İnternetten tanışmayla mümkün mü?

Sesinizi duyamama sürekli arayamama sebebi eşi bile olabilir

sanırım konu sahibine yönelik yazdınız ama alıntıladığınızdan yazayım :)
internetten çok uzak mesafeler üzerinden tanışılması bana tekinsiz geliyor. yani karşı taraf kendini güvende tutuyor gibi.. ayrıca evli olup sosyal medyada hiç foto paylaşmayan çok insan da var.

Bir erkeğin evli olup olmadığını öğrenmek için gece 1 den sonra arayın.

Nedensiz sesini duymak istedim bir an içime sıkıntı girdi kabus gördüm gibi bahanelerle.
Eğer acmazsa suphelenin açarsa daha az suphelenin her zaman tetikte olun.
1 hafta geceleri rahat konuşabiliyorsa sorun yoktur.
Internet risk gercekten orada dolandiricisi ihanet etmek isteyeni de çok.
Sizin gibi dürüst de var ama denk gelir mi bu belirsiz...
Ama her türlü testten geçirin.
Hemen duygusal bir şeyler hissetmeyin tanimadiginiz insanlara.

Konuyla biraz alakasız olarak şunu düşündüm: Artık aşklar sevdalar da yapaylaştı. Mesela benim anneannem hemşireyken dedem onun hastasıymış öyle tanışmışlar😄 Yani diyeceğim o ki eskiden aşklar yüz yüze göz gözeydi şimdi ise internetten..

Bir erkeğin evli olup olmadığını öğrenmek için gece 1 den sonra arayın.

Nedensiz sesini duymak istedim bir an içime sıkıntı girdi kabus gördüm gibi bahanelerle.
Eğer acmazsa suphelenin açarsa daha az suphelenin her zaman tetikte olun.
1 hafta geceleri rahat konuşabiliyorsa sorun yoktur.
Internet risk gercekten orada dolandiricisi ihanet etmek isteyeni de çok.
Sizin gibi dürüst de var ama denk gelir mi bu belirsiz...
Ama her türlü testten geçirin.
Hemen duygusal bir şeyler hissetmeyin tanimadiginiz insanlara.
Gece 1 de , 3 de aradığımda cevap verdi.
Sabahın 7 de, gece 1 de onun da aradığı oldu.
Derdim hiç telefona cevap vermemesi değildi. Sabah 6 da başlıyor günaydın mesajıyla, gece 1 e kadar uyuyana kadar mesajlaşma devam ediyor. Benim sıkıntım bu kadar mesaj atan insan neden sürekli aramak sesini duymak istemez buydu. Açıkçası evli olduğunu düşünmüyorum, hani evliyse bile şok olurum çünkü karısının yanında da gayet mesajlaşıyor demek ki. Ama hani istemiyor mu ki diye düşünüyordum. 3 defa bana biraz ilgisiz geldiği için rahatsız olduğumu dile getirdim. Hep yapma etme dedi. Dün uzun bir mesaj atarak bitirdim. Çünkü gerçekten içime sinmeyen bir şey vardı.

Derdim hiç telefona cevap vermemesi değildi. Sabah 6 da başlıyor günaydın mesajıyla, gece 1 e kadar uyuyana kadar mesajlaşma devam ediyor. Benim sıkıntım bu kadar mesaj atan insan neden sürekli aramak sesini duymak istemez buydu. Açıkçası evli olduğunu düşünmüyorum, hani evliyse bile şok olurum çünkü karısının yanında da gayet mesajlaşıyor demek ki. Ama hani istemiyor mu ki diye düşünüyordum. 3 defa bana biraz ilgisiz geldiği için rahatsız olduğumu dile getirdim. Hep yapma etme dedi. Dün uzun bir mesaj atarak bitirdim. Çünkü gerçekten içime sinmeyen bir şey vardı.
Benim merak ettiğim ne konuşuyorsunuz ki bu kadar tanımadığınız bir insanla

gec st de Msjatıyor olması evli olmadığı anlamına nasıl gelsin.adam belki seni bir erkek adı ile kaydetti erkek arkadaşı iş arkadaşı imis gibi msj atiyor

Merhaba.

Konuyu çok uzatmadan anlatıp görüşlerinizi almak istiyorum. Ben 31 yaşındayım. Yaklaşık 6 ay önce eşimden ayrıldım. Sosyal medyadan mesaj atıp tanışmak isteyen biri oldu. Önce cevap vermedim. Birkaç mesajdan sonra konuşmaya başladık. Ama ben böyle şeylere nedense çok önyargılıydım. Gerçi hala da öyleyim. Kendisi de boşanmış ve benden 4 yaş büyük. Yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz. Şimdi yaşayanlara 2 sorum var.

1- konuşmalar mantık çerçevesinde uyuşsa da hep bir acaba var kafamda. Yani o tam olarak güven nasıl oluşur? Ya da oluşur mu? Hep acaba bu doğru mu falan diyorum içimden. Benden yaklaşık 1000km uzakta. Nerde ne yapıyor haliyle güven problemi yaşıyorum.

2- ikimizin de çocuğu yok. Kendi işimiz kendi düzenlerimiz var. Gayet seviyeli devam ediyoruz. Hatta kendisi çok geriden geliyor. Yani şöyle ki yaklaşık 15 gündür kendisinde telefonum olmasına rağmen her gün aramaz. Her sabah mesaj atar. Ama öyle sesini duyayım moduna girmiyor. Mesajlarda da öyle çok üstüme düşmüyor. Bir iki defa ilgisiz olduğu için devam etmek istemediğimi söyledim ama beni sevdiğini, saygı duyduğunu, kendi hayatımız düzenimiz olduğunu, ihmal ettiğinin farkında olduğunu ve görüşmeyi kesmek istemediğini söylüyor. Mesela şehrime geleceğini söyledi görüşmek için ama şu zaman gelirim falan yapmıyor. Açıkçası çok üstüme düşüp yılışık davransa korkardım zaten istemezdim ama böyle de çok ilgisiz değil mi? Yani bir erkek bari günde bir defa neden aramak istemez? Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürür? Bu bir erkek için normal mi? Fikirlerinizi merak ediyorum. Israrcı olmak asla istemiyorum ama ben mi acaba yanlış davranıyorum. Ciddiye dönerse veya bitecekse ne zaman olmalı?
Nereden biliyorsun bekar ve çocuğunun olmadığını ? Kimliğini gösterdi mi ? Ki sosyal medya..:KK14:

Profili açık, takipleşiyoruz karşılıklı, ordan da whatsaptan da, istersem aramayla ulaşabildiğim için ve çokça sorduğum için bekar olduğunu düşündüm ama başta çok çok fazla şüphe ettim. bilemedim Demek haksız değilmişim herkes ben gibi düşünürmüş
Hiç yüzyüze buluşmadınız mi? Eğer buluşmadıysanız sebebi ne? Erkekler sevdiği kişiyi maddi olarak yanında hissetmek ona dokunmak isterler. Eğer o size karşı böyle bir istek içinde değilse ne sizi sevdiğine inanın ne de bekâr olduğuna. Belki de karısı evi terk etti, adam evde şuan yalnız nereden biliyorsunuz? Ergenler gibi sadece telefon üzerinden sevmek komik değil mi sizce de ?

Merhaba.

Konuyu çok uzatmadan anlatıp görüşlerinizi almak istiyorum. Ben 31 yaşındayım. Yaklaşık 6 ay önce eşimden ayrıldım. Sosyal medyadan mesaj atıp tanışmak isteyen biri oldu. Önce cevap vermedim. Birkaç mesajdan sonra konuşmaya başladık. Ama ben böyle şeylere nedense çok önyargılıydım. Gerçi hala da öyleyim. Kendisi de boşanmış ve benden 4 yaş büyük. Yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz. Şimdi yaşayanlara 2 sorum var.

1- konuşmalar mantık çerçevesinde uyuşsa da hep bir acaba var kafamda. Yani o tam olarak güven nasıl oluşur? Ya da oluşur mu? Hep acaba bu doğru mu falan diyorum içimden. Benden yaklaşık 1000km uzakta. Nerde ne yapıyor haliyle güven problemi yaşıyorum.

2- ikimizin de çocuğu yok. Kendi işimiz kendi düzenlerimiz var. Gayet seviyeli devam ediyoruz. Hatta kendisi çok geriden geliyor. Yani şöyle ki yaklaşık 15 gündür kendisinde telefonum olmasına rağmen her gün aramaz. Her sabah mesaj atar. Ama öyle sesini duyayım moduna girmiyor. Mesajlarda da öyle çok üstüme düşmüyor. Bir iki defa ilgisiz olduğu için devam etmek istemediğimi söyledim ama beni sevdiğini, saygı duyduğunu, kendi hayatımız düzenimiz olduğunu, ihmal ettiğinin farkında olduğunu ve görüşmeyi kesmek istemediğini söylüyor. Mesela şehrime geleceğini söyledi görüşmek için ama şu zaman gelirim falan yapmıyor. Açıkçası çok üstüme düşüp yılışık davransa korkardım zaten istemezdim ama böyle de çok ilgisiz değil mi? Yani bir erkek bari günde bir defa neden aramak istemez? Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürür? Bu bir erkek için normal mi? Fikirlerinizi merak ediyorum. Israrcı olmak asla istemiyorum ama ben mi acaba yanlış davranıyorum. Ciddiye dönerse veya bitecekse ne zaman olmalı?
Merhaba
Öncelikle komsumdan bahsetmek istiyorum
Kahve içerken hep eslerimizle bekarlık zamanlarımızda ki anılardan bahsederdik. Kendisi kosovaliydi bir sene yaz tatili için buraya geldiklerinde eşiyle tanışmislar.. sonra kosovada yaşıyor tabi geri dönmüş ailesine bahsetmiş ve ailesi görüşmesine izin verince üniversite bitene kadar senelerce sadece telefon ve inter üzerinden görüntülü konuşarak devam ettirmisler. Bazı zamanlarda hatta çağrı atarak anlasirdik kontör yetmezdi diye anlatırdı. Eğer bir defa görüşurseniz daha iyi karar verirsiniz nerde nasıl hangi şekilde tanıştığınız önemli olsada denk gelip karşılaştınız ve konuşuyorsunuz sonuçta nasipte varsa olur. Ama önyargı ile yaklaşmaya devam etmeyin şans verin ama temkinli de olun bu zamanda güven biraz zor oluyor.

Merhaba.

hayatımda tanıdığım en kaliteli erkeği internetten bulan biri olarak bir kaç şey yazmak istiyorum. Çok saçma bi platformdan bulmuştum hemde.
o kadar iyi bir erkeğin karşıma çıkmasına ben bile şaşırmıştım. Çok cool çok zeki yakışıklı kültürlü ve çok seksi biriydi evet hepsi bir arada kötü bir özelliğini bulana kadar hayatımda kalmadı iki ay filan :D
bir muhabbet etmeye başladığımızda ikimizde saatin nasıl geçtiğini anlamıyorduk. Çok uzun sürmedi araya pandemi girdi bir daha da görüşmedik tadında bırakmak lazım ama asla pişman değilim :D :D :D
Ciddiye dönecekse bitecekse ne zaman olmalı diye bir sey yok ben adamla bir ömür geçiririm sanırım derken (Çaktırmadım tabi bunu) bitiverdi bi anda hiç arkama bakmadım. Akışına bırak müdahale etme.

hayatımda tanıdığım en kaliteli erkeği internetten bulan biri olarak bir kaç şey yazmak istiyorum. Çok saçma bi platformdan bulmuştum hemde.
o kadar iyi bir erkeğin karşıma çıkmasına ben bile şaşırmıştım. Çok cool çok zeki yakışıklı kültürlü ve çok seksi biriydi evet hepsi bir arada kötü bir özelliğini bulana kadar hayatımda kalmadı iki ay filan :KK70:
bir muhabbet etmeye başladığımızda ikimizde saatin nasıl geçtiğini anlamıyorduk. Çok uzun sürmedi araya pandemi girdi bir daha da görüşmedik tadında bırakmak lazım ama asla pişman değilim :KK70: :KK70: :KK70:
Ciddiye dönecekse bitecekse ne zaman olmalı diye bir sey yok ben adamla bir ömür geçiririm sanırım derken (Çaktırmadım tabi bunu) bitiverdi bi anda hiç arkama bakmadım. Akışına bırak müdahale etme.
Ayıptır sorması neden bitti aşırı merak ettim :D

Back
X