım diye tanışmadık biz. Arkadaş olduk, gerisi kendiliğinden geldi.

benim arkadaşım var evlendi şu an 4. yılı sanıyorum çok mutlu hiç bir sorunları yok ve eşinin ailesi belki kendi ailesinden daha önemsiyor kızı hamileydi kayınvalidesi yemek yapar evine götürürdü
flört dönemimde olan arkadaşımda var ciddiye doğru gidiyor ilişkileri

Ben:)hatta netten tanıştığım suan adını sanini hatrlamadgm birinn vasitasyla tanıştık :)ilk aylar güven problemi tanıma vs ile geçti 3 yıla yakın sevgililik+nisanlilik derken 3 yıla yakinda evlilik.gerek eşim gerek ailesiyle hiç probkemimjz olmadı çok şükür :)yine arkdsm oyun odasında tanıştı evli mutlu :)ama bu akrabanla evlilik yapıp evlendikten snra skntilari olan insanlar bile var .evlilik risk yani. Yine başka bir tanıdık 1-2yil evli kaldı işsiz güçsüz kendni farklı tanıtıp derken bosandilar. .

Üniversiteden bir arkadaşım internet ortamında tanıştığı bir adamla evlendi çok mutlu bir evliliği var..Yanımda çalışan bir kız internet ortamından bir adamla evlendi hatta işi bıraktı başka şehire taşındı..Çok büyük sorunlar yaşamış şuan boşanma aşamasında adamdan ayrılıp tekrar buraya dönmeyi düşünüyor..Tekrar işe girmek için beni aradı..Ayrıntılı olarak bilmiyorum neler yaşadığını ama kötü şeyler olduğu kesin gelince ögreneceğiz bakalım..Kısacası risk %50 %50 bence olumluda olabilir olumsuzda...

Ben:)hatta netten tanıştığım suan adını sanini hatrlamadgm birinn vasitasyla tanıştık :)ilk aylar güven problemi tanıma vs ile geçti 3 yıla yakın sevgililik+nisanlilik derken 3 yıla yakinda evlilik.gerek eşim gerek ailesiyle hiç probkemimjz olmadı çok şükür :)yine arkdsm oyun odasında tanıştı evli mutlu :)ama bu akrabanla evlilik yapıp evlendikten snra skntilari olan insanlar bile var .evlilik risk yani. Yine başka bir tanıdık 1-2yil evli kaldı işsiz güçsüz kendni farklı tanıtıp derken bosandilar. .
Peki ben birşey sorabilir miyim? :KK66: nacizane merakimi mazur gör, mesela ailene ve yakın arkadaşlarına tanışma konusunda ne soylediniz?
Yani kimsenin karışmaya hakkı yok tabi de, birçok kişi bu konuda doğruyu söylemiyor o yüzden merak edip sordum :KK66:

Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.

4,5 yıldır birlikteyim.Nişanlıyız gayet düzgün giden seviyeli bir ilişkimiz var..
İnternet kullanan milyar tane insan var ve milyonlarcada tanışan neticesinde bu da bir aracılık söz konusu.
Doğru insanı nerede bulacağınızı bilemezsiniz.Bu bir otogarda bir havaalanında bir pazarda bir cafede.İnternette tanışılmanın kötü izlenim vermesinin sebebi sanalda yürütülen bir ilişki olması..Bunu gerçek hayatınıza dökebiliyorsanız mutlu olursunuz.Çünkü mesafeler malesef belli bir zamandan sonrayı kabul etmiyor.
Benim ilişkim söyle oldu.Hatta hikayesi bile var yazmıştım okumanızı tavsiye ederim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sanal-asktan-oteye-giden-hikayem.753221/

sansss.. Ben ıkı kez nısanlandım ikiside arkadaş ortamından kefil oldular ama ayrıldık..Bir arkadaşım normal tanıştı nişanlandı ve ayrıldı..Sonra nette bir oyunda tanıştım 5 ay ıcınde evlendiler bir kızları var 3 sene oluo cok cok mutlu..Kız mumla arasam bulamaz dıyordu..Bir akrabamızda bır sbayla nısanlı netten tanışmış adam başka sehırde yasıyo ve cok mutlu..Net olayına karsı degılım artık inan hiç fark etmıyor iyi her yerde iyi kötü heryerde kötü..

Benim arkadasımda internette oyunda tanıştı evlendi.cok mutluydu esi cok iy biri cıktı.

Ama benim için aynı sey gecerli değildi.biriyle tanıştım konuşması olgunluğu cok hoşuma gitti hatta neredeyse asık olmuştum.sonra şüphelendim resmini arattım gogle görsellerden bir ispanyol sanatcının resmi cıktı.şok oldum.
Adamın magazinlerde ne kadar resmi varsa yollamış bana.uyurken, annesiyle ,kızlardesiyle,kanepede yatarken falan bir sürü resim atmıştı.o anki şoku anlatamam.korku filmlerinde hiç beklemediğin adam katil çıkar ya..aynı öyle bir panik yasadım.

Hemen aradım neden dedim ya ağlayarak bir ay konuştuk anlaştık görüşecektik..meğer her dediği yalanmış.ne yapayım beni sev diye öyle davrandım dedi.
Actım ağzımı tabi saydırdım ...
Site yönetiminede mail attım uzunca adamın kandırdığını sahtekar olduğunu söyledim.cok ilglendler.attılar onu tabi..

Bende böylesine denk geldim işte..hersey cok profesyoneldi inandım..

Bir daha mı asla tövbe...

Benim kuzenim eşiyle netten tanışti ve evlendi şuan 2 oğullari var ve gayet mutlular.Her nerde tanisirsan tanis dikkatli olmak lazim ozellikle soyledikleri ile yaptiklarina o zaman çözersin.

X