İNTİHAR etmek istiyorum

Noname91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
180
98
103
33
Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?

Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle girmedim
haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?

hiçbir şey için böyle bir ruh hali içine girmedim, hele ki evlilik için
siz ölmeyi ne zannediyorsunuz ya?

bu kaçıncı intihar edeceğim konusu, hepsi de erkekler için, sevgililer için
genç kızlarımızın halleri içler acısı
kendilerine ait bir dünyaları yok, varsa yoksa sevgili
yazık ya,vallahi yazık
çok üzülüyorum

Tek iliski odakli yasarsan boyle olabilir.
Okuyabilirsin calisabilirsin.

Belki seni birakan kisi seni daha buyuk uzuntulerden kurtardi seni sevmemis kimse de birbirini sevmek zorunda degil boyle dusunursen yogun duygulardan uzaklasirsin.

Eger seni kandirip umutlandirdiysa da kendi kaybeder bir gun cikar acisi ondan merak etme belki de kendine uygun birini buldu tencere kapak misali.

Sen onune bak gordugun her seye aldanma gorundugu gibi olmayabilir.
Mutlu diyorsun belki degildir bilemezsin olsa da sen kendine bak o seni unuttu sen hala onu dusunuyorsun.

Bu dünyaya imtihan olmak için geldik.Siz de böyle bir imtihan yaşıyorsunuz demek ki..Sabredin emin olum güzel günler gelecektir

sen ölsen sanıyor musun ki en ufak vicdan azabı çekecekler?? tam aksine, iyi ki kurtulmuşum o sorunlu kızdan diye düşünecek, evlensem benden bilinecekti kim bilir psikolojisi denecek.

kalk ayağa ve bir yetişkin gibi davran. hayatına kaldığın yerden devam et.

Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
Neden mutlulugu illa bir erkege bagliyorsunuz?

Yaşınız kaç acaba ? Eğitim durumunuz nedir?
Bi kadın olarak maddi ihtiyaçlarınızı sağlayabilecek yetkinlikte misiniz? Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyor musunuz da evlenmeye taktınız?
Hayatta kocadan çook öncelikli şeyler var...

Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık

Önce bi kendine gel toparlan. Senin değerin kimsenin hayatına kararlarına bağlı değil. Duygularının düşüncelerinin kontrolünü eline al. Kimse mutsuz depresif birisi ile hayatını geçirmek istemez. Annen baban seni bir başkası için canına kıyman için yetistirmedi.

Her şey zamanı gelince olacak sen istesen de istemesen de.

• Beğen
Reactions: Wcy
Degmez ciddiyim, sen ölünce arkandan yas mi tutacak eski sevgilin. Biraz hobi edin. Kafani dagit boyle umutsuz olunca sana gelecek olanlarida tepiyorsun. Illa sevgilin mi olmali yada evlenmeli misin ? Lutfen kendine gel. Intihar falan etme.

Yaşınız kaç acaba ? Eğitim durumunuz nedir?
Bi kadın olarak maddi ihtiyaçlarınızı sağlayabilecek yetkinlikte misiniz? Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyor musunuz da evlenmeye taktınız?
Hayatta kocadan çook öncelikli şeyler var...
27 yaşındayım lisans mezunuyum öğretmenlik mesleğim ama başka bir sektörde kendi firmamız var maddi durumumda gayet iyi ...Maddiyatla çözülmüyor hiç birşey malesef

Annem öldü , babam öldü , ailemden herkesi kaybettim kimse kalmadı yapayalnizim , yatalagim vs desen anlarım da ama bi erkek için ölmek istiyorum ühü ühü triplerine hiç gelemiyorum yaa :işsiz:
Bu kadar güçsüz kadınları gördükçe sinirlerim tavan yapıyor hakikaten.

Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık

Ah olayi cok farkli yirmi otuz sene bile sonra cikabilir cevremde gordum.
Ama ahin tutsa bile seni mutlu edicek mi seni bu ruh halinden cikaricak mi? HAYIR.

Sen kendi yoluna bak ve bu kadar yogunlasma baska alanlara yonel sen istemiyorsun galiba.

Back
X