- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Goodbrains
internetten aşk mı yaşanır? Gizli saklı birbirini görmedenBariz saçmalıyorsun.
Çirkin olunca aşk yaşama hakkı yok mu insanın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internetten aşk mı yaşanır? Gizli saklı birbirini görmedenBariz saçmalıyorsun.
Çirkin olunca aşk yaşama hakkı yok mu insanın?
Biraz ağır olmuş. Lütfen tanımadığınız kişilerle netten falan konuşmayın. Başınıza bela olabilirler.İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Aaa size ne oluyor? Diğer yorumunuzu da beğenmiştim halbuki. Goodbrains, bu hesabınıza beğeni toplamak için açtığınız fake bir hesap mı?Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.
İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Bu kadar kötü kalpli olmak?Kime karşı bu kibrin acaba?Adam açıkça dememiş mi beğenmezsin diye??Neden inadına sende ona bunu söylüyorsun ya!
insanları incitmek,kırmak sizin için ne kadar kolay.Kim bilir ne kadar uzulmustur bunları duyduğu için.Muhtemelen daha önce de aynı şeyleri yaşamış.O yüzden de fotoğraf falan koymuyor.Bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı ya cidden.
Şu an öyle çok üzüldüm ki .Engellemiş ya hani çünkü mahcup olmuş.Cirkin ya sonuçta bı de tabi kısa boylu.Ne diyim ki inşallah karşısına hayırlı birileri çıkar.
Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.
Bu kadar kötü kalpli olmak?Kime karşı bu kibrin acaba?Adam açıkça dememiş mi beğenmezsin diye??Neden inadına sende ona bunu söylüyorsun ya!
insanları incitmek,kırmak sizin için ne kadar kolay.Kim bilir ne kadar uzulmustur bunları duyduğu için.Muhtemelen daha önce de aynı şeyleri yaşamış.O yüzden de fotoğraf falan koymuyor.Bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı ya cidden.
Şu an öyle çok üzüldüm ki .Engellemiş ya hani çünkü mahcup olmuş.Cirkin ya sonuçta bı de tabi kısa boylu.Ne diyim ki inşallah karşısına hayırlı birileri çıkar.
Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.
Aaa size ne oluyor? Diğer yorumunuzu da beğenmiştim halbuki. Goodbrains, bu hesabınıza beğeni toplamak için açtığınız fake bir hesap mı?
Günahını da almasak mı acaba? Belki Tyler Durden gibi bir karakter bölünmesi yaşıyordur. Kendi de farkında değildir.Ay ben bunu görmemiştim asdfghj Bu üsttekini mi diyorsunuz? Siz söyleyince fark ettim.
Çok hesap olunca kafası karışmış demek ki, çok üzücü![]()
Beğeni başına da para ödenmiyor ama kimse söylememiş demek![]()
Günahını da almasak mı acaba? Belki Tyler Durden gibi bir karakter bölünmesi yaşıyordur. Kendi de farkında değildir.
Ben de şikayet ettim. Sınıf başkanı olup, konuşanları öğretmene ispiyonladığım yaşlardan alışkanlık, napıyım...Ben kibledim amaNeyse başka yerde bölünür artık
![]()
Sanki her bize yazanla konuşmak zorundaymısız gibi duyar yapmışsınızArkadaşlar olayı bide şu yönden niye düşünmüyorsunuz.sonucta adam kendini biliyor bu sebepten hiç bir yere kendi resmini koymuyor ve internetten kız düşürme gibi bir durumu var belliki.duygusal olarak karşıdakine yaklaşıyor bu konuşma yıllarcada sürebilirdi.neden karşıdakininde zamanından calıyor.öyle yada böyle kendini gören bilem biriyle olması gerekmez mi? Yada görücü usulü olup karşı tarafında istedigi biriyle olsun.ben burda tek madur adamı görmüyorum.konu sahibide duygusal olarak hoşlanmıs.onunda duygularıyla oynuyor biryerde kendini gizleyerek
Ben de lisede yıllarca zeki kayahanı dinledikten sonra görünce şok geçirmiştim sizinki gibiİnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
:):):)Ay ilahi yanasıl diyebildiniz hiç mi utanmadiniz
ilk eş kisinide ben hiç beğenmemiştim ama soyleyememistim resmen acimaktan evlendim nerdeyse sonra ben acınacak hale düştüm size iyi yapmışsınız diyesim geliyor ama çok kabasiniz gerçekten![]()
Ah canımmmm biz de patavatsız üyeye kızdık ama seninki birsz fazla iyi niyet olmuş:) o kadarına gerek yokAy ilahi yanasıl diyebildiniz hiç mi utanmadiniz
ilk eş kisinide ben hiç beğenmemiştim ama soyleyememistim resmen acimaktan evlendim nerdeyse sonra ben acınacak hale düştüm size iyi yapmışsınız diyesim geliyor ama çok kabasiniz gerçekten![]()
İnsanlar konusmaları tavırları düşünceleriyle dış görünüşleri güzel ya da çirkin olsaydı inanın bu cümlelerinizle siz çirkin olmak için yalvarırdınız o derece igrenc Bi düşünceGerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum