V valardohaeris Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 14 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 35 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi valardohaeris #21 tiyatral_34 .!.: çalışmıyorsan önce bir iş bulmaya çalış derim ben ... Genişletmek için tıkla... Sınava hazırlandığım için çalışmıyorum malesef..
tiyatral_34 .!.: çalışmıyorsan önce bir iş bulmaya çalış derim ben ... Genişletmek için tıkla... Sınava hazırlandığım için çalışmıyorum malesef..
tiyatral_34 Guru Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1.655 Emoji Skoru 788 Puanlar 323 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi valardohaeris #22 valardohaeris .!.: Sınava hazırlandığım için çalışmıyorum malesef.. Genişletmek için tıkla... o zman önce sınavına yoğunlaş bir yere girmeye çalış bu tarz şeyler iş olduktan sonra halledilebilir şeyler önemli olan iş ve kariyer gerisi çorap söküğü gibi gelir emin ol
valardohaeris .!.: Sınava hazırlandığım için çalışmıyorum malesef.. Genişletmek için tıkla... o zman önce sınavına yoğunlaş bir yere girmeye çalış bu tarz şeyler iş olduktan sonra halledilebilir şeyler önemli olan iş ve kariyer gerisi çorap söküğü gibi gelir emin ol