- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Nasıl gözünüzün önünde intihar ettiBenim anasınıfı öğretmenim gözümün önünde intihar etmişti ve onun dışında ruh hali hiç iyi değildi. Mesleğe devam etmesin bence çok zorluk yaşadım öğretmenimle ilgili.
Benim anasınıfı öğretmenim gözümün önünde intihar etmişti ve onun dışında ruh hali hiç iyi değildi. Mesleğe devam etmesin bence çok zorluk yaşadım öğretmenimle ilgili.
O ruh haliyle ana sınıfı öğretmenliği gibi önemli ve ciddi bir sorumluluğu yerine getirebilecek mi? Bu daha iyi bir soru.
Hemen dönmeyecektir muhtemelen tedavisi tamamlanınca psikiyatri tedavisi başlar iyileşince dönebiliyor mu diye merak ediyor annesi.Emin olmamakla birlikte dönebileceğini düşünüyorum. Ancak şahsi fikrim bir süre dönmese daha iyi olur hem onun için hem çocuklar için.
Arkadaşınıza üzüldüm ancak kimsenin çocuğu rehabilite aracı değil. İyi olduğundan emin olmadan başlamasın.
Nasıl düzeliyor başlık düzeltemedim.başlığı intihara teşebbüs etti olarak değiştirin bence
Sınıfta ve ders saatinde hap içerek intihar ettiNasıl gözünüzün önünde intihar etti
Görevine döndü mü sonra öğretmeniniz iyileşebildi mi şuanda nasıl?Sınıfta ve ders saatinde hap içerek intihar etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?