İntihar etmek istiyorum artık.

@blondgunes Cildimi ilk defa böyle kötü gördüm bilemiyorum belki abartıyorumdur.. Doğru söylüyorsunuz, belki önümde çok güzel bir hayat var ama işte ne bileyim sanki bu şeyi yıllardır çekecekmişim gibime geliyor bazen. Düşüncesi bile kötü. Psikoloğa gidebilirsem, yazarım buraya teşekkürler :)

aseeg aseeg Çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz, intihar kelimesini birdaha ağzımada almayacağım. Sabretmekten başka çarem yok, yüzüme iyi bakacağım. Rahatlattınız teşekkürler :)

Guzel kiz.. kendini uzme canim benim ergenlik sende söylüyorsun bu gecer gider.cilt yenileyici kremler var eczanede.intihar cozum değil,ne acilar var..

Halamın ergenlikte sivilceler falan vardı sonra onlar yer ettiler yüzünde falan baya kötüydü durumu ama sonra bir tedavi şimdi bebek poposu gibi suratı:) sıkıntı yapma düzelir inşallah güzelliğini böyle takıntılarla harcama yıllar geçiyor hayatını yaşa sen bu zamanlar bir daha geri gelmiyor :KK15:

Baktım Didemcim hiçte midem bulanmadı sadece anlayamadigim şey bu kadar güzel bir kız neden kendine bunu yapar ?
Lütfen bu güzelliği artık bozma

Merhaba ablalarım,
Adım Didem, 15 yaşında sıradan bir kızım. Sorun şu ki Dermatilomani hastasıyım yani Deri Yolma Hastalığı. Ergenlik felan gelince işte, yüzümü yolmaya başladım. İstemsiz oluyor bütün bunlar. Hergün ağlıyorum ama hergün, derslerime çalışamıyorum. Babam yüzüme hakaret ediyor, kızıyor bağırıyor yüzümü bu hale getirdiğim için. Ama engel olamıyorum bu psikolojik birşey. Gerçekten artık intihar etmek istiyorum. Bu suratla kim yaşamak ister ki? Merak edenler ablalarım olursa diye fotoğrafımı koyuyorum. Bakmanızı tavsiye etmem aslında mideniz bulanabilir. Dinlediğiniz için teşekkürler öylesine içimi dökmek istedim :)
Bu aşılabilir birşey ablacım babanın hakaretleri ağırına gidiyorsa uyarabilirsin ve intihar etmek acizlerin işi maneviyatına önem ver,geliştir

BinbirRenk BinbirRenk teşekkür ederim. çok haklısınız, aslında konuşsamda birşey değişceğini sanmıyorum ama kendimi hazır hissedersem konusabilirim belki..

Güzel haberlerini bekliyoruz canım hepimiz. Bir gün bunu nasıl düşünmüşüm diye kendine güleceksin. Hayat hep gülsün sana:KK50:sen hayata gülerek bakarsan o da sana gülecektir ayna gibi düşün. Negatif düşünceleri at kafandan.

Ayol bu kadarcık cilt kusurundan mide bulanır mı? 28 yaşında koca kadınım hala sivilcem çıkıyor. Bence sıkıntılı bir görüntü yok. Ama senin yaşında ben de takardım kafama cildimi. Sallamamanı tavsiye ederim ama çok rahatsızan antialerjik bir fondötenle her şeyi çözer. Eczaneye gidip öneri isteyebilirsin. Bir de süslüsözlük diye bir site var. Makyaj cilt bakımı ile ilgili bir sürü yorum var. Ama tekrar ediyorum rahat ol :KK19:

Merhaba ablalarım,
Adım Didem, 15 yaşında sıradan bir kızım. Sorun şu ki Dermatilomani hastasıyım yani Deri Yolma Hastalığı. Ergenlik felan gelince işte, yüzümü yolmaya başladım. İstemsiz oluyor bütün bunlar. Hergün ağlıyorum ama hergün, derslerime çalışamıyorum. Babam yüzüme hakaret ediyor, kızıyor bağırıyor yüzümü bu hale getirdiğim için. Ama engel olamıyorum bu psikolojik birşey. Gerçekten artık intihar etmek istiyorum. Bu suratla kim yaşamak ister ki? Merak edenler ablalarım olursa diye fotoğrafımı koyuyorum. Bakmanızı tavsiye etmem aslında mideniz bulanabilir. Dinlediğiniz için teşekkürler öylesine içimi dökmek istedim :)
bende saç dibimdeki derileri yoluyorum hemde 10 yaşından beri falan takribi 26 yıl yani, hastalıkmıymış o , ben genelde düşünce halindeyken yapıyorum farketmeden elim kafamda ,bende zaten bissürü psikolojik hastalık mevcut birini daha eklemişim haberim yok :((
kuzum dert etme 15 yaş ne ki o cildin kaç kere yenilenir, yaşlandık biz onun geri dönüşü yok demedi deme :))))

Back
X