İnternetten tanışma şoku:(

Bana inandırıcı gelmedi hiç bir kız bu kadar aptal olamaz hele 2 kız bu kadar tongaya düşmez birde bir tek adam 2 kızı birden kaçıramaz akla mantığa uygun değil çok polisiye roman okumuş anlatan kişi

tüylerim diken diken oldu... Allahım sen koru,kötülerle karsılastırma.
piskopat sapık.... o an ki şokla insanın aklına gelmez ama peki hayatım cek sağa deyıp ısırıp kanatıcan mahvedıcen o öküzün 50 gr lık şeyını görücek. iki kız bı adamla basa cıkabılır gayet...
hadım edıceksın boyleleırnı... ahhhh ahhhh

Bu internetteki adamalrın tek dersi yatmak.....Ya masum ,saf kızlarla uğraşacaklarına birlikte olmak isteyen kadınların siteleri var kolay yoldan uğraşmadan halletsinler işlerini....
Birde avukat kanun adamı dersin ..Avukat zaten yeri geldi mi yalanı da savunan kişi zaten ???? Kendilerini birşey sanır,herkes hemen onlarla birlikte olacak sankii...Burasının TürkİYE ve Müslüman ülke olduğunu unutuyorlar .Ama daha çok şey var ama konuşursam çok tepki alabilirim

Bu internetteki adamalrın tek dersi yatmak.....Ya masum ,saf kızlarla uğraşacaklarına birlikte olmak isteyen kadınların siteleri var kolay yoldan uğraşmadan halletsinler işlerini....
Birde avukat kanun adamı dersin ..Avukat zaten yeri geldi mi yalanı da savunan kişi zaten ???? Kendilerini birşey sanır,herkes hemen onlarla birlikte olacak sankii...Burasının TürkİYE ve Müslüman ülke olduğunu unutuyorlar .Ama daha çok şey var ama konuşursam çok tepki alabilirim

Facebook ta o sitelerden değil mi ? Yatmak isteyen kadınlarda var erkeklerde görüyorum çevremde.

Bu konu aslında "Aman canım, ne olacak" diyenlere örnek olsun ne olacağı konusunda.

hiç şaşırmadım. bunun dışında ne bekleniyordu ki güvenilmeyen birinden? internetten tanışılan kimselerden başkası beklenmez. kökleri kurumuyo ki!

Facebook ta o sitelerden değil mi ? Yatmak isteyen kadınlarda var erkeklerde görüyorum çevremde.

Bu konu aslında "Aman canım, ne olacak" diyenlere örnek olsun ne olacağı konusunda.

Facebookta ne ilgisi var ki? Amacına göre kullanana değişir tabi...
Benim bakış açım yakın arkadaş,akrabalarla iletişim ,muhabet amaçlı...tanıdıklarını eklersin,,tanımadıklarını eklemesin..Engel koymak bizim elimizde sonuçta..
Birebir pazarlama siteleri var zaten ..

Facebookta ne ilgisi var ki? Amacına göre kullanana değişir tabi...
Benim bakış açım yakın arkadaş,akrabalarla iletişim ,muhabet amaçlı...tanıdıklarını eklersin,,tanımadıklarını eklemesin..Engel koymak bizim elimizde sonuçta..
Birebir pazarlama siteleri var zaten ..

İşte sizin dediğiniz üzere amacına göre değişiyor. Bu amaç ile kullananlar var etrafında kadını da erkeği de. Pazarlama siteleri diyorsunda bedava yapılıyor artık bu işler para niye versin ki erkek ?

Benim dul arkadaşım ki evlenmek üzere oradan bir çok erkek bulup yatak arkadaşı olarak kullandı. Şirketden erkek arkadaşımda yapıyor ve tanışdığı gün eve gelen çokmuş.

Amaca göre işte burada alakası anladınız mı ?

Netten tanıştığı bir adama nasıl güvenip buluşuyorlar anlamıyorum benimde vardı böyle arkadaşlarım
Gerçekten anlamıyorum bu kadar mı umutsuz bu kadınlar

İşte sizin dediğiniz üzere amacına göre değişiyor. Bu amaç ile kullananlar var etrafında kadını da erkeği de. Pazarlama siteleri diyorsunda bedava yapılıyor artık bu işler para niye versin ki erkek ?

Benim dul arkadaşım ki evlenmek üzere oradan bir çok erkek bulup yatak arkadaşı olarak kullandı. Şirketden erkek arkadaşımda yapıyor ve tanışdığı gün eve gelen çokmuş.

Benim için hayat henüz toz pembe galiba.?
Neler var hayatta demek tüylerim ürperdi :( Bu kadar nefsini mi kaybetti insanlar ...Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Nasıl mideleri alabiliyor anlamıyorum
Hiç mi iğrenmiyorlar:50:

netteki adamların çoğu cinsel ilişki arıyor kim ne derse desin .aşık olup evlenenler var ama çok çok az sayıda .o yüzden temkinli olmak gerek .ben olsam madem böle bir durum var adamla kalabalık bir yerde buluşurum herkesin olduğu bir yerde arabasınada binmem .bence kızlar rahat davranmış adamda yüz bulmuş .

İnternette tanıştığı biri ile buluşmak , onun arabasına binmek ne cesaret?
İnsanlar reelde bunları yapamazken gerçek hayatta
bulamadığımı sanalda bulacaklarını sanıyorlar herhalde.
Sanal aşk; sanal insanların sanal duygularından başka bir şey değil.
Gerçek hayatta eziklik yaşayan insanlar bence sanal aleme sarılıyorlar
ve kendilerini bu şekilde mutlu etmeye çalışıyorlar.
Yoksa sağlıklı bir insanın karşısına reelde mutlaka bir kısmeti çıkar.
Kaldı ki sanalda size o lafları (aşkım, canım, cicim) söyleyen insanın arka pencerede başka birisine
söylemediği ne malum?

Genç kızlar siz siz olun sanalda size öyle ya da böyle yanaşan insanlara
inanmayın.Yalan da olsa gidin reelde bildiğiniz birisi ile aşk yaşayın.

Son düzenleme:
Farz edelim ki sanalda tanıştılar esas oğlan da kız da
birbirinden iyiler.Sadece tanışmalarına internet vesile olmuş diyelim.

Böyle bir durumda ben olsam "Benimle internette tanışan biri
yarın öbür gün başkası ile sanal aşk yaşamaz mı?" diye düşünür
ömür boyu kendi kendimi yer dururum.
Bu şüphe ile de evlilik zor geçer.Sürekli çıkmazlara sürüklenir.
Bu durum kız için de erkek için de böyledir bence.
:ssz:

gerçi adam bunları evine çağırdığında, kızların o anda adamın niyetini anlamaları lazımdı... verilmiş sadakaları varmış... ders olmuştur onlara...:19:

Bana inandırıcı gelmedi hiç bir kız bu kadar aptal olamaz hele 2 kız bu kadar tongaya düşmez birde bir tek adam 2 kızı birden kaçıramaz akla mantığa uygun değil çok polisiye roman okumuş anlatan kişi

Bence asıl siz insanlıkla ilgili yayınlar okuyun da bir parça insan olun!!! nne derdim var da olmayan bir olayı yazayım... gerçi siz gibi birine cevap yazmam bile lütuf sayın bayan... o tongalara sen,ailen,sülalen umarım hiçbir zaman düşmez!

Yani sorun aslında internetten tanışma değil, normal hayatta da tanışabilirlerdi bu adamla. Bir kaç hafta telefonla görüşüp de buluşabilirlerdi.

Arabaya binmeleri çok büyük hata olmuş. Bunu akıl edememeleri kendi suçları aslında. Hiç tanımadığın bir insanın arabasına binilir mi? İster internette tanış ister iş yerinden bir kaç haftalık arkadaşın olsun.. Ki adam sinyal vermiş bize gidelim mi demiş, onun üzerine de arabaya binmek..?????

Yazık olmuş.

Back
X