İntihar Edeni Allah Afedermii ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz fetva hattı değiliz ama Google a yazarsan affetmeyecegini okursun. Ayrıca soruyu neden sordun bilmem ama intihar gibi düşüncelerin varsa acil profesyonel destek al

arkanda gözü yaşlı annen baban ailen kalacak sen hem gunah işlemiş olacaksın hemde ölmüş olacaksın değmez yapma.

Çocuğum git destek al, burnun yüzünden intihar düşünmek ne Allah aşkına? Can dediğin boyle saçma nedenlerden dolayı vazgeçilerek kadar basit birşey değil. Çaresiz olsan diyeceğim ki çaresizlikten saçmalıyorsun ama ruh halin normal değil belli ki. Ya da sürekli intihar konuları açıp bizimle dalga geciyorsun

Öncelikle umarım istediğin buruna kavuşursun. Ama intihar gereksiz olur.
Yüzü kezzapla yakılan Bergen bir tarafini kapattı diğer tarafına makyaj yaptı süslendi bebek gibiydi.. tek bacağı olmayan Neslican sonuna kadar kendini sevdi. Kırmızı rujuyla ameliyatlarina girdi. Bir sürü fenomen var görsel olarak bir yerlerini beğenmeyen ama yine de her sabah kalkıp kendisi için güzel bir şeyler yapan:) ve hepsi inan bana çok güzeller. Kadın çünkü güzel bir şey :)

Ciddi olamazsin, burnu yüzünden mi intihar etmek istiyormuş? Şok içindeyim. Tövbeler olsun.
Evet bundan 7-8 ay önce burun estetiği konularına bakarken burnunun çok kötü yapıldığını, doğal yüzünün çok güzel olduğunu ama doktorun mahvettiğini söylüyordu sürekli konu sahibi. Önceki konularda bu yüzden intihar etmek istediğini yazmış evden çıkmıyormuş

Ne burunmuş arkadaş yirmi tane konu actin. Eli kolu olmayanlar var yuzu yanmislar var ozek gereksinimli bireyler var. Guclu olmaya calismak guclu olmak bu kadar mi zor ?? Git estetik ol cabala en kolayi senin icin olmek mi ?? Ay gucsuz insana tahammul.edemiyorum.

Güçsüz olduğum her an'da şöyle kendime getirilmek isterim:)

Allah İntihar Edeni Affedermii ?
İntiharın günahına gelene kadar Allah'ın yarattığı burun yüzünden canına kıymak ne anlama geliyor onu bir düşün... git yaptır burnunu ya da yaptırma.. beni intihardan vazgeçirin paylaşımı bu.. insanları gece gece buhrana sokunca burnunuz istediğiniz şekle girmez..

GOogle amcaya yazsa intihar etmek vs diyensorularinin cevabini alir dikkat cekmek icin mi yapiyosun napiyosun kac yasindasin büyü biraz yaaa ölmek ne demek yatalak kac yildir yuruyemeyen adamlar var. Allah ele gune muhtac etmesin. Silkelen....

Psikolojik olarak hasta ya da bizimle acayip kafa buluyor... yada belki güzelliğine çok takintilidir ve tıpta bunun bir adı vardır..

Hakaretleriniz icin hepinize tesekkur ederimm evet başarısız bir burun ameliyati gecirdim alısamadim ama bugun actigim konu burun konusu değildi insanca bir soru sordum Ayrica birini intihardan vazgecirmek kötü bisey olmasa gerek .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…