- 2 Ocak 2020
- 8
- -45
- 1
- 29
- Konu Sahibi Goodbrains
İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye