• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten tanışıp mutlu olan var mi

internetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin Rabbim

Bu arada sizin yas kac?Çalisiyir musunuz?Neden olmuyr sizce sohbet edelim

internetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin Rabbim
Profilinize bakilirsa yas 19 bunlari dusunmeyin daha cok erken:-) :-) :-)

Evet daha erken :) yine de millet şimdiden hazirliyor evlenecegi kişiyi o yüzden dedim eylülde 19um bitiyor 20 oluyorum:) okuyorum cnm univ2 ye gectm ztn dh Üç yıl var okul bitip meslegimi alinca öyle düşünmeye başlarım.. Ama millet bu yaslrda buluyor ışte :))

Olsun ablacim inşallah düzgün biri cikar karşına millet çatır çatır boşanıyor sonuç hüsran doğru insanı bulmak önemli çok mu secicisiniz ki
Benim tek bir girisimim olmadi bir forumda yazismk oylesine orda kaldi.Ben zaten evlilik sitelerinden bahsetmstim kayit olmaya korktum ucretlidir nasilsa diye..Yas 31 cevre dar arkadas ortamim yok kizli erkekli..İs ortaminda olmuyor zaten sonra neler duyuyruz isten cikmaya sebep veriyor bu duumlar..Ben zeki guzel denilecek biri ama muzmin bekar olarak kalacagim sanirim uzulmuyorum da..Terazi sosyaldir ama yanlizligi gogusleyebilir:-)

Yok kararsz degilim cok secici bunu biemiyorum onume gelene evet dmem pas vermem heralde

Yazilari okumadan bizzzz:))))
2.bebbegime hamileyim
28 aylik kizimiz var
7.5yil once bir forumda tanistik evlilik sitesinde degil
4.5 yildir evliyiz:)))))))
Duyan inanmiyo
Cok sukur mutluyuzzzz :)))))
Darisi bekarlatin basina

2010 da nette tanıştık facebookta..o 20 ben 18 yaşındaydık daha
o dönemler vardı ya hani profil resmini görürsün eklersin genelde erkekler yapar..
nisan ayında tanıştık konuştuk ettik hiç kopmadık kasım ayında teklifimi aldım kabul ettim
4 yıl oldu birlikteyiz:KK37::KK37::KK37:
ilk senemizde ikimizde üniye başladık o iki yıllık okudu bitirdi ben 6 yıllık okuyorum hala bitmek yüzü bilmiyo:KK34::KK34:
Neyse mezun oldu işte şuan bankacı 1 buçuk yıldır... açıktanda 2 yıllığı 4e tamamlamaya çalışıyo..
nasip kısmet sabredip benim okulumu onunda askerliğini bekliyoruz..
Sonra Allahım inşAllah bizi birbirimize yaşmıştırda düğünümüzü görmek nasip olur:KK36::KK36::KK36:

böyle örnkleri görünce imreniyorum :) Allah tamamını erdirsin :)bende sırf çocuklarıma '' babanızla internette tanıştım'' dememek için faceden gelen mesajlara yanıt vermiyorum.. e bi de faceden tanıştığım biri hayal kırıklığına uğrattığı için...

Benim akrabam netten evlendi.orada tanistilar.cokts mutlular.gecenlerde cocugu oldu.hatta gene hamile.ama bu bir istisnada olabilir tabiiki.

Biz, ortak hiçbir tanıdık olmadan netten tanıştık, şuan evliyiz. Bu işler kısmet işleri, ben de çok kınardım açıkçası netten adam gibi adam çıkmaz derdim ama işte Allah başıma verdi netten tanışmayı, çok şükür benimki adam gibi adam çıktı. Evliyiz ve çok mutluyuz Allah'a bin şükür. Bu işler kısmet ve vesile işleri, Allah herkese hayırlısını versin.

Hatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz
görümcemin kızı netten tanıştı evlendi mutlu..

Biz de netten tanıştık ama bu amaçla tanışmadık tabi öyle şeylere karşıyım açıkçası.. Aynı forumda takılıyorduk belli bir alan üzerine.. Derken öyle bir muhabbet başladı aramızda ama hiçbir zaman şu anki konuma geleceğimizi tahmin edemezdik. Pat diye olmadı bizimki, arkadaşlıktan aşka yavaş ve güzel bir geçiş oldu. Çok da mutluyuz şu an.. Ailelere açıklamak zor oluyor başta ama onlar da ters bakmıyorlar duruma.. :)

Benim yakın bi arkadasim internetten tanisip evlendi hemde cçok mutlu. Ama esi gercekten güvenilir bir insan..
yillar evvel ayni liseden mezun olmuslar. Internet grubunda esi begenmis arkadasimi mesaj atmis tanismislar sonra da ailelere söylediler ayni memleket ve ayni lise olunca internetten tanistik demediler tabi ki (: mutluluklarini bozmasin kem gözler..

ben varım canım ama uzun uğraşlar sonunda birçok mal çıktı karşıma hepsi fırsatçı tam siteden elimi eteğimi çekiyordum üyeliğimi siliyordumki adam çıkmaz die eşim beni buldu ve kısa sürede evlendik ani oldu ama mutluyuz maşalah bebişimiz var şimdi 7 aylık:)

kısmet bu işler canım benimde tanıştığım oldu netten ama olmadı anlaşamadık ayrıldık.ama bi arkadaşmda netten evlendi.böle örneklerde var kısmet ama net derken sosyal medyayı kastediyorum

Yazilari okumadan bizzzz:))))
2.bebbegime hamileyim
28 aylik kizimiz var
7.5yil once bir forumda tanistik evlilik sitesinde degil
4.5 yildir evliyiz:)))))))
Duyan inanmiyo
Cok sukur mutluyuzzzz :)))))
Darisi bekarlatin basina
Hangi forum sitesi merak ettim

Back
X