İntihar etmek istiyorum artık.

Nest Nest Annem sayesinde çok hazırcı, tek başına bir iş beceremeyen biri oldum. Hep o beni doktora götürdü, hala banyomu o yaptırıyor şaka gibi :KK70: Yani bilmiyorum annem beni kendisine öyle bi alıştırdı ki. birde okuldan 16.30 gibi geliyorum ne zaman gidebilirim bilmiyorum psikoloğa falan. İltifatınız için teşekkürler o sizin güzelliğiniz :)
Becerirsin inan bana.
Bir yerden başlarsan kendine güvenin gelir, işlerini kendin halletmeye başlarsın.
Tabi keşke annen eşlik etse sana, belki biraz daha ısrarcı davranabilirsin. Seni kırmayacaktır.

Benim kızımda 15 yasında.oda dudaklarını koparıyor.dudakları paramparça edip kanatana kadar koparıyor.o halinden memnun :) boşuna üzme kendini okadarda kötü değil yüzün.elinden geldikçe ilgini başka şeylere çekmeye çalışan.zamanla bu huydan vazgeçersin.

CANIM2YAVRUM CANIM2YAVRUM O huy bendede var ya tuzlu birşey yiyince fena oluyorum :D O huydan kurtulmaya çalışıyorum bir yerde okudum ağız kanseri manseri felan birşeyler diyorlardı korktum :(

Ne güzel bir kızsın sen maşallah. Daha çok gençsin bu günlerinin kıymetini bil, ergenlik sivilcesi onlar gelip geçici kendini üzme boşuna, cildini temiz tut yeter.

İNTİHAR etmek istiyorum deyince konuyu açmamaya korktum inan tabi bu da dert ama allaha şükür çaresiz dert değil canım kıyamam daha 15 yaşındaymışsın içine attığın birşeyler varda böylemi yansıtıyosun

Bunun için mi intihar edeceksin. Tövbe yarabbim. Deli misin tatlım. Birşey yok. Geçici birşey bu.

Yaşın daha çok küçük ve cildin çok taze. Stres yapma canım geçer elbet, erken önlem al yeter ki. Hepimizin yüzü zaman zaman olmuştur böyle.

Yazdiklarini okuyunca once cok kotu olmali diye dusundum ama fotograflara bakinca hic de oyle degil. Guzel bir yuzun var. Sen sadece kendin problem yapmissin. Ergenlik doneminde hormon dengesizliginden hepimizin ya alninda ya da yuzunde boyle sivilceler olustu. Zamanla hormonlar dengeye oturdukca da yuzumuzdeki sivilceler gitti. Hala adet doneminde sivilcesi cikan bayanlar vardir. Ablamin kizi var 15 yasinda. Onun da alninda sivilceler var. Bu kadar endiselenme. Bir uzmana git ve sivilcelerine dokunmassan yara izi kalmaz ilerde. Dermatologlar ilac tedavisiyle sivilce problemini cozuyorlar. Allah dermansiz dert vermesin. Bunun icin hayata son vermeye deger mi? Sen degerlisin. Allah bile sana deger vermisken sen neden kendini degersiz hissediyorsun ki? Kendine guven. Cok tatli yuzun var masallah.

A assossss Teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz :) Tabiki geçicekler sivilceler, ama izler işte
Tedavini aksatmazsan iz kalmaz inşallah canım. Sen yeter ki kafana takıp olumsuz düşünme, çünkü benim de ergenliğim de yüzüm çok sıkıntılıydı. Ben de o dönem çok kurcaladım cildimi. Ama sonra toparladı cildim, şu an da çok şükür hiç iz yok. Bol bol su iç, içten nemlendir cildini. Maden suyuyla temizleyebilirsin. Olur olmaz kremi yüzüne sürme iyi bir cildiyeciye görün, yapabileceklerin bunlar. Zamanla geçecek inşallah.

Ya gerçekten bu deri yolma hastalığı çok yorucu birşey, iradeniz sıfır oluyor. Yüzümle oynadıktan sonra aynaya bakıyorum öyle bir pişmanlık yaşıyorum ki 'ben naptım yine?' diyorum sanki onu yapan ben değilmişim gibi. çok değişik birşey yani belki intiharlık bir durum değil ama üzüntümden gerçekten ne hissediyorsam, ne istiyorsam, ne yaşadıysam kısaca bir paragrafta anlattım. Henüz 15 yaşındayım belki gülüceksiniz belki hak vericeksiniz bilmiyorum ama resmen şu arkadaşlık ilişkileri bile tiple oluyor, gerçekten benim çevrem böyle. Babama çok düşkünümdür beni çok sever bende onu çok severim hatta annemi kıskanırım hep, annem babama sırnaşırken ittirirdim onu :D öyle işte yani ağır geliyor bana bunlar, birdaha yüzümü ellersem dövüceğini söyledi aklıma intihar gelmesinde başka ne gelsin ki? ben 2 yıldır bu şeyden kurtulmak istiyorum. kendim farketmeden yüzümü mahvediyorum babanız size 'bu suratla kimse almaz seni' dese gerçekten ne hissettiğinizi düşünün. yalnız ölmek istemiyorum, hayat arkadaşım olmasını istedim hep ben. öyle işte

Yüzüm şuan gerçekten çok kötü fotoğraftamı hafif çıkmış bilmiyorum ama ben abartmıyorum yüzümü gerçekten çok kötü yüzüm. Tenim bembeyazdır benim ama şuan harita gibi.

Masallah cok güzel bir yüzün var. O yara dediklerin bildigimiz akne yani sivilce :) sen onlari biraz oynayarak yara haline getirmissin. Tedaviyle gecer, yasin daha kücük bu kadar stres veya psikolojik bir skntin neymis bakalim:) ki bence sadece sivilcelerinle oynamayi huy edinmissin, insanin tirnaginin arasina öyle yuvarlak yuvarlak gelince birakamiyo:)
Akne tedavisinde bazen sadece kremler ise yaramiyor ve hapla tedavi gerekebiliyor, sen tekrar bi cilt doktoruna git canim.

çok tatlı bir yüzün var allah başka dert vermesın.. gecer bunlar cıldıye ve psıkologa es zamanlı gıt belkı ızlerı kalır cok oynadıgın ıcın. bende kendımı tutamaz sıvılcelerımı sıkar yuzumu ne hale getırıdım ama suan cıldımde bır sorun yok bır kac sıvılcenın ızı kaldı sadece onuda ınan kımse gormuyor..

sımdı vucudundakı degısıklıklere takılıyorsun donemın geregı ondan cok rahatsız edıyor 5 yıl sonra bunları hatırlamaz hatırlatılıncada gülersin :)

kendıne ıyı bak sana bırsey olmasın !

cnm sıkıntıyı dışa vurma yolun bu oluyor yani hastalığın bu.ne zmn ne olayla başladı bunu saptasan ve ayrıca bir psikiyatriye gidersen bence kısa sürede iyileşirsin bence.

aquarius24 aquarius24 teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz. yüzümde herşey var ya iz sivilce yara ortaya karışık :D pek gamsız biri değilimdir gerçekten en ufak şeylere üzülen biriyimdirde suratımı böyle görünce ister istemez kötü oluyorum işte :) hap içemiyorum bu arada anneme de söylemiştim şey demişti sen yüzünle oynarsan hapla mapla geçmez felan. onla alakası olmadığını söylesemde beni dinlemez :)

ra_punzel ra_punzel teşekkürler inşallah :) izler için öncelikle sivilcelerimin tedavisi gerekiyor fakat oda şuan mümkün değil gibi. izlerle yaşayacağım herhalde :) sizde kendinize iyi bakın teşekkürler yeniden

Back
X