En büyük günahlardan.Allah İntihar Edeni Affedermii ?
Ciddi olamazsin, burnu yüzünden mi intihar etmek istiyormuş? Şok içindeyim. Tövbeler olsun.Önceki konularınızda burnunuz yüzünden intihar etmek istediğinizi yazmışsınız. Yapmayın lütfen korkutmayın bizi. Değer mi gerçekten canınıza?
Evet bundan 7-8 ay önce burun estetiği konularına bakarken burnunun çok kötü yapıldığını, doğal yüzünün çok güzel olduğunu ama doktorun mahvettiğini söylüyordu sürekli konu sahibi. Önceki konularda bu yüzden intihar etmek istediğini yazmış evden çıkmıyormuşCiddi olamazsin, burnu yüzünden mi intihar etmek istiyormuş? Şok içindeyim. Tövbeler olsun.
Ne burunmuş arkadaş yirmi tane konu actin. Eli kolu olmayanlar var yuzu yanmislar var ozek gereksinimli bireyler var. Guclu olmaya calismak guclu olmak bu kadar mi zor ?? Git estetik ol cabala en kolayi senin icin olmek mi ?? Ay gucsuz insana tahammul.edemiyorum.
İntiharın günahına gelene kadar Allah'ın yarattığı burun yüzünden canına kıymak ne anlama geliyor onu bir düşün... git yaptır burnunu ya da yaptırma.. beni intihardan vazgeçirin paylaşımı bu.. insanları gece gece buhrana sokunca burnunuz istediğiniz şekle girmez..Allah İntihar Edeni Affedermii ?
Psikolojik olarak hasta ya da bizimle acayip kafa buluyor... yada belki güzelliğine çok takintilidir ve tıpta bunun bir adı vardır..GOogle amcaya yazsa intihar etmek vs diyensorularinin cevabini alir dikkat cekmek icin mi yapiyosun napiyosun kac yasindasin büyü biraz yaaa ölmek ne demek yatalak kac yildir yuruyemeyen adamlar var. Allah ele gune muhtac etmesin. Silkelen....
İntiharın günahına gelene kadar Allah'ın yarattığı burun yüzünden canına kıymak ne anlama geliyor onu bir düşün... git yaptır burnunu ya da yaptırma.. beni intihardan vazgeçirin paylaşımı bu.. insanları gece gece buhrana
Hakaretleriniz icin hepinize tesekkur ederimm evet başarısız bir burun ameliyati gecirdim alısamadim ama bugun actigim konu burun konusu değildi insanca bir soru sordum Ayrica birini intihardan vazgecirmek kötü bisey olmasa gerek .GOogle amcaya yazsa intihar etmek vs diyensorularinin cevabini alir dikkat cekmek icin mi yapiyosun napiyosun kac yasindasin büyü biraz yaaa ölmek ne demek yatalak kac yildir yuruyemeyen adamlar var. Allah ele gune muhtac etmesin. Silkelen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?