ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
ESki konularina baktim da normal degil yaPsikolojik olarak hasta ya da bizimle acayip kafa buluyor... yada belki güzelliğine çok takintilidir ve tıpta bunun bir adı vardır..
Sana binlerce yorum yapilmis actigin 30 konuda ogutler verilmis. Farkinda misin ?Hakaretleriniz icin hepinize tesekkur ederimm evet başarısız bir burun ameliyati gecirdim alısamadim ama bugun actigim konu burun konusu değildi insanca bir soru sordum Ayrica birini intihardan vazgecirmek kötü bisey olmasa gerek .
Kaç yaşındasın sen 15 yaşında ergen mi? Burun yüzünden intihar edilir mi? Millet kaza geçirip sakat kalıyor uzuvlarıni kaybediyor intihar etmiyor.intihar edince sanmaki herşey bitiyor.orada sonsuz bir hayat var yaptıklarımızın bedeli var .orda acı çekince nereye kaçacaksın acaba?orda tekrar ölümde yok.Allah İntihar Edeni Affedermii ?
Kimse kendine bisey yapma diye ekstra ilgi göstererek yalvarmaz. Olan annene ailene olur. Ölüm ve yaşam kişi iradesindedir. Yani sen bilirsin sonucu. Bence git bi kahve yap kendine güzel bir de film aç izle kafan dağılsınHakaretleriniz icin hepinize tesekkur ederimm evet başarısız bir burun ameliyati gecirdim alısamadim ama bugun actigim konu burun konusu değildi insanca bir soru sordum Ayrica birini intihardan vazgecirmek kötü bisey olmasa gerek .
Şey bu ver bana ilgiPsikolojik olarak hasta ya da bizimle acayip kafa buluyor... yada belki güzelliğine çok takintilidir ve tıpta bunun bir adı vardır..
Dismorfofobi diye bişey varmış bak tıpta. Belkide buna yakalandı garibim.Şey bu ver bana ilgi
Geçmiş olsun. Allah affetmez intiharı. Öyle bir seçenek sunmuyor. Affetse eder misin? Tek engel bu mu? Yaşamayı seviyor musun biraz acaba?Hakaretleriniz icin hepinize tesekkur ederimm evet başarısız bir burun ameliyati gecirdim alısamadim ama bugun actigim konu burun konusu değildi insanca bir soru sordum Ayrica birini intihardan vazgecirmek kötü bisey olmasa gerek .
Farkında olsa 31. Konuyu açmaz bence.Sana binlerce yorum yapilmis actigin 30 konuda ogutler verilmis. Farkinda misin ?
Hakaretleriniz icin hepinize tesekkur ederimm evet başarısız bir burun ameliyati gecirdim alısamadim ama bugun actigim konu burun konusu değildi insanca bir soru sordum Ayrica birini intihardan vazgecirmek kötü bisey olmasa gerek .
Hem fikirlerimize saygı duymayip hem de seni ikna etmemizi mı bekliyorsun? Benim ikna etmek gibi bir vazifem yok. İnsanlar özgürdür...Hakaretleriniz icin hepinize tesekkur ederimm evet başarısız bir burun ameliyati gecirdim alısamadim ama bugun actigim konu burun konusu değildi insanca bir soru sordum Ayrica birini intihardan vazgecirmek kötü bisey olmasa gerek .
İlk sayfayı okudum bence sen intihar etmek istemiyorsun vazgeçirilmek istiyorsun derdini güzelce yaz varsa çaresi bulalım bu şekilde hiçbir çözüm bulamazsın ayrıca doğal halin çok güzeldi madem neden ameliyat oldun belanı mı aradınAllah İntihar Edeni Affedermii ?
Amin...valla ne diyim Allah islah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?