İntihar etmek istiyorum artık.

Otuzuma yaklaştım hâlâ sivilcem çıkar:KK45:
Mide bulandırıcı filan değilsin bir kere bu konuda anlaşalım ;-)
Gayet de güzel kızsın, yeterki kendinle uğraşma e mi:KK54:

Kızımın yüzü daha beterdi senin ki yine iyi geçti şimdi prenses gibi oda aynı yollardan geçti ,,,
geçecek sabırlı ol

P paydujka Teşekkür ederim. evet biliyorum benim derdim baska dertlerin yanında bir hiç kalabiliyor.İntihar edilcek bir durum yok belki ama buda bana göre çok acı ne yapabilirim ki :(

Oda epey çekti aynen senin gibi yüzünü gizlemek için uzun şapkalar giyerdi birde evden dışarı çıkmazdı en kötüsü arkadaşları onunla alay ederdi ama şimdi hepsinden daha güzel manken gibi onu eleştirenlerde şişman,sıska, çirkin
ema1 ema1 çok sevindim onun adına. teşekkür ederim, inşallah çabucak geçer benimde :)

Canım benim öncelikle dedikleri gibi hiç de kötü görünmüyor bu bir.
Yine de dertleşmek için buraya gelmişsin bu çok güzel bu iki.
İntiharmış filanmış bunları hiç duymamış olalım.
Bence sen annenle babanla anlaş,evet ben bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum de ve bir uzmandan gerekiyorsa hep beraber gidip yardım alın.
Lütfen kendini üzme.Çok hoş genç bir kız olacaksın.Bugünler geçecek.Güleceksin sonradan..
Bu arada benim de cildim yaşıma rağmen hem de o kadar sorunlu ki iş işten geçmeden gücüne güven, yapabileceğine inan ve çözüm bul.
Dualarımız seninle:)

Düzelecek ama daha fazla uğraşma yüzünle. Bende de aynısı senin yaşındayken vardı göğsümle boynum arasını yoluyordum tek fark.
Büyüklerim çok uyarıyordu annem de "hastalık bu biliyorsun değil mi" derdi hep durduramazdım kendimi üzülürdüm de cildime.
Sonuç olarak üniversitede kendi kendime yavaş yavaş bıraktım çünkü gerçekten dekolteli hiçbir şey giymek istememeye başlamıştım artık.
Eğer istersen annenle birlikte bir psikiyatriste git stres çok etkili olabilir bunu daha çok yapmanda. Benimki nedendi bilmiyorum ondan yanlış yönlendirmek istemem. Ayrıca dermatologla da görüş ki izler ve yaralar icin yardımcı olsun...
Benim hiç izim kalmadı bu arada bir yılın ardında hepsi iyileşmişti. Ama yanakta nasıl olur bilmiyorum.

Böyle şeylere canını sıkma her şey kendinde bitiyor. :)

Bence sen biraz abartmışsın okadarda vahim gözükmüyor hem ne intaharıymış öyle bu günlerde geçecek ve sen belkide bu yazdıklarına güleceksin tedavi oluyosundur muhtemelen sakın bırakma olur mu hayata sıkı sıkı tutun daha çok küçüksün
Hep şu sözü söylerim kendime 'dibe vurmadan asla düze çıkamassın '

ah tatlım benim yanımda olsaydında o masum yanaklarından öpseydim hepsi geçer ergenlikte olur öyle kafana taktıkça çoğalır dert etme sakın düzelir inşallah

Çok uğraşıyordu kaç sabun ilaç denediysek düzelmedi ondandır kızım makyajı diğer kızlardan erken öğrendi her önümüze gelen kadın ya ilaç tarifi yada doktor ismi veriyordu bu sokakta dahi başımıza geliyordu kızımda çok üzülüyordu tanımadığı insanlar ona gelip acımalarından akıl vermelerinden bıkmıştı çok zor dönem seni anlıyorum ben çekmeyen bilmez
ema1 ema1 maşallah :) oda yüzüyle uğraşıyormuydu yoksa kendi halinemi bırakırdı

ema1 ema1 :KK43: Çok yorucu gerçekten.. bu arada internette sivilce izlerine sahip insanlar konu açıyor onların nasıl oluşmuşki? Cilt yapısındanmı kaynaklanıyor acaba. bende de iz kalırmı ki

Back
X