İntihar etmek isteyen

:) teşekür ederim bende özellikle senin ve tamtatam mıydı :) rumuzu yanlış yazmayım :) ikinizin yorumları hoŞuma gidiyor:) tamtatam bazen sert çıkışlar yapabiliyor ama senin ılımlı yaklaştığın Konu oldukça fazla:) hadi bakalımmm herkeze hayırlı uğurlu olsun umarım dikkatli yazma okuma işlemleri basarıyla tamamlanr:16:
( şimdi hata yaptım Allahım :d)
telefondanmi şuam yazıyorsun yoksa pc'mi? Hiç cakdirma melek :17: yanlış anladım:9:
Hani sen dogru yazar okuruz dedin ya:D, bende ben tele geçince mesela bir yazmak isterim 'bur' olur ve dikat etmezsem, fark etmezsem bu tür yanlışlar oluşuyor. Pc ' arkasına geçincede küçük harfleri fallan kulanamiyorum. Birazsi bir yogun oluyor, bir sakın, bu yüzden dikattim dağıla biliyor:)) :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 14 yaşındayken bir kutu kalp ilacı içip intihara kalkışmıştım.
Çocuktum daha tabi.
İçtikten sonra korkmuştum annemi aramıştım çalışıyordu
Hastanede burnumdan bir boru soktular mideme kadar.canlı canlı boşalttılar midemi.
çok kötü bi deneyimdi.
Ama bir daha ne olursa olsun kendimi öldürmeyi hiç düşünmedim.

İnsanları kendi canına kıymaya sürükleyenler utansın.
kıyamam..! Öyleyse cok şansliymişsin, annene ulaşamaya bilirdinde! Ama bur daha düşünmemen cok guzel! Mahlesef bazı kadınlarımız ilk deneyimlerinden sonra daha cok cesaret alıyorlar, ama senin gibi yaşamla ölümün arasındaki farkı kavraman cok dogru! Oyun gibi başlar, ama sonra bir bakarsinki, karanlık bir cukurdasin.

düsünsenize ne tuaf, Aysegül, ilk intiharı 3 katdan atlıyor ve pek başarılı olamıyor, bacağında kalıcı bir hasardan başka! 2'ci intiharı yapmamış olsaydı, hayatı boyunca o hasarla yaşayacakdi..

kıyamam..! Öyleyse cok şansliymişsin, annene ulaşamaya bilirdinde! Ama bur daha düşünmemen cok guzel! Mahlesef bazı kadınlarımız ilk deneyimlerinden sonra daha cok cesaret alıyorlar, ama senin gibi yaşamla ölümün arasındaki farkı kavraman cok dogru! Oyun gibi başlar, ama sonra bir bakarsinki, karanlık bir cukurdasin.

düsünsenize ne tuaf, Aysegül, ilk intiharı 3 katdan atlıyor ve pek başarılı olamıyor, bacağında kalıcı bir hasardan başka! 2'ci intiharı yapmamış olsaydı, hayatı boyunca o hasarla yaşayacakdi..

Bir kere bunu denedikten sonra ailenin tutumuda önemli.
Bir insanın kendini öldürmeyi denemesinden daha önemli bir sorun olamaz.
Ben üvey babam yüzünden yapmıştım bunu.sonrasında annem üvey babamdan boşandı hemen.Gerçi sonrasında mükemmel bir hayatım olması ama dediğin gibi ben o çizgiyi hissettim.ölecekmiş gibi düşünmekle öleceğini hissetmek arasında gerçekten çok fark var.
Ama ne olursa olsun tedavi şart.küçük ya da büyük kendini öldürme düşüncesi çok ağır bir psikolojik sorundur.

Bir kere bunu denedikten sonra ailenin tutumuda önemli.
Bir insanın kendini öldürmeyi denemesinden daha önemli bir sorun olamaz.
Ben üvey babam yüzünden yapmıştım bunu.sonrasında annem üvey babamdan boşandı hemen.Gerçi sonrasında mükemmel bir hayatım olması ama dediğin gibi ben o çizgiyi hissettim.ölecekmiş gibi düşünmekle öleceğini hissetmek arasında gerçekten çok fark var.
Ama ne olursa olsun tedavi şart.küçük ya da büyük kendini öldürme düşüncesi çok ağır bir psikolojik sorundur.
Demek gercekdende hal, halı anlıyormuş..

Bak, sende bizim bakdigimiz o pencereden bakiyor,aynı düşüncelere yanasın.
benimde ne yazikki hiç hoşuma gitmiyor, inanmıyorsanız ve öyleyse daha cok eylendiriyorlar ama, fake olmayan konularda bile israrla kandildiklarini söyleyip, konu sayibine saldırıyorlar..

demeki, o tür konular gercekden cok ilgi çekiyor olmalı, ama bari aradaki o farkı görüp, emin olduklaridan sonra bir suçlama olsa.

ben de fake olan konularda eğleniyorum yorum yaparken dalga geçiyorum
ama burdaki çoğu konuya gerçek olduğu fake diye sürekli eleştirip altında birşeyler arayanlar çok yani
elle tutulur birşey yok ama konu fake deniliyo sürekli
hadi gerçekse konu sahibine haksızlık değil mi
konuyu işgal edip bazı insanların da kafasını karıştırıyolar

konu sahibi zaten dertli bi de bunlara laf yetiştirmeye çalışıyo
zaten söylediklerine de inanmıyolar

ve şu da dikkatimi çekiyo
benzer konular da tanıdıkarı eski üyeler sorunlarını paylaşınca
gayet kibar cümlelerle ifade ediyolar. sürekli aynı fikirde oluyolar.
ama yeni biri konu açınca direk saldırgan bi tavır alıyolar

insanlar sırf konu açabilmek için de yeni üye olmuş olabilir sonuçta
belki normalde sadce yorumları takip ettiği için üye olmuyodur

( şimdi hata yaptım Allahım :d)
telefondanmi şuam yazıyorsun yoksa pc'mi? Hiç cakdirma melek :17: yanlış anladım:9:
Hani sen dogru yazar okuruz dedin ya:D, bende ben tele geçince mesela bir yazmak isterim 'bur' olur ve dikat etmezsem, fark etmezsem bu tür yanlışlar oluşuyor. Pc ' arkasına geçincede küçük harfleri fallan kulanamiyorum. Birazsi bir yogun oluyor, bir sakın, bu yüzden dikattim dağıla biliyor:)) :16:

:1::1: ay alemsin perim ya

lisede bir arkadaşım intihar etmişti üstelik erkek asmıştı kendini çok şaşırmıştım gayet mutlu gözükürdü karşılıksız bi aşkın kurbanı olmuştu yıllar geçti hala çoğu zaman aklıma gelir.intihar edicek insanlar arkadaşın dediği gibi mutlaka daha önce söylerler o evinin duvarına yazmıştı arkadaşlarıyla beraber kaldıgı evin..

Yağmurcum başlığa öyle bir yazmışsın ki :27:
İntihar etmek isteyen beri gelsin dedim içimden gülerek :1:

Bahsettiğin kişiyi ya görmedim yada hatırlamıyorum :26:
Biri intihardan bahsediyor ise aklında buna dair bişeyler var demektir.
Genelde zayıf karakterli insanların intihara yeltendiği söylenir.
Katiyen katılmıyorum :20:
Yaşamayan zor anlar.
Kimbilir neler geçiyor aklından neler düşünüyor ki intihar ediyor insan.

ben de her konuya fake yazıp sürekli yorum yapmaya devam edenleri anlamıyorum
bariz fake olanlar bi şekilde anlaşılıyo zaten
inanmıyosan yorum yapma o zaman
benim anlamadığım normal konulara bile sürekli bu fake yazıyolar
burda başka demiş burda başka demiş diyolar konunun tümünü takip etmeden

insanlar en ince ayrıntısına kadar anlatamıyo bazen
sordukça birşeyler yerine oturuyo
ama insanlar sürekli beni rahatsız eden birşeyler var
yok ben inanmıyorum böyle birşey olacağına gibisinden yorum yapıyolar
insanlar açıklama yapsa da inanmıyoruz diyip çıkıyolar
ama sayfalarca aynı yorumları görüyoruz

konu sahibini bırak ben bile sinir oluyorum bazen
tamam insanları kandırmaya çalışanlar var onlar anlaşılıyo bi süre sonra
herkese potonsiyel şüpheli gözüyle bakmakta saçma bence
özellikle de böyle hassayeti yüksek konularda inanmıyosanız yorum yapmayın

Evet simonum sana sonuna dek katılıyorum :13:
Buaralar laçka oldu iyice fake lafı.
İyice klişeleşti.:ssz:
Hadi inanmıyorsun fake yazıyorsun o zaman gelme konuya demi.
Fake yazıyor ve hala yazmaya devam ediyor.
Tamam fake olan konular var yok değil.
Ama her konuyu da bu fake kesin fake diye yargılamak da çok saçma.

lisede bir arkadaşım intihar etmişti üstelik erkek asmıştı kendini çok şaşırmıştım gayet mutlu gözükürdü karşılıksız bi aşkın kurbanı olmuştu yıllar geçti hala çoğu zaman aklıma gelir.intihar edicek insanlar arkadaşın dediği gibi mutlaka daha önce söylerler o evinin duvarına yazmıştı arkadaşlarıyla beraber kaldıgı evin..
Haklisin, kurban kendine göre intiharını bir şekilde açıklıyor, erkekde olsa kızda olsa bazen birbirimizi iyi dinlememiz ve ciddiye almamız gerekiyor. Diyorlar ya, intiharı daha cok, özgüveni olmayanlar daha cok görülüyor? Bunada katılmıyorum çünkü, piskojisi bozulmuş olan herkez yapa bilir! O an hiç bir şeyden korkmuyor ve ne yazsikki Allah'ın olduğunu bile unutuyorlar, yoksa önce Allah'a sığınmış olur ve Allahdan korkmuş olurlardı. Cok ilginç bir piskoleji yaşiyorlarki, arkasında burakdiklarini (aile) bile düşünemiyorlar. Yani bende düşünemiyorumda, cehennemde daha cok acı çekmekten, ailemin çekeceği aciyi düşünüyorum, sırf bu yüzdende yapamazdim...

Yağmurcum başlığa öyle bir yazmışsın ki :27:
İntihar etmek isteyen beri gelsin dedim içimden gülerek :1:

Bahsettiğin kişiyi ya görmedim yada hatırlamıyorum :26:
Biri intihardan bahsediyor ise aklında buna dair bişeyler var demektir.
Genelde zayıf karakterli insanların intihara yeltendiği söylenir.
Katiyen katılmıyorum :20:
Yaşamayan zor anlar.
Kimbilir neler geçiyor aklından neler düşünüyor ki intihar ediyor insan.

Evet simonum sana sonuna dek katılıyorum :13:
Buaralar laçka oldu iyice fake lafı.
İyice klişeleşti.:ssz:
Hadi inanmıyorsun fake yazıyorsun o zaman gelme konuya demi.
Fake yazıyor ve hala yazmaya devam ediyor.
Tamam fake olan konular var yok değil.
Ama her konuyu da bu fake kesin fake diye yargılamak da çok saçma.

Bende bir an benim o tür düşünceleri, düşündüğünü anlamıştım:27:
iyice klişeleşti işte, okuyun ve geçin ama sanki bazen eylence arıyorlar :ssz:

Dedin ya hani intihar mesajları yazdı buraya diye..
Kimdi o.Konusu hala var mı merak ettim :44:
GGSA'cim konusu duruyor:) kulanci ismi sima 123, başlık isim: İnitihar etmek istiyorum. Cok uzaklara gitmekten

bak bakalım kendini bula bilecekmisin:))

Ama aysegulu kast ediyorsan o başka bir kulubde. Haberlerde gösterdiler ama iyi göremedimki

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende okuyorum dünden beri bu haberi hatta faceden profiline baktim, videolarini falan izledim.baya bi alkole düskünlügü varmis, alkolün etkisiylede böyle biseyi yapmis olmali. En son da facesine yazmis bazen 3. kat yetmez en güzel 6. kati diye :(
Cok üzüldüm arkadaslari hic mi anlamadi onun halinden engel olabilirlerdi belki :(

Allah affetsin :( onu bu duruma getirenlerde Allahimdan bulsun.

Son düzenleme:
sanırım şiir ile karışık derdini anltan arkadaştan bahsediyorsunuz, kimileri fake dedi kimileri inanmadığını yazdı kimileri anlatış şekliyle daga geçti... herkes bazı sıkıntılar karşısında ölümü isteyebiliyor öyleyse neden dalga konusu oluyor neden inanmak bu kadar zor geliyor . hergün haberlerde duyuyoruz intihar haberlerini benim öz dayım da 3 sene evvel intihar(boğazını keserek) etti. Rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın. en çok bu durumdaki arkadaşlara destek vermeliyiz ,destek olmalıyız

Kastettiğim bu siteden derdini anlatan insanların üzerine gelinmesi, ya da her konuya fake diye atlanması filan değil yanlış anlaşılmasın ama, ben anlayamıyorum cidden sosyal medyada intiharla ilgili paylaşımlar yapan, ya da intihar etmeden önce birilerini arayan insanları, ilgi çekmeye çalışıyorlarmış gibi geliyor. Belki de bu tarz bir insanla karşılaştığım içindir daha önce bilmiyorum.

Bir de ne yapabilirsin ki gerçekten intiharı seçmiş, kafasına koymuş biri için, o yüzden o haberdeki kızın çevresini de suçlamak yanlış diye düşünüyorum, sadece daha öncede intihar geçmişi varmış, keşke ailesi daha dikkatli yaklaşsa düzgün bir yerde uzun süre tedavi görmesini sağlayabilse, gözönünde tutmak için daha fazla çaba sağlasaymış, arkadaş çevresinin elinden gelen fazla birşey yok çünkü böyle durumlarda.

sanırım şiir ile karışık derdini anltan arkadaştan bahsediyorsunuz, kimileri fake dedi kimileri inanmadığını yazdı kimileri anlatış şekliyle daga geçti... herkes bazı sıkıntılar karşısında ölümü isteyebiliyor öyleyse neden dalga konusu oluyor neden inanmak bu kadar zor geliyor . hergün haberlerde duyuyoruz intihar haberlerini benim öz dayım da 3 sene evvel intihar(boğazını keserek) etti. Rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın. en çok bu durumdaki arkadaşlara destek vermeliyiz ,destek olmalıyız
İnsanlar acımasız ne yazsikki.
Dayın ve ailesi için üzüldüm.
Ölümü biraz ağır anılarınızda korkunç hatırlanmış oldu..

bencede:) en azsindan bu konuda sakın ve iyi niyetle yaklaşmaya çalışalım. Ölüm kimseye yakışmıyor!

Back
X