• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten tanışıp mutlu olan var mi

Siberalem var yonja vardi eskilerden.. Bak bence eciftdiye biseydd var kullanan akli basinda erkek arkadaslarim vardi bu siteleri üni mezunu

Sizin arkadaslariniz mi kullaniyor?peki ucretlidir degil mi?benim ucret odeme gibi bir durumum yok..
bende nişanlımla internette sadece üniversite öğrencilerinin ya da mezunlarının olduğu tc kimlik numarası ile üye olunan bir sitede tanıştım. o yüzden yalan söyleyebileceği yönünde bir tereddütüm olmadı. zaten uzun süre birbirimizi önce arkadaş olarak sonra sevgili olarak tanıdık ve 2 yıl sonra nişanlandık, üçüncü yılımızda da evleneceğiz inşallah. Şansımdan olsa gerek onun kişilik özelliklerini önceden tek tek sipariş etsem şuan öyle birini bulamam, o yüzden çok mutluyum ve de kendimi şanslı hissediyorum, maşallah deyin nazarda değmesin :) :nazar::nazar::nazar:
Nazar degmesin bir omur mutlu olun ins..

ben varım :))
eşimle netten tanıştık 1 ay sonra nişanlandık 9 ay sonra evlendik:23::23:

Cok hizli gelismis :-) mutluluklar dilerim bir omur sursun dileklerimle...

Saol canim.bakalim artik bi cesaret yazicam bi ara...ben calismiyorum..ona kendimle ilgili ne anlatirim o kafami kurcalayan..sosyal bi insanimdir aslinda ama hep gezerim tozarimda anlatilmazki..insanin isi olmayinca ne bilim bi bos hissetim bu kez kendimi..degisik bi duygu...

ama şunu da belirteyim, ona tam olarak güvenme bunun için erken olabilir, internet üzerinden biraz daha konuşun, sonra numaranı ver. Numaran senin özelin sonuçta.. Çok zor işler bunlar çook :14:

bende nişanlımla internette sadece üniversite öğrencilerinin ya da mezunlarının olduğu tc kimlik numarası ile üye olunan bir sitede tanıştım. o yüzden yalan söyleyebileceği yönünde bir tereddütüm olmadı. zaten uzun süre birbirimizi önce arkadaş olarak sonra sevgili olarak tanıdık ve 2 yıl sonra nişanlandık, üçüncü yılımızda da evleneceğiz inşallah. Şansımdan olsa gerek onun kişilik özelliklerini önceden tek tek sipariş etsem şuan öyle birini bulamam, o yüzden çok mutluyum ve de kendimi şanslı hissediyorum, maşallah deyin nazarda değmesin :) :nazar::nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin

Kizlar bisey sormak istiyorum..biri var diye yazmistim buraya gormussunuzdur aklima takildi faceteki resimleri kullanip baska sekilde baska sitelerde kullanma falan olabilir mi?sonucta tanimadigim biri..neler oluyo hayatta duyuyoruzda..simdi bi korku geldi bana..tamam duzgun birine benziyor sayfasinda ama kimseyede guven yok bu zamanda..ben mi abartiyorum yoksa...telini vermisti bana bende whatapptan yazdim simdi nbr naslsn falan yazisiyoruz arada..hatta anladi sanirimki ben seni rahatsiz edicek biri degilim diyede yazmis ama bilemiyorum yinede iste...

Hatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz

hiç önermiyorum. bırak kaderin seni doğal yollardan bulsun. bak ben de 29 yaşındayım ne iş var ne eş. sıkma canını, yalnız değilsin:ssz:

Bende bir iki girişimde bulundum.hepside aklı başında insanlar gibiydi. Ama anladım ki hepsi heyecan için orda. Allahın sevgili kuluyum ki hemen foyaları ortay çıktı.Biri evli çıktı birinin se kız arkadaşı. Başka amaçla neti tercih eden %80 o yüzden 3-5 kişi güzel şey yazması seni kandırmasın en güzeli eşine dostuna belli et sana uygun kişileri onlar bulsunlar. Netde dolanan o kadar sanal karakter varki. Bence güvenme. Sohbet ederken sanal ortamda olur mu olur. AMacınız yokken başlarsa arkadaşlık dostluk o daha güzel olur. Yoksa başka türlü erkek mutlaka bir amaç için giriyor. Gerek cinsel dürtü gerek heyecan. benim tanıdğım onlarca evli erkek sırf heyecan olsun diye eşlerini sanal ortamda aldatıyor. Erkeklere zaten güven yok birde sanal ortam gibi istediğin her türlü özelliği gizlediğin bir yerde hemen hemen imkansız bir ilişki içine girmemelisin :34:

Bence olur ama cok azdir .Çünkü genelde amaç cinsellik oluyor.bir ara bende takildim cok da iyi insanlara rastladım ama amaclar cinsellikti.bide erkekler sanki netten tanistigi kizlara guvenmiyor ciddi bir birliktelik kurmuyor bu kizi netten gördüm tanistim belki baskalariylada konusuyor ediyor vs diye dysunuyorlar.bi kere biri bana bunu demisti.ne kadar hayir dediysemde inanmadi sanki disarda tanistigi kiz aldatmayacak garanti var.Iste erkek beyni düz dusunur on yargili olur.aslinda kendilerininde cok istemesine ragmen sirf bu nedenden evlilige sicak bakmamalari ilginc .

Bende bir iki girişimde bulundum.hepside aklı başında insanlar gibiydi. Ama anladım ki hepsi heyecan için orda. Allahın sevgili kuluyum ki hemen foyaları ortay çıktı.Biri evli çıktı birinin se kız arkadaşı. Başka amaçla neti tercih eden %80 o yüzden 3-5 kişi güzel şey yazması seni kandırmasın en güzeli eşine dostuna belli et sana uygun kişileri onlar bulsunlar. Netde dolanan o kadar sanal karakter varki. Bence güvenme. Sohbet ederken sanal ortamda olur mu olur. AMacınız yokken başlarsa arkadaşlık dostluk o daha güzel olur. Yoksa başka türlü erkek mutlaka bir amaç için giriyor. Gerek cinsel dürtü gerek heyecan. benim tanıdğım onlarca evli erkek sırf heyecan olsun diye eşlerini sanal ortamda aldatıyor. Erkeklere zaten güven yok birde sanal ortam gibi istediğin her türlü özelliği gizlediğin bir yerde hemen hemen imkansız bir ilişki içine girmemelisin :34:

Evt haklisin imkansz bir seyin icine girmem.bu basligi actim ama tek bir girisimim olmadi.forumda falan yazismisligim var ama orda kaldi.face vermedm tel vermdim.evlilik sitesine uye olmadim zaten ucretlidir diye

Bence olur ama cok azdir .Çünkü genelde amaç cinsellik oluyor.bir ara bende takildim cok da iyi insanlara rastladım ama amaclar cinsellikti.bide erkekler sanki netten tanistigi kizlara guvenmiyor ciddi bir birliktelik kurmuyor bu kizi netten gördüm tanistim belki baskalariylada konusuyor ediyor vs diye dysunuyorlar.bi kere biri bana bunu demisti.ne kadar hayir dediysemde inanmadi sanki disarda tanistigi kiz aldatmayacak garanti var.Iste erkek beyni düz dusunur on yargili olur.aslinda kendilerininde cok istemesine ragmen sirf bu nedenden evlilige sicak bakmamalari ilginc .

İnsan heryerde insan ama net deyince bir suu sey geliyor insanin aklina dusunuyorum.amac cinsellik olmamali zaten.sohbtle baslayip tesadfen olan net tanismalari disinda zor zaman degisti amaclar farklilasti.

Hatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz

Ben degil de bi yakınm buldu facebooktn ilk başta hersey normal arkadaş gibiymş sonra birbirleryle daha cok konusmaya başlamslar gorusmusler birbirlerndn hoşlanmşlar ve nişanladlar birbirlerini cok seviyolar bu mayısn 10 dada dugunu var ama her internettn bulunan da iyi olmuyo dikkatli olmak lazm

Benim sahsen tanidigim iki cift var birisi twitterdan tanismis birisi de instagramdan. Ikisi de evli. Instagramdan tanisanlar cok mutlu degil duydugum kadariyla ama twitterdan tanisanlar cok mutlu onlarin da bebegi olacak hatta...

ben de şahit oldum etrafımdan. şöyle ki kısmet bu işler. insan reelde de sanalda da her zaman temkinli ve dikkatli olmalı. referansı olan kişilere bile güven olmayabilir. yani nerde tanırsan tanı ölçüp biçeceksin ve ailesini de aynı şekilde ölçeceksin. aileyi tanımadan asla karar vermemenizi tavsiye ederim. burada da görüyorsunuz çoğu ilişkiyi aileler bozabiliyor. evlilik sadece iki kişilik olmadığı için, yarın bir gün sürekli aile ile iç içe olacaksınız isteseniz de istemeseniz de, o yüzden güzel tartmak lazım her şeyi. nerede tanışıldığı önemli değil ama direk evlilik sitesi bana saçma geliyor. oraya kadar esra erola çıkılsa daha iyi. en azından foyası olan ortaya çıkıyor orada hemen.

İnternetten tanıştığım çok kaliteli arkadaşlarım var. Ama sevgili olmak konusunda bilemiyorum..
Netten tanışmış olsam bile hemen ikna olamam. Görüşüp iyice tanımam lazım, güvenmem lazım. Yoksa zor.. :53:

Herkeze cevaplari icin tesekkur ediyorum.kismet kader dedim biraktim kaderim beni bulsun.cunki ben tv ye cikamam netten de guvenemem zaten.

var canım bizde faceden tanıştık 5 yıldır görüşüyoruz şuan nişanlıyız 3 ay sonrada Allah izin verirse evlenicez:nazar::19:

bende eşimle internet ortamında tanıştım :) gerçi ortak bir arkadaşımızın vasıtasıyla yani sohbet odaları tarzı bir yerde değil hiç sorun olmadı gayette mutluyuz Allah bozmasın artık çoğu kadının iş hayatında aktif olarak çalışması vakitsizlik sorunu tabiki dikkatli olmak lazım herkes benim gibi şanslı değil ama bize nasıl tanıştınız diye sorduklarında gayet açık ve rahatsızlık duymadan internetten diyebiliyoruz eğer tanıştığınız kişiyle uzun süre birlikteyseniz ve artık güveniniz tamsa kimseden utanmayın ve çekinmeyin internette tanıştık diye herkesin hayatı kendine mutluysanız kimsenin lafını umursamayın ve çok mutlu olun :)

internetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin Rabbim

internetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin Rabbim
Benim tek bir girisimim olmadi bir forumda yazismk oylesine orda kaldi.Ben zaten evlilik sitelerinden bahsetmstim kayit olmaya korktum ucretlidir nasilsa diye..Yas 31 cevre dar arkadas ortamim yok kizli erkekli..İs ortaminda olmuyor zaten sonra neler duyuyruz isten cikmaya sebep veriyor bu duumlar..Ben zeki guzel denilecek biri ama muzmin bekar olarak kalacagim sanirim uzulmuyorum da..Terazi sosyaldir ama yanlizligi gogusleyebilir:-)

Back
X