İnternetten tanışma ve çirkin adam

Yok benim dediğim onur yar. Adamın biraz havalı bir ses tonu vardı. Ama saçları dökülmüş maalesef. uzun süre dinleyip de sonra fotoğrafını görenler genelde şaşırıyordu ama adamın yüzüne seni görünce şaşırdım böyle beklemiyordum demeselerdi iyiydi yani.
Ay maziye gittim şimdi. Önceden çok dinlerdim radyo programlarını

Ayyy hasbam kimseyide beğenmezmiş oy oy dünya güzelim..oy kleopatra ya..8.harika...

Deyip gidiyorum.
He birde

madem öyle daha ne diye yazmasını bekliyorsun. erkek mi yok sana

Adama çok çok üzüldüm. Yakışıklı olmadığını biliyor ama kendini de gayet iyi yönde geliştirmiş Bazı insanlar beyinden etkilenir, bazıları fizikten.
Size gelince; yaptığınız şey inanılmaz rencide edici bir durum. İnsanın kendi kontrolünde olan konularda sivri dilli olabilirsiniz ancak bu adamınki tamamen kendi kontrolünün dışında olan bir şey. Tamamen yaradılış. Bir de hala mesaj yazmasını bekliyorsunuz ya, ilginçsiniz gerçekten. Bundan sonra incitici olmazsınız inşallah.

Bu saydiklarinkn hepsi bende var biliyo nusun ama begenen yok.170 yokjm 168 169 ama digerleri var ama begenilmiyorum

Ne kadar kırıldığını anlayabilmek icin kisa bi an hic hosuma gitmedin lafini duydugunuzu düşünün,bunun üstüne ne yazsın ki size

Yuh yani çok kabasınız cidden. Engeli kaldırmasını nasıl bekleyebiliyorsunuz

Üslubunuz çok kötü, kırıcı... Bir de kırılmış mıdır demez misiniz! Şaka herhalde Biraz empati yapabilseydiniz keşke

su yüz nakli olan adamın eski halini çok merak edip bakmıştım. nasıl yakisikliymis.

ne derler.. zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter diye.

beğenmemiş olmanız hadi normal ama bu derecede kırıcı olmanız hatta belki ahını almanız çok kötü.

ve madem güzellik sizin için bu kadar önemli görerek alın... yazışma işlerine girismeyin hiç. önce görün beğenin sonra konuşun. en azından daha fazla kimseyi kirmazsiniz.

Burnu büyük olanların...... neyse.
Geçmiş olsun gazi abimize.

Aaa konu sahibi fake miymiş???

Gerçekten yani benim de dikkatimi çekti bu. Ayrıca çok kaba. Bi de hala niye yazmadı kırıldı mı ki diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…