internetten tanisilan erkekkkkk

"Herkes mi bozulmuş" ve "başına böyle olaylar gelen bir ben miyim" diye soracak kadar tecrübesiz ve öngörüsüzseniz, o "internet" işlerine hiç bulaşmayın.
Hayır, herkes bozulmuş değil; ama herkesin harcı değil o işler.

benim yaptigim anormal bi durum yok tecrubesiz derken idaremi etmeli. normal bir sohbrt ederken karsindaki durduk yere mesela napiyorsun dedigimde uzaniyorum yorgunum masaj yapsana diyorsa ki o vakte kadar seviyeli konusmus ben napabilirimki.. veya baska bir ornek yemek yapmayi biliyormusun birgun banada yap yiyelim gibi evine davet daha bikere bulusmamisiz. he bide pesinen ben herseyi yasamak isterim diyenler var iliskimde.. daha tanismamis bunlar normalmi sizce benmi abartiyorum?

Isi gücü kariyeri olan insan internette takılmaz inan. Biraz sosyal olmaya çalış internette kimseye güvenme. Bu tarz insanlar sürekli çeşitli insanlarla yazarlar.

gercekten kariyerli aslinda cok dolu insanlar var ama bos konusuyorlar sonra bende buna sasiriyorum.. guven olmayacagina tamam eminim ama kimiside evleniyor bile netten nasil kime denk geliyorlar bilmemde . en duzgun gorunen bile iliskide herseyi isterim pazarligina giriyor saka gibi

Sosyal çevren pek iyi değilse bile yakın arkadaşlarından seni birileri ile tanıştırmasını isteyebilirsin. İnternet ortamında herkes karşına çıkanlar gibi değil ama yine de risk almaya gerek yok.

malesef arkadaslarimda belli zamaninda tanistiran olduda suanda yok oyle birileri yapsinlar, is falan aile gorucu gercekten suanda yollar tikali bende internetten deneyeyim dedimde herkez bi acikcasi yataga atma derdinde

Genelde oyleler cok nadiren denk gelir o da gelirse o yuzden cok guvenme. Her ne kadar belli bir yere de gelmis olsalar nete bakis akis acilari gunubirlik iliski yasamak uzerine oldugu icin senin ufak cumlelerin direk o tarz geri donusumler alabilir. Bir de nette daha cok ortak bir hobi begeni olan ciddi sayfalar ve uzun sureli katilimlarin oldugu sayfalarda belki sansin fazla olabilir gibi. Misal edebiyat siirle ilgili bi forum vs fian.

Genelde oyleler cok nadiren denk gelir o da gelirse o yuzden cok guvenme. Her ne kadar belli bir yere de gelmis olsalar nete bakis akis acilari gunubirlik iliski yasamak uzerine oldugu icin senin ufak cumlelerin direk o tarz geri donusumler alabilir. Bir de nette daha cok ortak bir hobi begeni olan ciddi sayfalar ve uzun sureli katilimlarin oldugu sayfalarda belki sansin fazla olabilir gibi. Misal edebiyat siirle ilgili bi forum vs fian.

belkide oyledir. su da cok sacma napalim ortak arkdasimiz cevremiz yok ve o kisiyle internetten tanisabiliyoruz misal cevreden olsa ayni insan duzgun davranicakken internetten diye sapiklasmasi

Gerçekten kariyerli ve düzgün olduklarına nasıl inanabiliyorsun? İnternet herkesin istediği role kolaylıkla bürünebileceği bir ortam. Çok ciddiye almamak lazım. Klavye başında aklına esen her şeyi yazmak çok kolaydır.

face ve instagramda gayet okul is aile cevresi belli olan insanlar hatta is camiyasinda unlu bir ailenin ogluyla bile tanismisligimiz olduki o bile kendisine yakismayan laubalilik yapmisti

belkide oyledir. su da cok sacma napalim ortak arkdasimiz cevremiz yok ve o kisiyle internetten tanisabiliyoruz misal cevreden olsa ayni insan duzgun davranicakken internetten diye sapiklasmasi

Iste sen o mantikla dusunuyorsun ama erkekler net ortami rahat diye dusunuyor. Reelde belki senin yari ozelliklerinle tanistigi bir kiza evlenilecek kiz gozuyle bakarken senle baska niyet besleyebiliyor. Iki kez iliskim oldu benim yerine evlendikleri kisileri de biliyorum boyle maalesef ama hep boyle mi degil iste orda kismet devreye giriyor reelde de nette de sunu anladim zorlamayacaksin nasipse olan oluyor degilse olmaz herkes kismetine esir. Olmadilar uzuldum bi yandan sevindim hersey hayirlisi.

bence aynı insanlar sosyal hayatta seni tanısalar farklı yaklaşırlar .bu tip adamlar işindee gücündede olsa okumuşta olsa nettten kız düşürmek için varlar .düşünsene okumuş etmiş herşeyi var adamın çevresinde kız mı yok netten aranıyor .çok saçma .daha buluşmadan ev muhabbeti yapıyorsa kaç ondan niyeti iyi değil senide kendi gibi görüyor ki bu konuları açıyor daha tanışmadan . önce tanışıp sevgili olsalar neyse .ilk günden ne öyle seni ölçüyor işte aklı sıra mallar ya .

kanlı canlı karşınızda gördüğünüz adamı bile tam olarak tanıyamıyorken görüştüğünüz kişinin kariyerli, eğitimli, kültürlü olduğuna nasıl inanabiliyorsunuz?
yaklaşık bir ay önce haberlerde çıktı, subayım diye kızları kandırıp paralarını alıp kaçıyormuş herif. hatta avm de evlenme teklifleri edilmiş daha neler neler.
muhtemelen yaşım sizden fazlasıyla büyüktür ve bir abla olarak ben sizde bir insanı doğru tanımaya yetecek öngörüyü-tecrübeyi göremedim.
uğraşmayın internetle başınız çok ağırır.

ha internetten tanışıp evlilik yapanlar var evet ama onlar çoğunlukla flört, evlilik, partner siteleri gibi yerlerden bulup evlenmiyorlar. denk geliyor sohbet ediliyor ve bir şekilde oluyor.

yok bana masaj yapsana, yok bana yemek pişirsene sana geleyim filan adice erkek oyunları.
kanmayın...

siz nasıl internet ortamından evlenme ihtimali olduğunu düşünüyorsanız , erkeklerde internetten başka şeyler medet umuyorlar. .. bu sadece erkeklere has değil kadınlarda da var bu şekilde hareket eden. . bazı şeyleri gerçek hayatta tetikleyemezsin ama internet ortamı bunun için biçilmiş kaftan... ama evlenilecek birine rastlamak mı % 0,001

E şimdi sen diyorsun kariyer sahibi,düzgün bir adam diye. Şimdi bu adam sosyal hayatta tanıştığı kadına nasıl eve gider miyiz desin ? Diyemez,o özgüven o rahatlik yok çünkü. İnternet çok rahat bi ortam. İnsanlar kendilerini oldugu gibi degil olmak istedigi gibi gösteriyor. Ha düzgün birileri muhakkak vardır. Samanlikta iğne aramak gibi. Bulabilirsen ne ala. Ayrıca herkez değil herkes (evet söylemesem catlardim)

Back
X