• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar dusuncelerim agir depresyon ve pskiyatrist tecrubem

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
kizlar nisanlim ile yuzuk atinca cok agir konuşup beni anlamadan dinlemeden bitirdi hala ablam ve enistemle falan msjlasiyor ozel günler araciligiyla falan ben baslarda whatapp bile 24 saat cevrincii onu kontrol ederek yasadim surekli takip ettik birbirimizi buna bir son verdim ama tek bir sebep degil onlarca sebep cevre baskisi mahalle baskisi bir araya gelince cok kotu hissettim..Bu çevre nisan atmak biraz defolu kiz sendromu yaratıyor ne yazik ki ama cok sukur atlatir gibi oldum insanlardan soyutladim o dusuncedeki..evlenen arkadaslarim evlenmeyenlere acir gozlerle bakiyor 26 yasima girdim ama evlilik baskisindan da biktim.Meslegimi yapamaz oldum bu baskılardan:( Olum düşüncesi cok bende olumsuz etkiler birakti yasama sebebim yok gibi ve kendimi sonunda doktorda buldum ve bana beynimle savasmamam gerektigini tibbi ihtiyac olarakta ilac verdi antidepresan basladim bu tarz sureclerden gecenler var mi bilmiyorum ben bu asamada neler yapmam gerektigini birine tekrar nasıl guvenebilrxegimi evlilik düşüncemi ertelemem mi gerektigini ya da ne kadar sure bana saglikli olacak bilemiyorum:(

kizlar nisanlim ile yuzuk atinca cok agir konuşup beni anlamadan dinlemeden bitirdi hala ablam ve enistemle falan msjlasiyor ozel günler araciligiyla falan ben baslarda whatapp bile 24 saat cevrincii onu kontrol ederek yasadim surekli takip ettik birbirimizi buna bir son verdim ama tek bir sebep degil onlarca sebep cevre baskisi mahalle baskisi bir araya gelince cok kotu hissettim..Bu çevre nisan atmak biraz defolu kiz sendromu yaratıyor ne yazik ki ama cok sukur atlatir gibi oldum insanlardan soyutladim o dusuncedeki..evlenen arkadaslarim evlenmeyenlere acir gozlerle bakiyor 26 yasima girdim ama evlilik baskisindan da biktim.Meslegimi yapamaz oldum bu baskılardan:KK43: Olum düşüncesi cok bende olumsuz etkiler birakti yasama sebebim yok gibi ve kendimi sonunda doktorda buldum ve bana beynimle savasmamam gerektigini tibbi ihtiyac olarakta ilac verdi antidepresan basladim bu tarz sureclerden gecenler var mi bilmiyorum ben bu asamada neler yapmam gerektigini birine tekrar nasıl guvenebilrxegimi evlilik düşüncemi ertelemem mi gerektigini ya da ne kadar sure bana saglikli olacak bilemiyorum:KK43:
Evli ve sevgilisi olan arkadaşlarınla değil de senin gibi yanlız olan arkadaşlarınla görüş. Böylece erkek muhabbeti dönmez sende kendini sorunlu hissetmezsin kafanı dağıtır, kendinin ve özgürlüğünün tadını çıkarırsın. Sırf çevre baskı yapıyor diye, evlenmek için evlenilmez bu daha kötü sonuçlar doğurur. Bir de ablanlara söyle eski nişanlından hiçbir şekilde sana bilgi getirmesinler.

kizlar ben sizi anlamiyorum.Ben 30 yasindayim daha yeni nisnalandim ve etrafima direndim.Her kez insanin isine karihsa bilri hayatinla ilgili yorum yapip seni yiprata bilir bilirilerini senin icin misal getire bilir. Kizlar bosh verin bu sizin hayatiniz duymayin gormeyin hayati gorun gunsehi ruzqari yagmuru hayata neden geldiyinizi dusunun insanlarin sizi yipratmasina kesinlikle izin vermeyin.Nisani atmisin demekki bir zarardan yeni donmusun su an senin icin bir baslangic

Evli ve sevgilisi olan arkadaşlarınla değil de senin gibi yanlız olan arkadaşlarınla görüş. Böylece erkek muhabbeti dönmez sende kendini sorunlu hissetmezsin kafanı dağıtır, kendinin ve özgürlüğünün tadını çıkarırsın. Sırf çevre baskı yapıyor diye, evlenmek için evlenilmez bu daha kötü sonuçlar doğurur. Bir de ablanlara söyle eski nişanlından hiçbir şekilde sana bilgi getirmesinler.
benim etrafimdaki arkadasalrim evli nianli ve cocukluydu resim cekilirdik ben yalniz hep ama asala takmadim aksine mutlu olurdum ne guzel arkadasalriin mutlu aileleri var bir gun bana da nasip olucak.İnsanlarin mutlulugundan pay alalim etrafda neqativ olunca bizde telasa kapiliriz acaba bizdede olurmu diye mutlu insanlarla takilin ki geleceye umudunuz olsun

benim etrafimdaki arkadasalrim evli nianli ve cocukluydu resim cekilirdik ben yalniz hep ama asala takmadim aksine mutlu olurdum ne guzel arkadasalriin mutlu aileleri var bir gun bana da nasip olucak.İnsanlarin mutlulugundan pay alalim etrafda neqativ olunca bizde telasa kapiliriz acaba bizdede olurmu diye mutlu insanlarla takilin ki geleceye umudunuz olsun
Canım kimse kıskançlık yapmıyordur heralde. Benim evli arkadaşlarla görüşme dememin sebebi bambaşka bildiğim kadarıyla uzmanlarda bunu öneriyor :) Yanlızlığı kabullenmesi ve tadını çıkarması açısından kendi gibi arkadaşlarıyla bol bol zaman geçirmesi daha iyi gelir bence ona, zaten sorunu evlilik üzerineyken birde evli insanların arasında bunaltmasın kendini.

canım nişanlanınp ayrılınca defolu kız gibi görmeleri bi kere bu çok saçma sakın buna takılıp etkilenme
ne yani o zaman sevgili olan da ayrılanda defolu olacak o mantığa göre
önce bunu sil at kafandan
önce kafanı topla iyileş daha sonra evlilik düşünürsün şu an çok yanlış olur
mesleğine yoğunlaş mesleğin ne bilmiyorum ama nedir?

Evet pay cikarmaya calisiyorum elbette ama o arkadaslarimin bazilari evlenmemmi sorun haline getiriyorlar bazen bende sevemeyecek miyim birini artik der gibi kötü hissediyorum:( anilar anilar onume seriliyor iste beynimle catismaktan yorumluyorum cevrem cok dar burada kizlar sizce gecmise en guzrl sunger nasil cekilir heryer onunla dolu onu ozledigim icin degil hep gordugum de sıkıntı hissediyorum duyarsizlasamadim birturlu

canım nişanlanınp ayrılınca defolu kız gibi görmeleri bi kere bu çok saçma sakın buna takılıp etkilenme
ne yani o zaman sevgili olan da ayrılanda defolu olacak o mantığa göre
önce bunu sil at kafandan
önce kafanı topla iyileş daha sonra evlilik düşünürsün şu an çok yanlış olur
mesleğine yoğunlaş mesleğin ne bilmiyorum ama nedir?
Canim ingilizce ogretmeniyim 10 ulke gezdim kaldım 4 ay amerikada yasadim su an cok kucuk biryerde 4 senedir ogretmenim ailem ile kaliyorum. Haksizliklari sindirmeme durumu da mevcut su an kimseye birsey anlatamiyorum gecen birisi dedi ki kiz dedi sanki hemen atlayacagiz sana dul kaldin diye niye konuşmuyorsun dedi bir ogretmen bunu diyen:(

Canım kimse kıskançlık yapmıyordur heralde. Benim evli arkadaşlarla görüşme dememin sebebi bambaşka bildiğim kadarıyla uzmanlarda bunu öneriyor :) Yanlızlığı kabullenmesi ve tadını çıkarması açısından kendi gibi arkadaşlarıyla bol bol zaman geçirmesi daha iyi gelir bence ona, zaten sorunu evlilik üzerineyken birde evli insanların arasında bunaltmasın kendini.
Kesinlikkle sorun zaten dogru es secememe evliligi kafaya takma sorun haline getirme yalnizlik hissi bende agir basan ki ben cok zor zamanlarda atlattim gel gor ki bu patlama yaratti bende hep kendimi suçluyorum sucluluk duygulari ile bogusuyorum

kizlar ben sizi anlamiyorum.Ben 30 yasindayim daha yeni nisnalandim ve etrafima direndim.Her kez insanin isine karihsa bilri hayatinla ilgili yorum yapip seni yiprata bilir bilirilerini senin icin misal getire bilir. Kizlar bosh verin bu sizin hayatiniz duymayin gormeyin hayati gorun gunsehi ruzqari yagmuru hayata neden geldiyinizi dusunun insanlarin sizi yipratmasina kesinlikle izin vermeyin.Nisani atmisin demekki bir zarardan yeni donmusun su an senin icin bir baslangic
Ahh ahh burda cektigim baskiyi bilr bilsen hatali kararlar aldim bu nedenle yalnis yola girdim simdi daha mi iyi oldu dimi26 yasindayim herseye gec kaldim saniyorum

Canim ingilizce ogretmeniyim 10 ulke gezdim kaldım 4 ay amerikada yasadim su an cok kucuk biryerde 4 senedir ogretmenim ailem ile kaliyorum. Haksizliklari sindirmeme durumu da mevcut su an kimseye birsey anlatamiyorum gecen birisi dedi ki kiz dedi sanki hemen atlayacagiz sana dul kaldin diye niye konuşmuyorsun dedi bir ogretmen bunu diyen:KK43:
canım mesleğini neden yapmıyorsun
ingilizce öğretmenleri kolay atanıyor diğer bölümlere nazaran
tayin iste ve git ordan bence kurtul
nişanlın görücü usulümüydü yoksa kendin mi bulmuştun

Canim hicbisey canindan onemli degil, 26 yas daha gec kalinmis bir yas degil bence sen sosyal baski gordugun icin bu durum sende yer yapmis. bekar arkadaslarinla gorus milletin dedigine kulak asma.. hayatta neler oluyor sen daha evlenemedin diye boyle dusuncelere girersen disaridaki fakir, hasta, sakat vs. insanlar napsin.. Kendinle savasma ilaclarini ic ve daha pozitif dusunmeye calis

Kesinlikkle sorun zaten dogru es secememe evliligi kafaya takma sorun haline getirme yalnizlik hissi bende agir basan ki ben cok zor zamanlarda atlattim gel gor ki bu patlama yaratti bende hep kendimi suçluyorum sucluluk duygulari ile bogusuyorum
Kendini suçlama, nasip değilmiş, hayırlısı değilmiş de geç. Mutlu ol hatta nasibinde yokken bittiği için evlendikten sonra bitse daha çok sorun olacaktı. Ayrılalı ne kadar oldu? Zamanla hissizleşirsin

canım mesleğini neden yapmıyorsun
ingilizce öğretmenleri kolay atanıyor diğer bölümlere nazaran
tayin iste ve git ordan bence kurtul
nişanlın görücü usulümüydü yoksa kendin mi bulmuştun
yapıyorum canim 5 senedir ogretmenim devlette ama dedigim gibi meslegime odaklanamaz hale getirdiler isimden bile zevk alamaz hale geldim nisanlimin bir suru problemi vardi hepsini aşmasina yardimci oldum destek oldum iyi gunlerinde ben olamayacsgim yaninda birazda knedimi cok suçladım yasanan olaylarda hatali gordum onun yukunu atamadim sirtimdan onun bu denli sevdigini dusunurken kestrip atmasi anlamadan dinlemeden zor geldi.

kizlar nisanlim ile yuzuk atinca cok agir konuşup beni anlamadan dinlemeden bitirdi hala ablam ve enistemle falan msjlasiyor ozel günler araciligiyla falan ben baslarda whatapp bile 24 saat cevrincii onu kontrol ederek yasadim surekli takip ettik birbirimizi buna bir son verdim ama tek bir sebep degil onlarca sebep cevre baskisi mahalle baskisi bir araya gelince cok kotu hissettim..Bu çevre nisan atmak biraz defolu kiz sendromu yaratıyor ne yazik ki ama cok sukur atlatir gibi oldum insanlardan soyutladim o dusuncedeki..evlenen arkadaslarim evlenmeyenlere acir gozlerle bakiyor 26 yasima girdim ama evlilik baskisindan da biktim.Meslegimi yapamaz oldum bu baskılardan:KK43: Olum düşüncesi cok bende olumsuz etkiler birakti yasama sebebim yok gibi ve kendimi sonunda doktorda buldum ve bana beynimle savasmamam gerektigini tibbi ihtiyac olarakta ilac verdi antidepresan basladim bu tarz sureclerden gecenler var mi bilmiyorum ben bu asamada neler yapmam gerektigini birine tekrar nasıl guvenebilrxegimi evlilik düşüncemi ertelemem mi gerektigini ya da ne kadar sure bana saglikli olacak bilemiyorum:KK43:

Ben de 26 yaşında nişan attım şimdi başkasıyla evliyim ve bebeğim var.Kİmseyi takma ve ALlahtan hayırlısını dile.ESki nişanlımla evlensem çok mutsuz bir hayatım olurdu şimdi farkediyorum ki ev tutup döşemiştik bile,nikah günü almıştık düşün travmayı.PSikiyatriste gitmekte iyi etmişsin,bence ilaçları kullan ve ek olarak spor yap,spor kafa dağıtmak için çok iyi ve mutluluk hormonu salgılanıyor spor yaparken.

yapıyorum canim 5 senedir ogretmenim devlette ama dedigim gibi meslegime odaklanamaz hale getirdiler isimden bile zevk alamaz hale geldim nisanlimin bir suru problemi vardi hepsini aşmasina yardimci oldum destek oldum iyi gunlerinde ben olamayacsgim yaninda birazda knedimi cok suçladım yasanan olaylarda hatali gordum onun yukunu atamadim sirtimdan onun bu denli sevdigini dusunurken kestrip atmasi anlamadan dinlemeden zor geldi.
tayin istesen olmaz mı
sanırım yaşadığın yer küçük bir şehir
sevgilin miydi görücü mü?

Kendini suçlama, nasip değilmiş, hayırlısı değilmiş de geç. Mutlu ol hatta nasibinde yokken bittiği için evlendikten sonra bitse daha çok sorun olacaktı. Ayrılalı ne kadar oldu? Zamanla hissizleşirsin
soyle oldu canim bu adam evlenmis 7 aylik evli kalmis bosanmis bosandiktan sonra tanistik biz ama hala tazminat davalari devam ediyordu o donemde cok destek oldum borclari vardi hic maddi yuk getirmedim 2 sene olmustu bosanali ama brn onu hic sorgulamadim bazi konularda herkesin başına gelir dedim sevdim cok ilgili ve ozenliydi aileme actim konuyu anlayisla karisladilar knedimi sevdirdi elimden gelen anlayisi sergiledim onun icin ailesi maddi olarak cok kullaniyordu herseyi gormezden gelmisim kendime cok kiziyorum hic hata kusur aramadim onda insan korlesir ya oyle olmusum nikah günü bitti benim ki imza atmadan:(

26 yash super bir yash yasinin tadini cikar.Bosh ver etraf ne diyor.elebette seveceksin karsina yeni insanalr cikacak ve hayatin deyisecek ve o zaman kadar kendini oyala yenilikler ara spora basla yoga yap ne bileyim kendini odullendir kendini sev bir sey yap. Yazik ya senin gibi genc bir kiz sen dusun bir daha 26 yasin olacakmi.İnsanalr bosanip da 3 cocukla tekrar evleniyor senmi sevmeyeceksin.Hayata guzel tarafindan bak karamsallasma

Ben de 26 yaşında nişan attım şimdi başkasıyla evliyim ve bebeğim var.Kİmseyi takma ve ALlahtan hayırlısını dile.ESki nişanlımla evlensem çok mutsuz bir hayatım olurdu şimdi farkediyorum ki ev tutup döşemiştik bile,nikah günü almıştık düşün travmayı.PSikiyatriste gitmekte iyi etmişsin,bence ilaçları kullan ve ek olarak spor yap,spor kafa dağıtmak için çok iyi ve mutluluk hormonu salgılanıyor spor yaparken.
Benim hicbirsey yoktu sadece es durumu icin nikah kiyacaktik 2 ay sözlü kaldim ben 8 aydan fazla sevgili olduk canim aile hekimiydi

Back
X