- 21 Kasım 2017
- 29.039
- 126.589
- 598
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
İnternetten tanışmak kötü değil tabii ki ama özellikle o sitelere kaydolup birini bulmak için çabalamak çok klas bir hareket değil. Birisi avam demiş, avam biraz ağır kaçmış olabilir ama gerçekten ucuz duruyor. Tesadüfen, sosyal medya platformlarımda ortak ilgi alanlarınızın olduğu birileriyle tanışsanız tamam da o sitede tanışacağınız tipler de muhtemelen abazanın önde gidenidir. Herkesin niyeti sizinki gibi halis olmayabilir. Kendinize bunu yakıştırmamalısınız.Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Aynen hayır neden denmez anlamadım?Herkese nette tanıştık diyorum ki :)
arkadaşlık/evlilik sitesinde mi tanıştınız? sakıncası yoksa merak ettim :)Herkese nette tanıştık diyorum ki :)
Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
İnternetten tanışmak kötü değil tabii ki ama özellikle o sitelere kaydolup birini bulmak için çabalamak çok klas bir hareket değil. Birisi avam demiş, avam biraz ağır kaçmış olabilir ama gerçekten ucuz duruyor. Tesadüfen, sosyal medya platformlarımda ortak ilgi alanlarınızın olduğu birileriyle tanışsanız tamam da o sitede tanışacağınız tipler de muhtemelen abazanın önde gidenidir. Herkesin niyeti sizinki gibi halis olmayabilir. Kendinize bunu yakıştırmamalısınız.
Kısa ve öz çok güzel anlattınız hele de kendiliğinden gelişen bir tanışma ( herhangi bir platformda evlilik sitelerinde değil )hoşlanmaya doğru giderse felan ancaHerhangi bir platformda kendiliğinden gelişen bir durum olsa olabilir. Bir şey üzerine konuşa konuşa tanışıp kaynaşılır falan. Yine de dikkatli olmak gerekir tabii.
Ama direkt tanışma sitesinden bulduğunuz adamdan bir hayır geleceğini sanmıyorum. Tanışma sitesine üye olan ne sapıklar vardır tahmin bile edemiyorum.
İnternette "yakışıklı erkek" diye fotoğraf aratıp, bulduğu ilk fotoğrafı profil fotoğrafı yapan kekoların harman olduğu yer olma olasılığı çok yüksek.
Yok.arkadaşlık/evlilik sitesinde mi tanıştınız? sakıncası yoksa merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?