- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
kizlar nisanlim ile yuzuk atinca cok agir konuşup beni anlamadan dinlemeden bitirdi hala ablam ve enistemle falan msjlasiyor ozel günler araciligiyla falan ben baslarda whatapp bile 24 saat cevrincii onu kontrol ederek yasadim surekli takip ettik birbirimizi buna bir son verdim ama tek bir sebep degil onlarca sebep cevre baskisi mahalle baskisi bir araya gelince cok kotu hissettim..Bu çevre nisan atmak biraz defolu kiz sendromu yaratıyor ne yazik ki ama cok sukur atlatir gibi oldum insanlardan soyutladim o dusuncedeki..evlenen arkadaslarim evlenmeyenlere acir gozlerle bakiyor 26 yasima girdim ama evlilik baskisindan da biktim.Meslegimi yapamaz oldum bu baskılardan
Olum düşüncesi cok bende olumsuz etkiler birakti yasama sebebim yok gibi ve kendimi sonunda doktorda buldum ve bana beynimle savasmamam gerektigini tibbi ihtiyac olarakta ilac verdi antidepresan basladim bu tarz sureclerden gecenler var mi bilmiyorum ben bu asamada neler yapmam gerektigini birine tekrar nasıl guvenebilrxegimi evlilik düşüncemi ertelemem mi gerektigini ya da ne kadar sure bana saglikli olacak bilemiyorum