Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu internetteki adamalrın tek dersi yatmak.....Ya masum ,saf kızlarla uğraşacaklarına birlikte olmak isteyen kadınların siteleri var kolay yoldan uğraşmadan halletsinler işlerini....
Birde avukat kanun adamı dersin ..Avukat zaten yeri geldi mi yalanı da savunan kişi zaten ???? Kendilerini birşey sanır,herkes hemen onlarla birlikte olacak sankii...Burasının TürkİYE ve Müslüman ülke olduğunu unutuyorlar .Ama daha çok şey var ama konuşursam çok tepki alabilirim
Facebook ta o sitelerden değil mi ? Yatmak isteyen kadınlarda var erkeklerde görüyorum çevremde.
Bu konu aslında "Aman canım, ne olacak" diyenlere örnek olsun ne olacağı konusunda.
Facebookta ne ilgisi var ki? Amacına göre kullanana değişir tabi...
Benim bakış açım yakın arkadaş,akrabalarla iletişim ,muhabet amaçlı...tanıdıklarını eklersin,,tanımadıklarını eklemesin..Engel koymak bizim elimizde sonuçta..
Birebir pazarlama siteleri var zaten ..
İşte sizin dediğiniz üzere amacına göre değişiyor. Bu amaç ile kullananlar var etrafında kadını da erkeği de. Pazarlama siteleri diyorsunda bedava yapılıyor artık bu işler para niye versin ki erkek ?
Benim dul arkadaşım ki evlenmek üzere oradan bir çok erkek bulup yatak arkadaşı olarak kullandı. Şirketden erkek arkadaşımda yapıyor ve tanışdığı gün eve gelen çokmuş.
Amaca göre işte burada alakası anladınız mı ?
İşte sizin dediğiniz üzere amacına göre değişiyor. Bu amaç ile kullananlar var etrafında kadını da erkeği de. Pazarlama siteleri diyorsunda bedava yapılıyor artık bu işler para niye versin ki erkek ?
Benim dul arkadaşım ki evlenmek üzere oradan bir çok erkek bulup yatak arkadaşı olarak kullandı. Şirketden erkek arkadaşımda yapıyor ve tanışdığı gün eve gelen çokmuş.
Amaca göre işte burada alakası anladınız mı ?
Bana inandırıcı gelmedi hiç bir kız bu kadar aptal olamaz hele 2 kız bu kadar tongaya düşmez birde bir tek adam 2 kızı birden kaçıramaz akla mantığa uygun değil çok polisiye roman okumuş anlatan kişi