İntihar etme korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gokceyaren41

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
137
6
16
25
Merhabalar ben çok kötü durumdayım arkadaşlar lütfen bana bi yol gösterin geçtiğimiz Ekim ayında kendime ve sevdiklerime zarar vermekten çok korkuyorum bazı zamanlar geçse de ataklar haftalar sonra tekrar başlıyor ve daha kötü bir seviye de başlıyor sanki yüksekten kendimi atıcam ve kendimi tutamıcam diye çok korkuyorum yapmak istemiyorum asla ama ya istersem diye de korkuyorum ölürsem de birşey olmaz sadece ölürüm diye kendimi rahatlatıyorum salak gibi asla istemiyorum eskiden çok mutluydum neden böyle oldu bilmiyorum bu durumu yaşayan varsa nolur dönüş yapsın yardım etsin ALLAH RIZASI İÇİN

Psikıyatriste gittiniz mi? Okb gibi görünüyor. Mutlaka gidin. Bunlar sadece düşünce ve her düşünceyi ciddiye almamalısınız. Çok geçmiş olsun.

Hemen bir pisikiyatırdan randevu alın. düşünceleriniz asla normal değil. Tedavi şart görünüyor.

Doktordan yardim alin cnm kimse net bir yardim edemez sana . Kendini seviyorsan geciktirmeden devlet hastanesinin psikiyatrdan destek al. Zaman zaman cogu insanda olur bu seyler kimi kolay atlatır kimi istenmeyen seyler yapar . Hepimiz insanız hepimizin derdi acısı sorunu asmakta zorlandığı konuları vardır.

Psikıyatriste gittiniz mi? Okb gibi görünüyor. Mutlaka gidin. Bunlar sadece düşünce ve her düşünceyi ciddiye almamalısınız. Çok geçmiş olsun.
Doktordan yardim alin cnm kimse net bir yardim edemez sana . Kendini seviyorsan geciktirmeden devlet hastanesinin psikiyatrdan destek al. Zaman zaman cogu insanda olur bu seyler kimi kolay atlatır kimi istenmeyen seyler yapar . Hepimiz insanız hepimizin derdi acısı sorunu asmakta zorlandığı konuları vardır.
Sa ki geçmeyecek gibi sizce geçer mi

Gecer tabi, dua et . Hic bir ölüm acısı ilk gun gibi mi kalıyor. Imtihan dünyasındaki yiyip içmeye gezmeye uremeye gelmedik buraya . Beni böyle yikildigim dibe çöktüğüm zamanlarda, "biz sizi size imtihan kıldık" ayeti ayağa kaldırır. Objektif bak inan senden daha kotu daha dipte olan insanlar var. Mesela savaşın ortasındaki cocuklar kadinlar su yok ekmek yok ilac yok yasam hakları elinden canice alınıyor.

Bazı durumlarda ilaç tedavisi çok iyi geliyor. Size en uygun tedavi biçimini o bulabilir. Hiç beklemeyin. Hemen randevu alın. Ve olumlu düşünün ve kendinizi öyle programlayın ki içerden destek gelsin size.

Gecer tabi, dua et . Hic bir ölüm acısı ilk gun gibi mi kalıyor. Imtihan dünyasındaki yiyip içmeye gezmeye uremeye gelmedik buraya . Beni böyle yikildigim dibe çöktüğüm zamanlarda, "biz sizi size imtihan kıldık" ayeti ayağa kaldırır. Objektif bak inan senden daha kotu daha dipte olan insanlar var. Mesela savaşın ortasındaki cocuklar kadinlar su yok ekmek yok ilac yok yasam hakları elinden canice alınıyor.
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu yorumlarınız çok iyi geliyor benim gibi bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X